Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
ja, és a mérete alapján tegnap betöltöttem a 13. hetet, csak csütörtökön töltöttem volna a menstruációhoz mérten, de mivel 3 napos embriót ültettek be, így pont annyival előbbre jár méretben, így a dokim módosította a dátumot, és így a szülés várható ideje március 16.
Maryanne
2019-09-10 09:11:07
Sziasztok! Tegnap voltam a 12 hetes genetika vizsgálaton. Előtte nagyon izgultam, megint az volt bennem, hogy mi van ha már nincs is ott (csak mivel korábban volt már úgy "vetélésem", hogy elhalt a baba, de nem vált le, de ez persze a terhesség elején volt), és hát utoljára 10 hetesen nézték UH-n. De persze, megnyugodtam, ott van, él és virul, ficánkol! :) Az UH értékek alapján minden rendben van, de a rizikó besorolás majd a vérvétel eredményével kombinálva lesz végleges. Nagyon jó volt látni, a szonográfus hölgy ide-oda "kergette" hogy mindent jól meg tudjon nézni, mert össze-vissza mozgott, mindig másfele fordult. :) Azt mondták, hogy 85% az esély, hogy kislány. :)
Andi198729
2019-09-10 09:10:29
Erikasz, tuti megvolt az ovu :) Szép nagy emelkedés, drukkolok nagyon :)
Doriana, amíg nem jön meg, van remény, ne add fel! Mikor volt pontosan az ovud? Jó helyre húzta be a rendszer, ovutesztet használtál-e esetleg?
doriana
2019-09-10 08:43:52
Sziasztok Lányok!
Hát én mára le- (vagy össze :D) zuhantam. Teszteltem is egy szép nagy negatívat :/
Erikasz, nagyon izgi ez a felfele tartó görbe, drukkolok nagyon :)
Milla880529
2019-09-10 06:38:32
Erika, nagyon izgalmas kezd lenni :)
erikasz
2019-09-10 06:25:42
Jó reggelt !
Megtörtént ,ez nem kétség !:D
Együttlétek is meg voltak ,már csak reménykedek !
Jó magasra felmásztam hirtelen !:D
Andi :Tudom hogy ritkábban van peteérésem ,már korban benne vagyok és hosszabbodtak a ciklusaim !
A nődoki azt mondta ultrahangon 7 honapja ,van peteérésem ha nem akarok terhes lenni védekezzünk ! :)
Gondoltam ....ha tudnád mennyire védekezünk !:D
Milla880529
2019-09-09 12:02:44
Kolleganomnek 40 napos ciklusa van, tesztelt pár hónapig, aztán első probalkozos hónapban összejött neki. Jah a lényeg, neki is a ciklusa végén volt az ovulacioja, kb a 30-35 nap környékén. Érdekes mi?
Andi198729
2019-09-09 10:52:53
Igen, Erikasz, az jó lenne ha használnál tesztet, mert akkor pontosabb infót tudnál az ovu pontos időpontjáról. A hő önmagában nem mindig ad pontos képet. Dokihoz nem mész el esetleg, hogy van-e még peteérésed vagy esetleg nem közeleg-e már a klimax? Mert úgy látom, hogy a peteérés ritkul, és egyre később van, és hosszabbak a ciklusaid. Nem árt tudni, hogy van-e még esély, és hogy meddig.
Milla880529
2019-09-09 10:39:02
Erika, teszteltél? Mármint nem lehetett, hogy most volt az ovud? Következő napokban eldől :)
erikasz
2019-09-09 09:01:39
Csajok ez csucs 0,8-vagy 0.9 tized ha a mérés jó volt amit ki vettem , zuhantam lefelé ,emelkedtem 35.7 -ről 36.2 re az 0,5 tized eddig az emelkedett már megvolna az ovu biztosan ,de most mért zuhantam ....csak az ösztrogén löket miatt !:)
Nagyon fura a görbém ....hogy mi lesz belőle az rejtély !!