Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt !
Vissza estem !:(
Remélem holnap feljebb megy !
Milla880529
2019-09-09 08:08:27
Hát ma nem tudtam mérni :) Páromnak van egy szuperereje, ha fáradt, akkor jó hangosan tud horkolni :D Na ma is megesett hajnalban fél 5-kor. De ahogy próbáltam rávenni, hogy feküdjön hasra, mert úgy abba hagyja a horkolast. Hát rám jött a pisilhetnek...így buktam a reggeli merest...
De sebaj, majd holnap :D
Andi198729
2019-09-08 20:13:50
Sziszi nagyon örülök hogy végül nem adod fel! Ha elmész dokihoz biztosan fog tudni segiteni megmondja mi az ok és segit majd h.legközelebb ez ne forduljon elő. Jól teszed hogy nem figyeled annyira magad. Az csak stresszeli az embert. Minden rendbejön majd bízz benne hogy hamarosan összejön a baba és veletek is fog maradni :)
Sziszi259
2019-09-08 19:29:22
Sziasztok!
Bocsi, hogy csak most válaszolok.
Szóval tuti nem hematóma volt, mert rögtön elmúlt minden terhességi tünetem...
Jövő hétre tervezem, hogy orvoshoz megyek, hogy mondjon valamit.
Természetesen szeretjük egymást továbbra is, de nem fogok tudatosan arra figyelni, hogy mikor van ovum.
Bárcsak megmaradna már egy baba... :/
Sok sikert mindenkinek, néha azért benézek! :)
Andi198729
2019-09-08 16:48:46
Lion nagyon szép a görbéd tuti megvolt az ovu:) ez tipikus ovus görbe;) Erikasz neked is megvolt mert megy a hőd felfelé;) Milla minden oké lesz csak igy tovább ;) meglátod hamar megszokod és átállsz az ir-es étrendre. Jut eszembe még azt akartam irni h.krumplit 1 héten 1x szabad enni tudom furán hangzik de olvass utána ir étrendnél is.Viszont arra kell figyelni h.fogyassz mellé rostban és fehérjében gazdag ételt pl.csirkemell és zöldségek ezek normalizálják a krumpli felszivódását. Pürét nem lehet viszont pl. tepsiben sütve pár csepp olivával úgy igen. Én is ma azt ettem kevés sült krumpli rántott csirkemellel (persze teljeskiörlésü liszttel és morzsával)
Mistimi amit irtál a férjed unokatesójánál látom vannak csodák ezek szerint ir-re sem lehetetlen teherbeesni. Ha 1 baba jönni akar jön. Ezért nem értem nekünk miért nem jön össze ezért megyünk meddőségibe h.minden próbálkozás ellenére miért menzesz a vége minden ciklusnak.
Milla880529
2019-09-08 14:38:31
Olyan aranyosak vagytok :) Köszönöm!
Nem adtuk fel, nem tudom volt e ovum vagy sem, de pénteken együtt voltunk. Elméletileg nem volt, de lehet az értékeim azért voltak alacsonyak, mert a ciklusom első felében voltam, nem lehet tudni.
Méregetek továbbra is. Tanacsotokra abbahagytam az Inofolicot. Olvasgattam az IR-rol. Tavaly december óta nem ittam a kavem cukorral, hanem fahéjjal, de azért voltak bunozeseim :) Egy kis Café Frei... Az a jó, hogy vannak teljes kiőrlésű termékek, amit vásároltunk és szeretunk, ebben nem lesz nehézség. Csak ugye átállni arra hogy teljesen elhagyni, nehéz lesz, de mindent a cél érdekében. Van itt egy klassz cukrászda Egerben, vannak sütemények, kimondottan cukorbetegeknek...nagyon finomak. Tegnap ebéd után uzsira megkostoltuk párommal kettot, persze felesbe :) Túlzásba meg se kéne esni :D Próbálok tudatosan rakeszulni és nem hirtelen átállni, ugye az se jó :) Köszönöm a sok segítséget! Fura lesz az elején, de igazából egy két dolgot kell felcserelni cukor a fehér liszt mentesre :)
mistimi
2019-09-08 11:28:15
Sziasztok!
Lion lehet h kezdenek hatni a gyógyszerek...ovu teszt is igazolta sztem volt ovud.
Éb most emeltem ciklus elején a letroxot picit alacsonyabb is lett az alaphőm 36,55-nék volt ovum pedig 36,65-nél szokott és ovu után se ugrott 37 fölé a hőm, hanem csak 36,95.
Milla sztem is mérj ahogy erikasz írta, nekem a férjem unokatesójának úgy jött össze a kisfia h a 120 perces inzulinja több mint 300 volt mérni se tudtàk. Aztán terhesen meg tök szép cukorértékei voltak.
Lion86
2019-09-08 10:44:41
Szépen emelkedik Erikasz, csak így tovább :)
Gondolom tényleg volt ovum, nagyon érzékeny a cicim, csak nehéz elhinni, mikor hónapokig nincs, hogy most meg normál időben volt.
erikasz
2019-09-08 10:35:27
Ki vettem a két értéket ,nem valósnak látom túl magas mind a kettő ,de van olyan ovu előtt megemelkedik és zuhanásba kezd ,majd meglátjuk rögzitem és ha kell vissza teszem !
erikasz
2019-09-08 10:28:02
Én ma igy
Megindultam felfelé !:)
Lion :Hogy állsz ?
Milla :Mennyit ,mértél ma ?
Nehogy abba hagyd a mérést ,vannak meglepetések !!
Vissza estem !:(
Remélem holnap feljebb megy !