Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Milla, kukoricaliszt és kukoricalisztből készült ételek gyors felszívódású szénhidrátok, ezért fogyasztása csak kismértékben javasolt, legfeljebb azokon a napokon, amikor intenzív edzést tartasz. Ajánlom inkább a teljes kiőrlésű, zabpehelylisztet, vagy a Szafis liszteket. Tésztából pedig a durum, vagy a teljeskiőrlésű tészta. Én személy szerint a durumot eszem, mert a teljeskiőrlésű sz....r :-S Olyan mellékíze van, hogy egyszerűen nem esik jól. Viszont egy héten egyszer eszem durumtésztából készült ételeket.
Málna27
2019-09-10 13:22:22
Milla: Nem tudok erre válaszolni, mert én nem vagyok IR-es (elvileg) és nem követek semmilyen diétát. Viszont alapjáraton ha lehet, akkor kerülöm a búzalisztet és kukoricalisztet. (Egyetlen édesség van, amit évente 2x megcsinálok búzalisztből, de arról nem mondok le:))
Szerintem Lion és Andi tudnak majd válaszolni erre a kérdésre, ők profik a témában :)
Milla880529
2019-09-10 12:28:56
Ma tervezem, hogy benézek az egyik egri biobolt , ahol Szafi termékek vannak. Lecsekkolom, hogy milyen lehetőségeim vannak :) Már palacsintás lisztkevereket beszereztem.
Málna, és mi van a kukuricából készült ételekkel?
Málna27
2019-09-10 12:16:59
Milla: Tejbegríz helyett egyél zabgrízt. Majdnem ugyanolyan az íze, apró zabból van (én Szafisat szoktam venni, de biztos lehet kapni bioboltban).
Milla880529
2019-09-10 11:56:19
Doriana, itt voltak már meglepő görbék :) Várd ki a végét!
Milla880529
2019-09-10 11:54:53
Maryanne, ezek nagyon jó hírek :) gratulálok és vigyázz magatokra!
Milla880529
2019-09-10 11:53:35
Tényleg nem lehet kukuricából készült dolgokat ennem? Pont beleszerettem a kukuricalisztből készült tésztába...kemény lesz :) Mondjátok azt, hogy tejbegrízt ehetek :) Már beletörődtek, hogy jázmin rizst nem ehetek majd, de remélem lesznek alternatívák :)
Andi198729
2019-09-10 11:32:35
Maryanne, szívből gratulálok! Jól éreztem én is, hogy kislányod lesz, és te is megérezted :) Minden rendben lesz, ő jönni akart hozzátok, és látod, ő meg is maradt, meg is fog születni :) Olyan jó nektek, kismamik, hogy haladtok előre a terhességben, már a nemek is kiderülnek, mi meg vagyunk egy páran, akik csak vágyakoznak babára, de még nem vagyunk sajna terhesek :( Hát én is bizakodva készülök a dokihoz, remélem tud segíteni, hogy végre ismét terhes legyek. Szeretném már újra átélni a terhesség boldog pillanatát, és szeretnék végre egy élő babát szülni. Most nem is próbálkozunk a férjemmel, felesleges, és mivel sajna nem rendszeres a házaséletünk, így a mostani ciklusban nem is voltunk együtt, de tökfelesleges is, már több mint egy éve próbálkoztunk, és semmi, mindig menzesz, őszintén szólva nem is bánom, hogy végre nincs rágörcsölés, hogy na vajon mikor van ovum, mikor kell együtt lennünk, a házaséletünk is kész kínszenvedés, így nem is lehet babával próbálkozni, a férjem egy hónapban max, egyszer kanos, és ezzel le is tudja az igényét, sajna ahhoz, h többször legyenek együttlétek, nekem kell kikényszerítenem, eddig is így volt, hogy az esélyes napokon azért együtt kellene lennünk. Szóval nem is fogom bánni, ha esetleg orvosi beavatkozással lesz majd babánk, mert nem kell nyűglődnünk az együttlétekkel. Részemről azért nyűglődés, mert sajna mióta babát tervezünk, az együttlétek során csak azon kattog az agyam, hogy jaj csak sikerüljön, jókor legyünk együtt, a férjemet meg frusztrálja az, hogy most kell együtt lennünk, ha van kedve, ha nincs.
Málna27
2019-09-10 10:07:41
Erikasz: Micsoda emelkedés, szuper!
Maryanne: Annyira örülök! Vigyázz magatokra és élvezd ki minden egyes percét! :)
doriana: Igaza van Andinak, amíg nem jön meg, addig van remény!
GőVica34
2019-09-10 09:54:04
Maryanne szivből gratulálok.
Most már nyugodj meg! Persze teljesen nem lehet.. Én a mai napig is aggodom... De élvezd ki minden percét hogy Ő veled van!