Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Milla szurkolok hogy minden rendben legyen a dokinál:) arra nagyon kell figyelni hogy nem szabad bűnözni sajnos hanem szigorúan be kell tartani a diétát. A szénhidrátot számolni kell a cukrot meg teljesen ki kell iktatni. Tudom nehéz de meg fogod szokni és sokkal jobban fogod magad érezni és az értékeid is helyreállnak:)
Edit jó hallani felőled és hogy ilyen pozitív vagy :) hidd el jó úton jártok és sikerülni fog a várva várt baba.
Józsa remélem a támadás megtörtént;) sosem lehet tudni mikor sikerül ezért nem szabad kihagyni egy alkalmat sem. Mi is készülünk a dokihoz várom már de egyben izgulok is mit fog mondani. Bár tudom ez azért hosszu folyamat lesz kivizsgálások meg minden. Lélekben felkészültem a cél lebeg a szemem előtt : egy újabb baba vagy így vagy úgy de hiszek benne h.valahogyan sikerül.A férjem azért kérdezgette tőlem h.attól azért lehetünk együtt mondom miért ne lehetnénk.ez még csak konzultáció nem kell megvonni a házaséletet.:)
Erikasz szep a görbéd csak igy tovább;)
Milla880529
2019-09-12 20:56:08
Jelentem hölgyeim, hogy felírtak nekem 500mg-os Merckformint és diétát, sport. 1 hét után növelnem kell 1000mg-ra. Remélük így a hormonegyensúly rendbejön és idén összejön a baba :) Fő az optimista hozzáállás :)
Milla880529
2019-09-12 20:53:40
Micsoda? :)
Jozsa85
2019-09-12 19:18:27
Nna..Kesz. ☺
Jozsa85
2019-09-12 17:34:23
Sziasztok!
Nna ilyen semmi: http://www.kepfeltoltes.eu/images/2019/08/24/4771566656930708203878385.jpg
A tegnapi erosebb volt este.Sztem ez nekem nem mutatja az ovut.Nekem erzekenyebb kell.Tojcsi van meg mar nem szur a hasam.Johetne mar az Uram haza.
erikasz
2019-09-12 13:48:50
Ez a mostani
erikasz
2019-09-12 13:48:07
Én ma igy :)
Köszönöm Andi !
Már volt ilyen görbém többször is !:)
Csak higanyossal mérve 10 percig ...most digitálissal csipogásig mérve.
Egyet mutatok hasonló .
Milla880529
2019-09-12 13:36:45
Edit, igen, ma megyek dokihoz, nagyon kíváncsi vagyok. Ne nézzetek hülyének, de ugye vannak otthon olyan elermiszerek, igazából majdnem mind, ami fájna , ha kidobnam. Héten elkezdtem egy étrendet bevezetni :) jobban odafigyelek a szenhidratra és a cukora. Azért volt bűnözés az ítélet előtt :). Bármi is lesz ma. Ovulációm és ez az egész zavar lehet az értékeim miatt, lehet helyre vágja majd a káoszt. A progeszteront nem akarom szedni, nehogy baj legyen belőle, meg hát jó lenne tudni, hogy ha mégis kéne szednem, akkor mikor. De minden előtt ezt akarom letudni, aztán meglátjuk. :)
Edit90
2019-09-12 13:25:27
Sziasztok!
Józsa: èn eddig 30as ès 40es tesztet próbáltam,a 30as többször volt kèt napig pozitív,a 40es egy nap szèp pozitív. Te csináltál korábban is ovuteszteket,ès neked sosem volt igazi pozitív a 30as sem,ha jól emlékszem. Nyugodtan hagyatkozz a tested jelzéseire,ès legyetek együtt,abból baj nem lehet;) ne idegeskedj a kilók miatt. Ha mozogsz az izom nehezebb,mint a zsír. Majd elindul szèpen,csak kitartónak kell lenni. Mondom ezt èn,aki már több,mint 2 hónapja járok crossfitre,ezek elèg kemèny köredzèsek, alkalmanként kb 500 kalóriát ègetek el,a karórám szerint,ès egy dekát sem fogytam azóta. Minden reggel pontosan ugyan annyit mutat a mérleg. Nagyon idegesít,de már annak is örülök,hogy látom a változást magamon,már ez is eredmény:) ès nem utolsó sorban èlvezem az órákat. Ha emlékeztek rá,èn voltam,aki azon szenvedett,hogy minden mozgást utál,nincs megfelelő sport,ès vègül megtaláltam.
Andi: sokat gondolok rátok,hogy mindjárt itt az idő,ès mehettek a dokihoz. Nagyon sajnálom,hogy azt írod,hogy a házasèletetek mèg mindig nincs rendben. Èn hiszek abban,hogy nekünk az is okozott egyfajta gátat,amikor nem volt rendben,egy adag idegeskedèst,görcsössèget,ami nem tesz jót. Remèlem ez nálatok nem ekkora gond.
Erikasz nagyon szurkolok neked,meg az újabb fura görbèdnek,remèlem ez lesz a nyerő:)
Milla: eddig nagyon úgy nèz ki tènyleg nem volt ebben a hónapban ovud,vagy ha volt is,akkor nagyon hiányzik a progi pótlás. Mindenképpen írj,ha voltál dokinál,hogy mit mondtak az eredmènyeidre.
Mistimi: nagyon szèp a görbèd,mint mindig,szurkolok:)
Lion: nagyon örülök,hogy ilyen hamar volt ovud,meg hogy volt egyáltalán. Nagyon szurkolok:)
Èn azóta is járok a pszichológushoz,úgy èrzem sokat segít. Estènkènt szoktam meditálni,pozitív dolgokra gondolok,ès így alszom el. Úgy èrzem segít lazítani. Közben lelkileg készülök a következő ciklusra,semmit nem várok a mostanitól,inkább csalódjak pozitívan:) jövőhèt szerdára nemvárom. Igyekszem nem figyelni nagyon a testem,orvosi utasításra nem feszülök rá,hogy mikor mit èrzek. Nehèz betartani:D
Andi198729
2019-09-12 11:15:35
Nekem is inkább a 20-as, v. 25-ös a megfelelő, és ami bevált, anno a 20-as teszttel tudtam teherbeesni. És abban az időszakban 3-an is teherbeestünk az oldalon, és mindannyian 20-as tesztet használtunk. Lehet maradnom kellett volna annál, bár nekem a 25-ös is megfelel, a normál.
Edit jó hallani felőled és hogy ilyen pozitív vagy :) hidd el jó úton jártok és sikerülni fog a várva várt baba.
Józsa remélem a támadás megtörtént;) sosem lehet tudni mikor sikerül ezért nem szabad kihagyni egy alkalmat sem. Mi is készülünk a dokihoz várom már de egyben izgulok is mit fog mondani. Bár tudom ez azért hosszu folyamat lesz kivizsgálások meg minden. Lélekben felkészültem a cél lebeg a szemem előtt : egy újabb baba vagy így vagy úgy de hiszek benne h.valahogyan sikerül.A férjem azért kérdezgette tőlem h.attól azért lehetünk együtt mondom miért ne lehetnénk.ez még csak konzultáció nem kell megvonni a házaséletet.:)
Erikasz szep a görbéd csak igy tovább;)