Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jozsa, intenzív testmozgás nélkül semmit nem ér a gyógyszer. A másik hiba, hogy akkor sem fogsz fogyni, ha nem eszed meg az előírt szénhidrátot. Pont volt ilyen eset a csoportban, hogy valaki azért nem fogyott, mert nem a megfelelő mennyiségű szénhidrátot fogyasztotta el naponta és nem gondolt rá, hogy ez a baj.
Andi198729
2019-09-11 07:49:26
Maryanne, az aggodalom mindig ott lesz, amíg meg nem születik. Én sem gondoltam volna a terhességem végén, hogy baj lesz, én inkább a 12. hétig aggódtam, ha legközelebb összejön, akkor azt hiszem, végig fogom aggódni. Azért néha jelentkezz be hozzánk, kíváncsi vagyok, hogy vagytok, és ha odakerülne a sor, szükségem lesz pár jó tanácsra a lombikkal kapcsolatban.
Józsa, én sem szerettem a testnevelést, főleg, hogy egyszer pont tesi órán törtem el a lábam :S De a mozgás az nagyon fontos, ez a hármas kezelés segít: gyógyszer, diéta, mozgás. A futás is jó, de a hangsúly az izomépítésen van, erre jó a cardio edzés, és az edzőterem. A cél, hogy babád legyen, sok erőt, és kitartást ad! Csak ez is olyan hosszú idő, van, akinek kb. 3 hónap alatt sikerül, a kezeléssel, fogalmam sincs, hogy nekünk miért nem sikerül, már 10 hónapja kezelve van az IR-em, és mérgelődöm, hogy még mindig semmi. Az első endodokim azzal hitegetett, hogy fél éven belül sikerülni fog. Krizsa elöljáróban azt mondta, hogy pont az a baj, h. indokolatlanul szedem a gyógyszert, amivel mérgezem a szervezetem, jó lenne ennek utánajárni, és jó lenne, ha kiderülne, hogy valóban Ir-es vagyok-e, úgyis megyünk hozzá, és csináltatnom kell egy újabb cukorterhelést.
Maryanne
2019-09-11 07:28:32
Köszi mindenkinek. Most már egy kicsit megnyugodtam, de persze az aggodalom azért mindig ott van, de ez normális.
Én most elköszönök, azért majd közben olvasgatlak benneteket, mert várom, hogy mindenkinek sikerüljön. :)
Legyetek kitartóak, ami tudom, hogy piszkosul nehéz, de muszáj, és eljön mindenkinek az angyalkája! :)
Jozsa85
2019-09-11 06:23:26
Azt mondta az orvos hogy a szenhidreat legyen 140gr korul/nap.Van hogy meg se eszek annyit.A gyogyszert szedem.A sport meg jalal.Velem annyira megutaltattak az iskolaban a mozgast.Mindig 2es voltam testnevelesbol.Nem tudom ravenni magam.Tegnap is inkabb kizalaritottam a lakast, csak ne kelljen elmenni futni.Szanalmas..
Andi198729
2019-09-10 21:31:05
Józsa sikerülni fog hidd el! Ez hosszú folyamat én a minusz 15 kg-ot kb.7 hónap alatt értem el. Most muszaj ezt tartanom nem szabad tovább fogynom nekem most arra kell figyelnem h.tovább ne fogyjak. Tornázz is egy héten legalább 3x. Én csinálom a zumba cardio edzést és edzőterembe is járok muszáj izmot épiteni egyrészt az ir-em miatt másrészt a bőgőzés miatt ahhoz is kell az erőnlét:)Főként most kemény próbák lesznek ezerrel ami nagyon boldoggá tesz akihez anno hegedülni kezdtem el járni egy fiatal csaj zenekarban játszik női tagokkal és tudta h.rátértem a bőgőre és női bőgősre van szükségük. Tanárom Pandák Viktor iránymutatásával részt veszek ebben;) Már alig várom h.jól összecsiszolódva sok gyakorlással zenéljünk sok ember előtt;) Viktorral egyébként már sokat duetteztünk az utóbbi időben a Bakator próbáin:) aztán irány a női vonások ;)
Milla880529
2019-09-10 20:40:37
Ne add fel, hidd el, akkor fog sikerülni amikor nem várnád. Tudom, hogy nehéz, bárcsak egyszerűbb lenne, de sajnos nem így van. Gyógyszer mellé miben kellett változtatnod? Mit írt elő az orvos?
Jozsa85
2019-09-10 20:23:10
Ket hete szedem.De csak par napja a teljes adagot.
Milla880529
2019-09-10 18:42:09
Jozsa, mióta szeded a gyógyszert?
Hidd el segíteni fog :) Beszéltél róla az orvosoddal?
Jozsa85
2019-09-10 18:27:14
Sziasztok!
Felkuzdottem magam a napi 1000 merc XR-re.Tartom a dietat szigoruan.A sulyom viszont makacsul tartja magat! Ki vagyok bukva.Kezdem azt erezni hogy ez nem fog rajtam segiteni..
Andi198729
2019-09-10 14:10:10
Milla, köretként ehetsz basmati riszt, barnarizst, bulgurt, hajdinát, kölest. A basmati rizs nagyon finom, jobb mint a barnarizs, azt én nagyon keserűnek találom. És egy héten egyszer krumplit, de csak sütve, nem pürésítve. Nyugodtan utánajárhatsz az interneten, hogy nem hülyeség amit írok, az 1 héten egyszeri krumplifogyasztással. :) Én ennek örültem, h. legalább egyszer fogyaszthatok a héten, mert amúgy szeretem, viszont szigorúan odafigyelek, ha egyszer már ettem, akkor a héten kifújt, többször már nem eszem.