Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-09-06 14:50:23

Milla én tudom neked ajánlani természetes segítségnek Gyuri bácsi gyógyteái közül az erdei szederlevél teát, a babalesz.hu oldalon az inzulinrezisztencia csomag hölgyeknek, valamint a najaforest gyógygombát IR-re. Én ezeket júniustól kezdtem el fogyasztani, az emelt gyógyszeradaggal egyidejűleg. Megkérdeztem a doki véleményét, és azt mondta, nyugodtan fogyaszthatom őket. Hát majd kíváncsi leszek. Volt olyan itt az oldalon, aki a kecskeruta teát fogyasztotta, és a diazulin kapszulát.
Andi198729
2019-09-06 14:45:41

Milla szerintem ne idd az inofolicot, én is rájöttem, hogy egyáltalán nem használt, sőt inkább ártott, az okozta a rövid ciklust, mióta nem iszom, azóta 27-28 naposak a ciklusaim. 24 naposra rövidítette a ciklusaimat. Én meg bíztam benne, hogy majd segít a teherbeesésben. Amúgy is az előző endodoki is hitegetett, hogy fél éven belül teherbe fogok esni, hát sajna nem így lett. Azóta is menzesszel végződik minden ciklus.
Ma beszéltem amúgy a férjem bátyjának a párjával, akinek a lánya terhes, már bent van a kórházban bármikor megszülethet a babája. Megint elszomorodtam legbelül, arra gondoltam, hogy ez nekünk miért nem járt, ez a boldogság, hogy épségben egészségben hozhattam volna a világra a kisfiamat, helyette csak halva szülhettem meg :( Az meg a legfájóbb, hogy azóta sem jön össze a másik baba, aki enyhítené a fájdalmunkat. :( Fájdalmas, hogy mindenkinek épségben megszületik a babája, csak a miénknek kellett meghalnia. Bár egy kicsit megnyugvást ad, hogy megyünk Krizsához, de azt se tudom, milyen úton módon lehet majd gyerekünk, meg hogy lehet-e egyáltalán. Míg ez a lány a karjában tarthatja a kisbabáját, addig én őrlődöm, hogy hogyan lesz gyerekem, meg várom azt hogy végre újra teherbeshessek. Hát ez van, nekünk ez jutott, hogy küzdeni kell a babáért, míg másoknak ez olyan egyszerűen megy. Nekem eleve rosszul végződött az előző terhesség, hogy meghalt a babám, most meg küzdök azért, hogy másodjára teherbeessek.
Milla880529
2019-09-06 14:40:52

Jövőhéten megyek Diabetikushoz, meg lehet, hogy ő is felírja nekem :)

Köszönöm a sok segítséget :) akkor mától elhagyom az Inofolicot és beszerzek olyan D vitamint :)

Esetleg még olyan amire odafigyeljek?
Lion86
2019-09-06 14:36:18

Esetleg ez
https://pingvinpatika.hu/vitaking-d-vitamin-4000ne-kapszula
Lion86
2019-09-06 14:34:04

Az Eurovit olíva D úgy tudom nem vényköteles, viszont az árban 3x-osára jön ki.
Milla880529
2019-09-06 14:29:36

Lion, akkor ebből simán megtehetnek egyszerre 3-at. Van olyan esetleg, ami nem vényköteles? Ha nincs, akkor majd valahogy feliratom.
Lion86
2019-09-06 14:17:30

A terhesvitamin jó, de a D vitamin zsírban oldódó vitamin, ezért jobb olajos kapszulában szedni, mert sokkal jobb a felszívódása. A Bioextra vényköteles, de azt házidoki is fel tudja írni. Sokkal jobb mint a tabletta és olcsóbb is.
Szerintem próbáld meg, hogy 3 hónapig nem iszod és utána kontroll terhelés. Kiderül, hogy használt-e vagy az rontotta még az eredményed. Bár gondolom endokrinológus gyógyszert fog adni, de az eddigiek alapján nem úgy tűnik, hogy az inofolic használna.
Milla880529
2019-09-06 14:08:49

https://benu.hu/shop/beres-c-vitamin-1500-mg-csipkebogyo-kivonattal-3000-ne-d3-vitamin-retard-filmtabletta-90x

Én ezt szedem, plusz:

https://www.netamin.hu/termekeink/pocaklako-terhesvitamin/

Ezek jók?

Ugye a multivitamin jód mentes, ami nálam fontos :)

Akkor az Inofolicot hagyjam abba?
Lion86
2019-09-06 13:35:42

Nekem doki írt fel 3000-es Bioextrát, 2-t szedtem fél évig, azóta 1-et.
Lion86
2019-09-06 13:33:32

"Túladagolható a D-vitamin?

A D3 vitamin túladagolástól való félelem teljesen alaptalan. Éveken keresztüli naponta több mint 10.000 NE D3 vitamin volna képes túladagolást okozni, de ez a dózisbevitel gyakorlatilag képtelenség."

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!