Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én 40-est használok a PCOS miatt, a 20-as örökké pozitív volt, a 30-as is majdnem pozi állandóan. Nekem LH csúcskor a 40-es egyforma, vagy a teszt csík kicsit gyengébb, a 30-asnál viszont majd' leugrik a teszt csík. De nem ez az általános. Többnyire 40 felett érdemes 30-40-es LH teszt, vagy mint nálam a PCOS miatt. De sokaknak a 20-as, 25-ös válik be inkább, vagy 15-ös is akár. Az életkor előrehaladtával általában alacsonyabb érzékenységű kell, de ez nem mindenkire igaz azért.
Andi198729
2019-09-12 09:31:05
Mistimi, akkor neked sem szokott teljesen azonos lenni, hát nekem sem, én normált használok, 25 vagy 30-ast, és ha az pozi majdnem azonos a kettő. És emlékszem, feltettem egyszer képet róla, és v.ki azt írta, hogy ez még nem pozi mert a tesztcsíknak majdhogynem erősebbnek kellene lennie. Márpedig az pozi szokott lenni, anno is így estem teherbe, hogy 2 csíkos lett viszont a tesztcsík nem volt ugyanolyan erős, v. erősebb, csak kb. ugyanolyan. Azok az ovutesztek még megvannak, mert akkor emlékszem a 9. ciklusnaptól kezdve csináltam napi 2-tőt, délelőtt, és késő délután.
Józsa ez a legtutibb ovu jel, pár csepp barna, és tojásfehérje, mindent bele ;-) És bár várni kell hogy rendeződjön az IR, mert addig sajna gondok lehetnek a beágyazódás körül, de én azt javaslom, ne hagyjatok ki egy alkalmat sem, mert sosem lehet tudni, esetleg mikor sikerül. ;-) Szerintem a 40-es ovuteszt neked nem megfelelő, én azt olvastam, hogy PCOS-sok szokták használni. Próbáld ki a normált 25-30-as. , vagy az érzékenyebbet 20-ast.
mistimi
2019-09-12 08:37:43
Jozsa: nekem a clearblue sose mosolygott. Ezért is használok 20-as lh tesztet. Mikor az full pozi azon akkor se azonos a két csík, pedig direkt szétszedtem.
Szerintem még nem késô. Meg mi bajotok lehet?
Jozsa85
2019-09-12 08:33:42
Sziasztok!
Tegnap a digitalis clearblue azt mondta nincs meg ovu.(40mlu)
De volt ovu fajdalom es ma par csepp barna meg tojafeherje.Ha ma tamadok az mar keso?Valoszinu nincs 40mlu lh a produktumban?
Andi198729
2019-09-11 10:51:39
Mistimi, még nem mertem abbahagyni a gyógyszert. Jövőhéten konzultálunk Krizsával személyesen, aztán megbeszéljük a továbbiakat. Akárhogyan is lesz endodokimmal egyeztetni fogunk, ha csináltatok következő terhelést, elviszem neki is, és Krizsának is. Krizsa azt mondta hogy 4.v. 6 hét múlva terheléses, de azt már ő írja ki, és ő szeretné ellenőrizni. Végülis azt fogom csinálni, amit ő mond, bíznom kell benne, most már ő lesz az orvosom, ő fog majd segíteni, rá kell bíznom magam. Sokszor gondolkodom, hogy nem hibás-e az eddigi doktornőm, a babám halálában, emlékszem a 29. hétben voltam nála, akkor még minden rendben volt, a baj a 31. héten következett be. Viszont végig farfekvéses volt a fiam, jobban oda kellett volna figyelnie rám, mert az eleve veszélyeztetett terhességnek számít a farfekvés, és sajna a 31. héten fordult be azért tekerte magára a köldökzsinórt. Ő persze akkor szabin volt, rábízhatott volna egy kollégájára, ha bármi van, őhozzá mehetek. Figyelmeztethetett volna, hogy befordulhat, és veszélyes is lehet, esetleg járjak gyakrabban UH-ra. Így pedig nyugiban elvoltam, hogy minden rendben, míg egyszercsak már nem éreztem mozogni. Mindegy, kár is ezen agyalni, vissza sajna már nem hozza.:( Gyanús, hogy azóta sem kaptam boncolási jegyzőkönyvet.
erikasz
2019-09-11 09:46:51
Lion ,Mistimi :Nagyon szép a görbétek !!:D
Maryanne :Örülök hogy minden rendben veled és a picivel ,és hogy ilyen szépen fejlődik !:D
erikasz
2019-09-11 09:40:39
Milla :Ez az 0,1 tizedes le fel megengedett sőt a 0,2 .0,3 is a follikulárisban .
Soha nem lehet tudni ,mikor történik meg az ovu !
A fogyást illetően 1 év alatt síkerült leadnom a 67,5 kg ról ,55 kg ra !
A testednek hozzá kell szoknia a mozgáshoz és az étrendhez !
Nem hiszed el ,inkább először híztam nem fogytam !:D
Raktározott a szervezetem koleszterinem 7.1 volt a triglicerid 5,4 ,meg voltam rémülve .
De ,utána folyamatosan javult ...már ott tartok majdnem mindenem rendbe jött ,cukor koleszterin trigricerid ,vérnyomás !
Kitartás ,sikerül !!
Én ma igy
Lion86
2019-09-11 09:26:53
Mistimi, tegnap mértem, de ma már nem, mert valami torokfájós vírus kapott el.
Együtt izgulhatunk most (bár a szokásosnál jóval közönyösebbnek érzem magam). Szép a görbéd most is, drukkolok neked (,meg magamnak is :D) és persze mindenkinek.
Eddig ilyen volt
Milla880529
2019-09-11 09:20:21
Nekem ez a hónap lehet nem nyert, de nem adom fel :)
Csütörtökön megyek orvoshoz és elmondja az ítéletet.
mistimi
2019-09-11 08:44:08
Maryanne: szívből gratulálok! Mostanában mindnehol lábyok születnek, meg se lepődtem. És hát igen izgulni mindig lesz vmi ok nem csak terhesség alatt de utána is, sőt akkor talán még több. Szóval relax és élvezd.
Erikasz: szuper h meg volt az ovu.
Lion: te is magadakat mérsz továbbra is?
Bizony sajnos Jozsa mozogni muszáj, esetleg nem tudsz valakivel együtt? Anno én is utáltan a köredzéseket de nem egyedül mentem így nem mondhattam le. És bizony akkor sikerült a Gréti mikor heti 2* kínoztam magam.
Andi: te most végül abbahagytad a gyógyszert? Endos dokinővel egyeztettél?
Én így: egy hét múlvára nem várom