Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kedina
2014-07-15 17:47:07

Moha
Ha egyszer odakerülök végre, tuti beleőszülök, mikorra 6 hetes lesz a manó és láthatom dobogni a szívét! :)
Mindenrendbenlesz!!!!!! Kitartás MOha!!

FBAndi
Igazából, miután feloldottunk egy-két dolgot, ez magától fogalmazódott meg bennem. Fura nagyon. Tavaly volt egy olyan menzim, ahol hánytam, wc,hánytam, wc...Görcs, fájdalom.. Na az durva volt...
De akkor ez meg sem fordult a fejemben, hogy félek, csak az h jó móka lesz ez egyszer. Most viszont betojtam. Úgy is megyek a héten kinezhez. Majd elmesélem neki. Egyébként jó nagyon!
szilvita
2014-07-15 17:10:57

Köszönöm lányok!

Ildi, gratulálok én is neked!

Moha, türelem ez az eleje mindig ilyen lassan megy! Nekemn van barátnőm, akinek mensi alatt van a pé, két gyereke van, nyilván mensi után nem lehet hsatalmas nyálkahártyád.
paramami
2014-07-15 16:58:11

Moha

A lényeg, hogy emelkedik a hcg! Sokan drukkolunk, muszáj, hogy rendben legyél! :D
Próbálj pihenni (már amennyire lehet egy kórházban)!
Nekem is hasonló értékeim voltak a terhesség legelején (fogantatás utáni 15. napon semmit nem láttak a méhemben jobb petefészekben 22 mm-es valami (már nem emlékszem), hcg eredménye 1170, 22. napon vérzés miatt UH, 9mm-es petezsák, azóta 18 hetes :) Remélem hogy veled is valami hasonló történik! Én nagyon drukkolok!

Remélem nem veszitek zokon, hogy leírtam velem hogy történt.
A babára váróknak kitartás!
Moha13
2014-07-15 16:36:44

A hcg-m is kismertekben emelkedik csak, csutortok delutan 1195 lett, pentek reggeli 1204, a hetfo reggeli eredmeny meg 1304. Elvileg ennek nagyobb mertekben kene novekednie...a nyalkahartyam is nagyon pici, szerdan amikor bejottem 4.3mm volt,hetfon meg 6. Meglatjuk mi lesz penteken.
Moha13
2014-07-15 16:36:37

A hcg-m is kismertekben emelkedik csak, csutortok delutan 1195 lett, pentek reggeli 1204, a hetfo reggeli eredmeny meg 1304. Elvileg ennek nagyobb mertekben kene novekednie...a nyalkahartyam is nagyon pici, szerdan amikor bejottem 4.3mm volt,hetfon meg 6. Meglatjuk mi lesz penteken.
Moha13
2014-07-15 16:36:30

FBAndi
2014-07-15 16:29:25

"Alljak fejre? Ja, az is megvan... :D"
kedina, feldobtad a napom :) Haha, ez jó... Mármint, én itt nevetek ezen, te meg már várod a babát mióta...

Lehet, ha az én hátam mögött is egyszer annyi idő lesz, mint neked, én sem fogom méregetni a hőmet... Egyelőre az van bennem, hogy majd milyen helyes vagy épp kilátástalan görbét csatolok a reményhozóba :D

Egyébként én nem járok kineziológushoz, de épp vasárnap gondolkodtam a szülési fájdalmakon... Ugyanis egy "kicsit" görcsösen érkezett a nemvárt nap és már kínomban sírtam, na és akkor jutott eszembe, hogy ha ezt nem bírom, akkor mi lesz velem adott esetben egy 24 órás vajúdáskor... ? :D
kedina
2014-07-15 15:43:59

FBAndi
Hát én egyet vezetek, egyet nem... Elegem lesz, aztán megint..:D Nincs kizárva h újra kezdem, de minden reggel ezzel a hőmérővel csókolózni... Brrrr... Mindig együtt vagyunk abban az időszakban, nem csak aznap, nyákom is van. Mi kéne még? Álljak fejre? Ja, az is megvan...:D
Meg megyek akupunktúrára hétfőn. Kíváncsi leszek mit mond.
Holnap vérvétel, cukros víz....Pfuuu....:D

Egyébként előtörtek belőlem a szüléssel kapcsolatos félelmek. Most h járok kinezhez és túl vagyok pár dolgon, most bukkant elő. Eddig meg sem fordult a fejemben, h félhetek is ettől..
Lehet nekem még tisztázni kell ezeket.
kedina
2014-07-15 15:36:30

Moha
Rendben lesz! Elvileg 5-6 (fogantatás óta 3-4) hetesnek kell lennie a méret alapján is ennek a babának! Csupa napos pozitív energiákat küldök!!! Olvass egy jó könyvet! Bár a 40 fokban a kórházban...
Sok mosolyt! És 8 hónap múltára finom babaillatot!! :)
Ildibaba81
2014-07-15 15:10:10

Moha!
Drukkolok, biztosan minden rendben lesz! Gondolj erre és ne engedd be a negatív gondolatokat!
Szurklok neked, rettentő régen vártok már rá, sikerülnie KELL!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!