Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-07-15 14:45:23

Sziasztok.
Koszonom hogy szurkoltok.
Azt mondta ma reggel a dokim,hogy a biztonsag kedveert meg maradjak bent pentekig,mert megnez o is uh-n,hogy merre indul a dolog,novekszik-e a petezsak. Leginkabb azert kerdeses a dolog,mert a tegnapi uh-n azt mondtak, hogy olyan picike,talan 2 hete foganhatott ehhez kepest en 2 hete mar pozit teszteltem. Kicsit aggodom hogy mi van ha nem fejlodik rendesen. Penteken kiderul
A duphastont szedem szepen, tegnap mar egyaltalan nem barnaztam, remelem ez mar nem is jon vissza. Nagyon izgulok,mit latunk penteken.

Ildibaba
Grat a szivhanghoz! :)
En is nagyon szeretnek mar igy megnyugodni...:)
FBAndi
2014-07-15 13:21:51

Sziasztok!

Moha, örülök, hogy minden rendben van veletek! Az új kismamáknak nagy gratula!

kedina, sajnálom, hogy nem vezeted már a görbét, bár megértem, ha már besokalltál! Fantasyc nálatok mi újság? Férjed jobban van?

Nekem is megjött vasárnap... Órát lehetne állítani a pontosságához! Szóval a pozitív ovu teszt nem tudom mi lehetett :) Lehet, ilyen magas lenne az LH szintem?! Az nem egészséges, nem?

Csatolom a görbémet, de hát egyelőre semmi extra :)

Puszi
FBAndi
2014-07-15 13:21:49

Sziasztok!

Moha, örülök, hogy minden rendben van veletek! Az új kismamáknak nagy gratula!

kedina, sajnálom, hogy nem vezeted már a görbét, bár megértem, ha már besokalltál! Fantasyc nálatok mi újság? Férjed jobban van?

Nekem is megjött vasárnap... Órát lehetne állítani a pontosságához! Szóval a pozitív ovu teszt nem tudom mi lehetett :) Lehet, ilyen magas lenne az LH szintem?! Az nem egészséges, nem?

Csatolom a görbémet, de hát egyelőre semmi extra :)

Puszi
plumeria14
2014-07-15 11:59:05

jniki82,
nyugodj meg, a tünetek nem mindenkinél egyformán jelentkeznek, de attól a + még + marad :)
Ildibaba81
2014-07-15 11:37:01

Jiniki!
A lányomnál semmi tünetem nem volt a világon egyáltalán, most meg minden van egyszerre: hányinger, mellfeszülés, alhasi feszülés, meg minden, amit akarsz a kívánósságtól a fáradtságig... ebből a lányomnál semmi nem volt!!! Én meg ettől voltam tegnapig idegbeteg....
jniki82
2014-07-15 11:24:07

Sziasztok!

Moha, nagyon örülök Neked, hidd el rendben lesz minden!

Én viszont parázok mint a fene!Csináltam még két tesztet múlthét hétfő óta mindegyik pozitív, de belém bújt a kisördög, hogy hátha van valami!Semmi tünetem nincs eddig legalább érzékenyek voltak a melleim, de már az sem annyira!Azonkívűl semmi!Aki volt már babás tapasztalt ilyet?
Tiszta ideg vagyok és még 9 nap amíg megyek dokihoz!!!!
niki95
2014-07-15 10:15:09

nikinokedli

De igen csak annyian vannak a dokinál hogy nem tud fogadni csak jövőhét keddre kaptam időpontot azt is csak úgy hogy egy csaj lemondta...szabin volt és estig be van táblázva, úgyhogy még így is szerencsém volt hogy jövőhéten tud fogadni.
nikinokedli
2014-07-15 09:59:58

Niki95: nem úgy volt, hogy te ma mész orvoshoz?
niki95
2014-07-15 09:43:35

Sziasztok ma így..
plumeria14
2014-07-15 08:46:59

kedina,
egyelőre még semmit nem szúrok, a ciklus 3. napján kell majd elkezdenem. Remélem, hogy ez hétköznapra fog esni, hogy megmutathassák nekem és utána megpróbálkozom vele egyedül...a biztonság kedvéért azért megkérem a dokit (ez tegnap sajnos lemaradt), hogy az ügyeletnek írjon egy beutalót, nehogy ne sikerüljön hétvégén a hadművelet. A Merional a Clostyval ellentétben már hormonkészítmény, aminek annyira nem örülök, de mindent a baba érdekében.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!