Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én is kitartást kívánok! Mert az kell és hit!
Akik itt vannak / voltak a fórumon azok gondolom mind megtapasztalják majd, hogy sosem tudnak majd nyugodt lenni....
Mikor a babát várjuk akkor az minden gondolatunk...ha sikerült akkor azon aggódunk a nap 24 órájában, hogy minden rendben legyen.....
Mikor még a babára vártam az évek alatt, mindig azt mondtam nem érdekel mi lesz a terhesség alatt, de bár már azokkal a problémákkal kellene küzdenem, nem pedig a reménykedés, hőmérőzés, várakozás, csalódás...
Most, hogy sikerült azt mondtam, hogy csak legyen szívhang, utána, hogy a 12 heti rendben legyen, csak a 16 hetes AFP rendben legyen, a 19 hetes genetikai UH rendben legyen....mára már túl vagyok ezeken, most aggódok sok sok más miatt....tényleg igaza van az orvosomnak akkor nyugodhatunk meg ha a karomba adta :)
Alig várom, hogy december 8.-a körül a karomba lehessen és végre elhihessem teljesült az álom amiért éveken át küzdöttünk....és kell küzdeni, mert nincs más amiért megérni ennyit hajtani, szenvedni....kívánom, hogy mindenkinek eljöjjön a nap mikor sírva nevet a szülőszobán....
Ildibaba81
2014-07-16 07:16:24
Nóri!
2 hónappal a jelenlegi "ciklusom" előtt hasonló vetélésem volt, mint amit itt leírtál. Nekem azt mondta a dokim, ez kifejezetten jó jel, m. ezek szerint külön beavatkozás nélkül is megy a dolog, meg hogy akkor van spontán veteles, ha beteg lenne a gyerek, ilyenkor a természet rendezi el es jobb is így. Állítólag ezt kutatásokkal támasztották alá, szóval nyugi! :
IziSzM
2014-07-16 06:06:43
Sziasztok!
Tudnatok segiteni legyszi? Ha hajnalban enyhe alhasi gorcsolest, derekfajast es pici feszitest erzek az lenne a kozepidos fajas? A ciklusom 10. napja van, ma es tegnap us ereztem.
Nagyon koszi a valaszt!
Szep napot mindenkinek!
Nóri90
2014-07-15 22:12:52
Kedina!
mert halványodott a tesztem, mert darabos vérzésem volt, mert az uh-n nem láttak semmit belül...
kedina
2014-07-15 21:53:47
ikebaba
Jót jelent. volt peteérésed és fentebb ment a hőd, reméljük baba is kíséri. :)
Nóri
Egyébként miért féltél a méhen kívülitől ennyire?
ikebaba
2014-07-15 21:31:06
Sziasztok azt szeretném kérdezni,hogy a peteéréskor a höm 36,7 és 36,8 volt mind az 5 nap,most hogy az ovum letelt most a höm 37 és 37,2 ,a következö vérzésig 5-6 napom van kb.Szerintetek ez jó,vagy nem???köszönöm aki tud ebben segíteni,hogy jelent e valamit ez!!!
kedina
2014-07-15 20:53:05
Nóri
Sajnálom! De ahol egy baba összejön, ott jönni fog, hidd el!
Persze, ha engeded segít és terelget a kineziológus. Én a napfényes gyógyközpontba járok. Fent van a fényképük a honlapon. Nézd meg ki a szimpatikus. De keresgess közelebbit, ha neked más szimpatikusabb! Nekem sokat segít! :) Kitartás!!
Nóri90
2014-07-15 20:03:49
Kedina!
Én is játszom a kineziológus gondolatával.
két hete pozitív teszt után kiderült, hogy elhalt/felszívódott a terhesség. Iszonyatosan aggódtam, hogy méhen kívüli, mert több minden is utalt erre.
Azóta egyszerűen félek...
Szerinted egy kineziológus segíthet ezen?
Köszi, ha válaszolsz.
Ildibaba81
2014-07-15 19:32:41
Köszi, csajok! :)
niki95
2014-07-15 19:18:50
Kipróbáltam egy másik oldalt is és az behúzta az ovut. Azt mondják hogy jó oldal. Szerintetek?
Én is kitartást kívánok! Mert az kell és hit!
Akik itt vannak / voltak a fórumon azok gondolom mind megtapasztalják majd, hogy sosem tudnak majd nyugodt lenni....
Mikor a babát várjuk akkor az minden gondolatunk...ha sikerült akkor azon aggódunk a nap 24 órájában, hogy minden rendben legyen.....
Mikor még a babára vártam az évek alatt, mindig azt mondtam nem érdekel mi lesz a terhesség alatt, de bár már azokkal a problémákkal kellene küzdenem, nem pedig a reménykedés, hőmérőzés, várakozás, csalódás...
Most, hogy sikerült azt mondtam, hogy csak legyen szívhang, utána, hogy a 12 heti rendben legyen, csak a 16 hetes AFP rendben legyen, a 19 hetes genetikai UH rendben legyen....mára már túl vagyok ezeken, most aggódok sok sok más miatt....tényleg igaza van az orvosomnak akkor nyugodhatunk meg ha a karomba adta :)
Alig várom, hogy december 8.-a körül a karomba lehessen és végre elhihessem teljesült az álom amiért éveken át küzdöttünk....és kell küzdeni, mert nincs más amiért megérni ennyit hajtani, szenvedni....kívánom, hogy mindenkinek eljöjjön a nap mikor sírva nevet a szülőszobán....