Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Plum
Ejj...Sajnálom...:/
Mi az amit most szurkálsz magadba? Egy másik fajta tüszőserkentő?
Akupunktúrán nem gondolkoztál még el? Én végre meggyőztem a párom, ma kérek időpontot.
Kismamák! Gratulálok! Vigyázzatok magatokra! Örülök, hogy nektek már sikerült. Hamarosan követünk mi is titeket!!
Ildibaba81
2014-07-15 06:27:17
Plum!
Sírni nem sírtam, ami állati meglepő nálam, de annyira izgultam, hogy le-fel járkáltam a váróban, alig vártam az uh-t, aztán, amikor megláttam, h.dobog a szíve, nagyon megkönnyebbültem. Egy óriási kő esett le a szívemről. :)
Szilvita!
Akkor mi együtt haladunk! Gratulálok! ;)
szilvita
2014-07-14 22:14:28
Sziasztok! Megvan a babám:-) 8 hetes vagyok, egy centis és dobogott a kis szíve:-) nagyon cuki, és még mindig felfoghatatlan, hogy sikerült, mindenkinek kívánom ezt az élményt!
plumeria14
2014-07-14 21:21:36
Szesen,
végül Merional injekciót írt fel a doki. Lehet, hogy igazad van, megnézem, hogy csinálják az elsőt és akkor meglátom mi legyen, mert valóban kényelmesebb lenne.
Dzsudzsa,
még nem próbáltam a kineziológiát…többször szemeztem vele, de végül annyiban maradt. Most valahogy jobban vagyok, mert elfogadtam, hogy meg fog jönni. Jobb volt ez így, hogy ma reggel teszteltem, minthogy feleslegesen várjam a csodát.
Ildibaba81,
ez szuper érzés lehetett! Olyan pici és már dobog a szíve? Én biztos elbőgném magam :)
Ildibaba81
2014-07-14 19:58:40
Sziasztok!
Ígértem, hogy írok miután jártam dokinál és az ma volt.
Jelentem, láttam az uh-on egy 6mm-es babszemet és láttam, hogy dobogott a szíve! Nekem ennyi elég a boldogsághoz!
Higgyetek benne, mindenkinek sikerülni fog, csak türelem kell hozzá!
Dzsudzsa
2014-07-14 19:54:33
Olumeria!
Kitartást Neked! A hullámvölgyek ellenére van benned erő, és ennek meglesz az eredménye!!
Én még amiben hiszek, az a kineziológia. Te azt nem próbáltad még?
Szesen
2014-07-14 19:41:09
Sziasztok! :)
Plum!
Sajnálom és kitartást!!
Anno nekem a closty semmit se segített, viszont az első Gonal F-es stimus inszemem sikerült....
Azt mondták anno nekem a Kaáli intézetbe, hogy ez a legjobb gyógyszer...
Sajnos elég drága....de remélem neked is meghozza a sikert!:)
A gonal F-et is hasba kell szúrni és én is fostam tőle...de tényleg nem volt vészes....
Szerintem az elsőt mutassák meg, hogy kell beadni utána pedig hidd el meg tudod Te is csinálni. Sokkal kényelmesebb lesz, mint mindig azon stresszezni, hogy rohanj időbe beadatni. (persze ez csak tanács)
További babásodást mindenkinek!
ancsika10
2014-07-14 18:40:40
Sziasztok lányok!
Én már régóta itt vagyok ez a 15.hónapom amit mérek de 33 hónapja próbálkozunk:(Figyellek bennetek, csak ritkán írok ide.Mi már túl vagyunk 4 inszemináción,és már felvettek minket a lombikprogramba.Ma voltunk másodszor Tapolcán.Mindketten teljesen rendben vagyunk csak én eggyel kevesebb petevezetékkel rendelkezem.Most meg kell Várnunk az immunológia vizsgálat eredményét,csak az a baj hogy augsztus 4.ére kaptunk időpontot. Ez után kezdődhet a program.
Néha olyan nehezen bírom ezt a sok várakozást,az orvosokhoz futkozást,a várókban üldögélést és ezt az egészet:(De tudom egyszer nekünk is sikerülni fog.
plumeria14
2014-07-14 18:25:56
Jó kis írás: http://bezzeganya.postr.hu/hogy-el-tul-aki-nem-esik-teherbe
monika80
2014-07-14 18:19:02
Moha13
Szia
Nekem is csak egy petezsákot látott az orvos,2x2 mm ,és azt gondolom hogy ami neked van eredmény az nagyon is jó.
Nem láthat az orvos máris egy kifejlett babát,először így kezdődik : )fel a fejjel
Ejj...Sajnálom...:/
Mi az amit most szurkálsz magadba? Egy másik fajta tüszőserkentő?
Akupunktúrán nem gondolkoztál még el? Én végre meggyőztem a párom, ma kérek időpontot.
Kismamák! Gratulálok! Vigyázzatok magatokra! Örülök, hogy nektek már sikerült. Hamarosan követünk mi is titeket!!