Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Téged mivel biztatnak? Én most próbálom győzködni magam,hogy biztosan van értelme a clostinak, inszemnek, lombiknak, stb... Az a baj, hogy nem tudom már elhinni, hogy sikerülhet, mert úgy vagyok vele, hogy ha minden rendben mindkettőnkkel, akkor mit tudnak ezek a dolgot, amit az elvileg tökéletes szervezetünk nem? Az a baj, hogy én nagyon racionálisan állok mindenhez, és szükségem van magyarázatokra, meg hogy lássam, mi hogy működik, hogy segít, stb... De egyenlőre ebben az esetben nem látom.
Majd augusztus 15-én megyünk a dokihoz, akkor rákérdezek nála, csak nehogy az idegeire menjek... :-S
maximail
2014-07-16 14:00:03
Moha!
Nagyon drukkolok!
niki95
2014-07-16 11:05:45
Ildibaba81
Nekem is a barátnőim szinte az összes terhes vagy most szült :D most már remélem én következem. :D Szerintem ami most volt leesés ott volt az ovum mert elkezdett érzékeny lenni a mellem és az csak ovu után szokott úgyhogy reménykedem :)
Ildibaba81
2014-07-16 10:51:13
Köszi!
Drukkolok, ha az egyel korábbi kiugrásnál lett volna ovud, akkor tutira látszania kellene már kedden valaminek! De szupi lenne! :)
Nőgyogyinál mondta az egyik nö, h.szinte minden ismerőse terhes - megint nagy hullám van, gyerünk, csajok, most kell belehúzni! :)
niki95
2014-07-16 10:44:55
Ildibaba
Az előző hónapom nem volt ilyen hosszú..most nem tom miért van így...de keddre van időpontom a nőgyógyászhoz. Neked meg hatalmas gratula :D :D
Ildibaba81
2014-07-16 10:16:55
Neked ilyen hosszúak a ciklusaid?
Csatolom, de egy kicsit szétcsúszott,jún. 15- én volt ovum és be is kaptam: 26-án teszteltem egy óriási + -t, most hétfőn már láttam a kis 6mm-es babunkat és láttam, ahogy dobog a kis szive... :)
Meg mertem volna esküdni, h. nálad is hasonló a helyzet.... de én már tünetekkel is dugig vagyok.... pff...
Nagy drukk neked, vicces lenne, ha párhuzamosan mennénk! :)
niki95
2014-07-16 10:06:59
Ildibaba81
Nekem 28.-án. De akkor ezek szerint igen. :) Görbéd felteszed? :) Neked megvolt már az ovud? Nekem a fertylity behúzta és a szerint ma vagyok a 4.dpo-n...majd meglátjuk..:)
Ildibaba81
2014-07-16 09:50:12
Niki!
Mi akkor teljesen egyidőben vagyunk?
Máj.29. volt az utolsó mens-em 1. napja... hmm...
Szesen!
Nagyon szépenevezetted, de azért folytatnám: ha már megszületett sem marad abba az aggodalmaskodás (5 év tapasztalata mondatja ezt velem): utána jön a besárgul-e, iszik -e eleget, beindul -e tej, rendesen fejlődik -e, normális -e ez, vagy az, mi lesz, ha beteg lesz és ha túl sokat beteges, ha emiatt elvesztem -e az állásom, találok -e állást pici gyerekkel, melyik oltást adassam be, ill.millió egyéb. Aztán csengő hangon azt mondja: "anya, téged szeretlek a világon a legjobban" és ettől minimum 10 évet fiatalodsz és minden gondod elszáll. A következő másodpercben már egy újabb dolog miatt kezdesz aggódni.
Nagyon gratulálok neked, a világon a legjobb dolog, hogy Te is megtapasztalhatod ezt!
Én szívből kívánom, hogy itt mindenki mehtapasztalhassa ezt! Ezeknek a piciknek fantasztikus, szerető családjuk lesz majd és 100%-ig jó helyre érkeznek majd, hiszem mindegyiküket nagyon várták majd.
Ha jól látom, nyilas babád lesz - kis mázlista! Majd meglátod, meghozza a gyümölcsét a sok áldozat: a nyilas babák nagyon nyugisak, jó, szófogadó, empatkus gyerekek. Szörnyen igénylik a szeretet és rettentően tudnak szeretni! Kis érzelem bombák. Nagyon intelligensek, okosak és könnyen tanulnak.
Hadd gratuláljak! :) Ja és meg se forduljon a fejedben, hogy bármi gond lesz - azt képzeld el, hogy minden tökéletesen rendben lesz!!! Ha így állsz hozzá, ezt fogod bevonzzani! :)
Téged mivel biztatnak? Én most próbálom győzködni magam,hogy biztosan van értelme a clostinak, inszemnek, lombiknak, stb... Az a baj, hogy nem tudom már elhinni, hogy sikerülhet, mert úgy vagyok vele, hogy ha minden rendben mindkettőnkkel, akkor mit tudnak ezek a dolgot, amit az elvileg tökéletes szervezetünk nem? Az a baj, hogy én nagyon racionálisan állok mindenhez, és szükségem van magyarázatokra, meg hogy lássam, mi hogy működik, hogy segít, stb... De egyenlőre ebben az esetben nem látom.
Majd augusztus 15-én megyünk a dokihoz, akkor rákérdezek nála, csak nehogy az idegeire menjek... :-S