Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
szilvita
2014-07-14 17:41:00

Plumeria, nagyon sajnálom!!! Én is rengeteget álmodtam pozitív teszttel, és be is jött rá egy-két hónapra. Majd a következő!
A feladás sztem csak annyit jelent, hogy megtalálod a szépet-jót az életedben így is, hogy nem jött össze, de azért mindent megteszel érte.
Minden tiszteletem azoké, akik bevállalják az inszemet, lombikot, szurikat, én nem biztos hogy képes lennék rá!

Moha, sztem tök jó az 5 mm, ha a dokik nem tudnak mensiből kiindulni, mindig kisebbre számolnak.

Megyek dokihoz, nagyon ideges vagyok:-\
kedina
2014-07-14 17:33:32

Plum
Köszi!
Egyébként én sem tudom elengedni ezt. Már keresem az akkupunktárás csaj elérhetőségét és azon gondolkozom hogy adagoljam be a férjemnek, hogy izé, ő, most akkor én még ide is elmennék, mielőtt hormonnal etetnek...Legyen az csak egy ártatlan metformin is... Magam alatt vagyok most megint..

Egy ismerősöm úgy felidegelte magát, hogy fia lesz és nem lánya, hogy pszichiáterhez küldték... Na ennek összejött...Hülye pics@...
plumeria14
2014-07-14 16:44:24

Dzsudzsa,
sajnos tutira nem volt 2. csík, bármennyire is szerettem volna és erről álmodtam, így még nehezebb volt elfogadnom a reggeli full negatív tesztet. Egyébként most jöttem vissza a dokitól, mert felírattam a cuccot a következő és egyben utolsó inszemhez és közben kikértem az igazolást is, hogy augusztusban a lombikhoz is elkezdhessük a kivizsgálásokat. Szóval ma volt kukk, így legalább az is kiderült, hogy tutira megrepedtek a tüszők, mert ez nagyon idegesített, amiért nem mentem vissza inszem után néhány nappal. Most ugyanis, amikor az inszemet csinálták, akkor a tüszőrepesztő injekció esetére sem repedtek meg a drágák időben…emiatt mondjuk jobban reménykedtem, mert most tutira ott várakoztak a fiúk, de ezek szerint hiába. Sajnos ő is látta már a barnázást, amivel én is találkoztam most du-án a papíron…
Merional injekciót írt fel (ez sajnos már hormon), amit minden nap be kell adnia valakinek, mert én tutira nem merem magam hasba döfni! Fasza, mert minden nap kb ugyanabban az időben szaladgálhatok majd az injekció beadása miatt 9-10 napon keresztül…komolyan, csak erre vágytam!

Edi81,
sajnos én soha nem fogok tudni eljutni oda lelkileg, hogy feladjam…olyan vagyok, mint egy bulldog, addig megyek, amíg el nem érem a célom. Azért mondom, hogy sajnos, mert biztosan jót tenne nekem, de egyszerűen nem megy!

kedina,
a 21. napi vérvételen nekem csak ösztrogént és progeszteront (ez a legfontosabb!) néztek.
kedina
2014-07-14 16:20:20

Apropó:
21.napon milyen hormonokat néznek? Leírjátok?
Van itt a közelünkben egy labor, ha elfogadhatóak az árak megcsináltatom magánban. Utálom már, hogy mindenkihez kuncsorogni kell....
kedina
2014-07-14 16:15:47

Dr Breyer Helgához megvan az időpontom a Mens Mentisbe.. Az kb 2 hónap. Addig megcsináltatok pár vizsgálatot még..
Szerdán terheléses vércukor...Jeee, cool....
KLANITA
2014-07-14 15:38:09

Moha, szívből gratulálok minden gyermek egy csoda, de neked extra csodában van részed. :-)
Dzsudzsa
2014-07-14 15:17:46

Moha13!
Az izgulás része oké. Már én is kezdem elfogadni.
Én most pénteken megyek, hogy lássam, nem csak egy petezsákom van.
Most valóban pihenjél, tarts be mindent, amit az orvos mond és amennyire lehet nyugi.
Én sem tudnék nyugodt lenni, de valahogy meg kell próbálni. amennyir sikerül :)
Dzsudzsa
2014-07-14 15:17:40

Moha13!
Az izgulás része oké. Már én is kezdem elfogadni.
Én most pénteken megyek, hogy lássam, nem csak egy petezsákom van.
Most valóban pihenjél, tarts be mindent, amit az orvos mond és amennyire lehet nyugi.
Én sem tudnék nyugodt lenni, de valahogy meg kell próbálni. amennyir sikerül :)
Moha13
2014-07-14 15:03:20

Koszi de meg izgulok,mert egyelore egy petezsakunk van,remelem,hamarosan latnak tobbmindent is.
Edi81
2014-07-14 15:03:16

Plumeria 14!
Hát egyrészt, hogy mennyire fejben dől el sokminden.
Én nagyon akartam, minden hónapban reménykedtem, sírtam,
kiborultam mikor megjött. Mértem a hőmet, ettem a méhpempőt,a
vitaminokat, a teákat, igen én is utánaolvastam mindennek.
Semmi. Elmentem végül endokrinológushoz, enyhe pajzsmirigy
alulműködés volt de valamikor meg jó volt az értékem. Aztán megint rosszabb lett.Kaptam gyógyszert.Na ez az orvosi része.
Lelkiekben viszont én feladtam. Az utolsó kiborulás,sírás után
eldöntöttem hogy elfogadom mert én már megtettem mindent és
már nem harcolok, mert nincs mi ellen.Én is azt éreztem tehetetlen vagyok, nem én irányítok, mert ezt nem lehet.
Tanfolyamokra mentem, aztán új állást kaptam. (Amivel most nem tudom mi lesz:))Nem is gondoltam az egészre..aztán késett 2 hetet, de nem is gondoltam hogy terhes lehetek.Minden nap futottam 2-3 km-t. Csináltam azért tesztet, negatív lett.
Megint eltelt egy hét, még egy tesztet csináltam, erős pozitív lett,)Azt se tudom mikor lehetett peteérésem, mert nem foglalkoztam vele..Hát, röviden ennyi..

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!