Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-07-16 21:09:37

Ildibaba81,
ma este kezdtem el a 24. vezetett ciklusomat, már számolni is felesleges :( Kb 12 nap múlva inszem, augusztusban pedig elkezdjük a lombik előkészítését a vérvételekkel. Ha a nyár nem hozza meg a csodát, akkor ősszel lombik, kerül, amibe kerül!

kedina,
sajnos ma kiderült, de már nem borulok ki, mert erre számítottam..egy hang súgta, hogy ma este el kell mennem a gyógyszertárba megrendelni a csodainjekciót, mert most már tényleg csodát kell művelnie velem :)
kbettina
2014-07-16 21:00:56

Moha! Nagyon szurkolok neked, minden nap eszembe jutsz! Kitartás!
kedina
2014-07-16 20:36:47

plumeria14
Hát akkor ma, holnap kiderül. Igen, emlékszem, h az utro jól eltolta a ciklusodat, bekavart és lecsúsztatok az inszemről miatta. Kitartás!!
Ildibaba81
2014-07-16 20:28:02

Plum!

Sajnálom és nem akartam, hogy kiborulj. Nem mondom, h.tudom, milyen érzés, de gondolok rád és agyon szorítok! Te már jóval előttem itt voltál, mióta próbálkoztok?
plumeria14
2014-07-16 20:17:32

kedina,
a clostit a ciklus 3.-7. napja között kellett szedni, majd a 10. nap este beadták az Ovitrelle tüszőrepesztő injekciót és a 12. nap reggelén volt az inszem. Utána nem volt Utro, mert az kettővel azelőtti ciklusban olyan szinten bekavart nálam, hogy a következő ciklusra is kihatással volt, ugyanis a 10. napon, amikor az első tüszőkukkra mentem, már csak sárgatestet látott a doki…teljesen kivoltam, mert nem volt elég, hogy az abbahagyása után csak a 7. napra jött meg, még a következő inszemről is lemaradtunk miatta. Egyébként sem kell, mert szép magas a progeszteron értékem.
Aranyos vagy, hogy még mindig drukkolsz nekem, persze én is titkon reménykedek, de az eszem tudja, hogy nem jött össze…sajnos…most mintha már fájdogálni is a hasam, úgyhogy a gyógyszertárban megrendeltem a Merional kúrát…

Kira84,
nekem is volt már korábban vonalzó görbém, ez nem jelent rosszat, de sajnos jót sem – legalábbis nálam.
Tényleg ott volt az ovud, ahol mutatja? Nekem ez nagyon korainak tűnik, én úgy tudom, hogy 5 nap alatt nem tud rendesen megérni a tüsző, vagyis nem éri el az „egészséges” méretet, ami 20-22 mm.
kedina
2014-07-16 20:11:20

Kira84
A doki nem csinált UH-ot mikor nála voltál? Kíváncsi vagyok a teszteredményre, majd oszt meg velünk! :)
ancsika10
2014-07-16 19:31:37

Plum!

Mintha az én gondolataimat és érzéseimet fogalmaztad volna meg.Én is ugyan úgy érzek mint te.:(Kezdem elveszteni a hitem teljesen. És igazad van ezt a rengeteg pénzt már költhetnénk a babaszobára is.
Kira84
2014-07-16 19:06:41

kedina .Szia a múlt hónapban clostit szedtem és a hőm is szépen fent volt,de nem volt siker.Most a menszi után voltam dokinál és azt mondta nem ir ki másik adagot mert elvileg még ebben a hónapban is kifejti a hatás a gyógyszer. Minden esetre már 3-rom napja fáj a derekam és szurkál a hasam is. A tesztre én is gondoltam ezért pont ma rendeltem egy adagot..
kedina
2014-07-16 19:01:11

Kira
Ha luteálisban nálad ez a magas hő és nem szokott fentebb menni én lőnék egy terhestesztet. Görbe alapján jó esélyed van rá.:) És nem gond, h egyenes! :)
Kira84
2014-07-16 18:53:32

Sziasztok lányok,mostanában nem voltam itt csak olvastalak benneteket. Viszont most tanácsra lenne szükségem, már napok óta teljesen egyenes a görbém.Szerintetek ez baj? Járt már valaki így? Olyan idegesítő :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!