Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
maximail
2014-07-17 10:57:04

Plum!

Nagyon hasonlókat írtál, mint amiket én érzek. :-S

Továbbra is nagyon drukkolok Neked!

És persze mindenkinek! :-)
Katicabogár5
2014-07-17 10:00:51

arachnodiea

gratulálok a kislányhoz és szép a neve a mi lányunkat is így hívták volna
KatkaManó
2014-07-17 09:32:38

Sziasztok!

Arachnoidea Gartulálok és sok boldogságot egészséget a kicsihez :) Örülök, hogy jelentkeztél ilyen jó hírrel :)

Plumeria, kitartás nagyon sajnálom és együttérzek veled.
Nekem most hónap végén fog megjönni és agusztus második hetében lesz a lombik :) Ennek

Orsi1977 üdv köztünk. Reméljük hamar összejön a baba a nehézségek ellenére is.

Moha mi újság ?
arachnoidea
2014-07-17 09:18:28

Sziasztok!

2014. július 9-én 18:45-kor 12 óra vajúdás után megszületett Lili Adél második kislányunk aki egészséges 3640g 54 cm.
39 évesen jött ö nekünk a 4. próbálkozós hónapban. Van remény pedig a pajzsmirigy túlműködött, lett terhességi diabétesz, nagyfokú vizesedés a 12. héttől.
Drukkolok továbbra is lányok mindennyiótoknak!

üdvözlettel
arachnoidea
Fantasyc
2014-07-17 09:02:58

Sziasztok, sajnos rég voltam erre, de visszaolvastalak titeket.
Moha, nagyon sok erőt és kitartást kívánok, örülök, hogy növögettek, most sokat pihenj és csak pozitív gondolatokat engedj magad köré!!! :-)

A kismamáknak még egyszer gratulálok!!!! :-)

Sajnos nálunk most még durvább a dolog, lehet, hogy a következő ciklus se lesz a miénk. Hála a fertőzésnek, amit a párom összeszedett, még meg is kell őt műteni. :-( Eddigi szép emlékeink a Balatonról most szertefoszlottak. :-(
A görbém is érzi, hogy nem oké valami. Ma elkezdtem barnázni, majdnem egy héttel a nemvárt előtt. Igaz sürgettem volna a dolgokat, de akkor miért nem teljesül minden kívánságom így???
Na mindegy. Itt a görbém:
niki95
2014-07-17 07:12:25

Sziasztok ma így!
http://kepfeltoltes.hu/view/140717/chartgraph_module.php_www.kepfeltoltes.hu_.png
Orsi1977
2014-07-17 03:12:34

Mostani:
Orsi1977
2014-07-17 03:10:32

Udv lányok! Már több hónapja olvaslak benneteket.
Uj ötleteket és reményt adtatok. Szerintem ez a sok uj terhesseg fantasztikus. A férjemnek is meséltem rólatok.
Sajnos a mi esetunk még nem reményhozó, de még mi sem adtuk fel.
Mind2en betöltöttuk a 37-et és ugy 6 éve várjuk a babát.
Meddosegi központban nem voltunk eddig. Ennek oka, hogy olyan helyen dolgoztunk kulfoldon, ahol ez nem volt lehetseges. Most sem sokkal jobb a helyzet. Az eddigi vizsgálatok alapjan pajzsmirigy alulmukodesem van, amire 2 éve szedem a gyogyit.
A legeslegrosszabb eredményem a magas Anti-TPO-m. 2 eve 2 ezer felett volt, aztan lejebb ment 1500-re. 2 honappal kesobb felugrott 3 ezerre!!! Most glutenmentes diétán vagyok, es oszinten remelem megéri. Sajnos csak diófalevél teám van itthon, ugy 4 hónapig szedtem a baratcserjet, most szunetet tartok.
Szerencsere a férjemmel mindig is gyonyoru kapcsolatom volt, igy a stressz joval elviselhetobb.
A mult honapban olyan szép volt a görbém, hogy reménykedni kezdtem. Az ehavi meg alig hasonlit az eddigiekhez.
Csatolom oket. Köszi, hogy meghallgattatok.
Ildibaba81
2014-07-16 21:56:38

Plum!
Nagykn drukkolok, nagyon itt lenne már az ideje akkor! :) Biztosan összejön, erre gondolj!
kedina
2014-07-16 21:37:41

plumeria14
Akkor szurikra fel!!! Csak ügyesen, menni fog! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!