Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nem eleg hogy csokkent a hcg-m, megint elkezdtem barnazni duphaston mellett...faj a hasam is, valahogy ugy erzem nem lesz jo vege a dolognak...
niki95
2014-07-17 18:51:32
Ildibaba
sajna a multkori ciklusom is 45napos volt. :/ azért megyek kedden a nődokihoz mert nagyon hosszú lett a ciklusom mióta abbahagytam a fog.gátlót..:/ Ugyhogy nekem nem szokott a 16napon lenni ovum.. érted? :) meg akk már biztos lenne valami tünete...de még a mellem is csak most kezdett el fájdogálni 2-3 napja és a fertility azt mutatja hogy 5napja volt ovum...és tényleg úgy néz ki h még csak 5napja volt..:)
Ildibaba81
2014-07-17 18:41:35
Niki!
Akörül szokott lenni és volt is 1 ugrásod... láttunk már hasonlóan ugrálós babás görbét és vice versa. Nekem pl.a legtöbb nem babás görbém olyan volt, mint 1 babás görbe, sőt, csináltam már olyat is, h.36,8 után estére megjött, én már annyi félét láttam, de az 52 nap akkor is gyanús sztem.
FBAndi
2014-07-17 18:31:33
kedina, köszi az infókat.
7 hónapja próbálkozunk. Eddig még nem mentem el kivizsgálosokra, mert az elején úgy voltam vele, hogy mindenhol 1-1,5 évet mondanak, hogy ha addig nem jön össze, akkor orvos. Aztán rájöttem, hogy én azt úgysem tudom kivárni, viszont mielőtt magamat belevetném a dolgokba, elküldtem a férjemet egy kivizsgálásra. Neki gyorsabb is, egyszerűbb is és legalább ő le lesz tudva :) Kapott is időpontot, úgyhogy hamarosan meg tudjuk, hogy minden rendben-e nála. Ha igen, akkor következem én. Addig is szeretném elkezdeni ezekkel a teákkal. És reménykedem, hogy nem kell orvoshoz mennem, mármint nem ilyen "panasszal" :)
Meg is kukkantom ez a weboldalt, amit említettél és szerintem meg is rendelem a teákat. Köszönöm még egyszer!
niki95
2014-07-17 18:17:51
Ildibaba81
Miből gondolod hogy 16.napon lehetett az ovum? Azóta többször is leesett a hőm pedig ha akkor lett volna akkor nem kellene neki..
niki95
2014-07-17 18:16:16
Tuti megvolt az ovud! Szépen fokozatosan emelkedett meg a hőd! Azzal meg ne foglalkozz hogy a rendszer hova húzta! Holnap tesztelj mindenféleképp mert szerintem jó eséllyel babás vagy :)
emikez
2014-07-17 18:14:00
nagyon fáj kétt napja a mellbimbom enyire még soha nem fájt nem akar elmulni szörnyü
niki95
2014-07-17 18:12:55
emikez
Szerintem a 21.napon volt ovud! Úgyhogy holnap kellene megjöjjön de neked szépen fent van a hőd! Én a helyedben holnap tesztelnék egyet! :)
kedina
2014-07-17 17:59:32
FBAndi
Nekem alacsony volt az ösztrogén szintem tavaly,most sem túl magas de legalább határérték felett van. Nekem alig ment le a hőm, csak pár napra,innen például látszódott.
Szerintem napi 1 csésze nem okozhat gondot. Nem szabad nyakra-főre inni! Esetleg 1 hónapban iszod, a következőben nem.
Én a bionom.hu-ról vettem a palástfüvet és a málnalevelet. A bio cickafarkot a sógornőmtől kaptam finom utalásként... De jól jött. De szerintem bármelyik bioboltban lehet ezeket kapni. Max keres rá neten, hogy melyik a hozzátok legközelebbi. Bár a bionom egy webáruház, így kintről is el tudod indítani a rendelésed és kész csomag vár itthon. Mióta próbálkoztok?
FBAndi
2014-07-17 15:35:48
Oh, kedina, ez szuper :) Köszönöm szépen!
Nálam nem dilemma a tea, mert én mindent teával orvoslok :DDD Csak nyilván, ha nics baj nem iszom... Ezért kérdeztem, hogy ha feltétlezzük, hogy semmi bajom (mert még nem vizsgáltattam ki magam), akkor igyam-e vagy sem :)
És te hol veszed ezeket a teákat? Vagy rendeled? Ebben tudsz nekem segíteni?
Szerintem már említettem, hogy nem Mo-on élek, viszont nemsokára menni fogok haza egy hétre és akkor begyűjteném eme kincseket :D.