Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kedina
2014-07-17 15:22:32

Málnalevél teát ajánlják diabetesz esetén is, segíti a vércukrot beállítani, így gondolom IR esetén is jó hatása lehet.
kedina
2014-07-17 15:20:11

És jövőhéten megyek hétfőn akkupunktúrára.
kedina
2014-07-17 15:19:46

FBAndi
Voltam 5 pontos terhelésen. Ha meglesz az eredmény megírom.
kedina
2014-07-17 15:18:58

FBAndi
Örök dilemma! :D igyam a teát vagy sem.
Nos, én most iszom. Ciklus első felében cickafark 1 csésze naponta, és szintén egy csésze málnalevél tea, másodig majd felében palástfű.
Nekem nem kavart be! Sőt, nem volt olyan fájdalmas a menstruációm és nem voltak PMS tüneteim, nem fájt a mellem és nem hisztiztem! :D Már megérte.
Nem szabad 1-2 csészénél többet inni belőlük!

1
Cickafark

Sokféle betegségre nyújt segítséget, de mégis, elsősorban a női bajok jótevőjeként tartják számon. A cickafark tea fogyasztása a nők termékenységi állapotára igen jó hatással van, kedvezően befolyásolja a peteérést és javítja a petesejt minőségét.

A cickafark teás ülőfürdő enyhíti a petefészek gyulladásos megbetegedését, és megszünteti a fehérfolyást.

Cickafark ülőfürdő: Áztassunk hideg vízben 100 grammnyi (teljes növény) cickafarkot egy éjszakán keresztül. Másnap -felforralás után- a fürdővízhez adjuk.

2. Málnalevél

A málnalevél tea fogyasztása javalott a petesejt minőségének támogatására, a peteérés előrehozatalára hosszú ciklusok esetén, illetve a méhnyak által termelt nyák minőségi javítására.

3. Palástfű tea

Szintén a sárgatestelégtelenséget támogatja, vagyis segíti a beágyazódást, erősíti a méhfalat, vastagítja a méhnyálkahártyát. Ovulációtól számítva 14. nap terhességi tesztet végzünk, ha addig még nem jelentkezett a menstruáció, ha a teszt negatív, abba hagyhatjuk a tea fogyasztását, ha viszont pozitívérdemes a terhesség 12. hetéig fogyasztani.

A barátcserje is nagyon jó, homeopátiás szerként lehet szedni. Én most ezt nem szedem.
A barátcserje megfelelő készítmény a ciklus hosszának szabályozására , a túl hosszú ciklust megrövidíti, a túl rövidet megnyújtja. A ciklus elsö felében javítja a peteérést, a másodikban pedig a sárgatest müködését. Így az egész ciklusban lehet szedni, a szedését a ciklus bármelyik napján el lehet kezdeni, különösen ajánlott PCOS betegségben szenvedők számára.A ciklus elsö napjától a menstruációig kell szedni az ajánlott napi adagban, pozitív teszt esetén azonnal abba kell hagyni a szedését.

Méhpempő természetes progeszteron, és jól roborál. Segíti a megtapadást, beágyazódást. Én szedtem egy adagot már belőle és szép nyákot csinált.

A forrás mert nem akartam ennyit körmölni:
http://babaravarok.megnezem.hu/index.php?pageid=15823
Ildibaba81
2014-07-17 14:56:04

Niki95!

Szerintem most már mindenképpen tesztelj egyet. Az ovud szerintem a 16. napon volt, a vége pedig felfelé kunkorodik. 52 napnál már nagyon érdemes lenne egy tesztet ellőni - szerintem.
Ildibaba81
2014-07-17 14:51:06

Arachnoidea!

Aztamindenit! Nagyon sok boldogságot kívánok a gyönyörű családodnak és sok örömteli percet neked a babócával!
Kira84
2014-07-17 14:39:21

Sziasztok lányok,elég fura görbém ...
FBAndi
2014-07-17 14:31:51

Sziasztok Lányok,

Moha, kitartást! Holnap okosabb leszel! Remélem minden rendben van veled is és a babával is!

Napsugar24, neked hány naposak általában a ciklusaid? Egyetértek kedinaval, pár nap múlva tuti tesztelnék én is.

Fantasyc, hát a férjed mégis mit szedett össze?! Ez nagyon durva, műteni kell?!

kedina, neked tegnap volt terheléses cukor, nem? Bocsi, de nem olvastam vissza most a fórumot. Mi volt? Az akupunktúrára mikor fogsz menni? Vagy már voltál? Milyen?

Azt szeretném kérdezni, hogy tételezzük fel, minden rendben velem, de mégis szeretném egy kicsit felturbózni a dolgot, akkor milyen teát igyak? Ha jól láttam, kedina ebben te vagy a szaki :). A neten azt olvastam, hogy a ciklus első fele cickafark tea, a második fele pasástfű tea. Ezek jók? Ja és szedem a méhpempőt... igaz, nem a baba miatt, hanem fáradékonyság ellen kezdtem el szedni és most olvastam, hogy az pedig segíti a beágyazódást? Valaki tud nekem okosat mondani, vagy ha nincs gond, ne igyak ilyen teákat?

Köszönöm előre is :)

Ja és a görbe, de még semmi extra :)
kedina
2014-07-17 13:43:39

Adrienn830
1 petevezetővel is működhet a dolog!!! Ne adjátok fel.

emikez
szerintem a 22. nap környékén volt repedés. Nem tesztelsz egyet? :) Olyan szépen fokozatosan megy felfelé.

napsugar24
én is tesztelnék 2 nap múlva, ha ilyen szép marad, ha nem jön meg.

Moha!
Ezerrel drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adrienn830
2014-07-17 13:07:35

Sziasztok! Tegnap megvolt ismét a HSG műtétem. Ami kegyetlenül feszített fájt is.
Eredmény: A méh normális alakú, kotúrjai megtartottak. A jobb oldali petevezteék végig kirajzolódik, átjárható, számottevő kontúr eltérés nem ábrázolódik. A bal oldali petevezetékből a kontrasztanyag a hasüreg felé nem ürül ki.
Epikrízis: Laparoscopos tuba- szándék megnyitás után kontroll HSG-t végeztünk. Az uterus szabályos, a jobb kürt eltérés nélküli, könnyen átjárható, a bal oldali kürt a hasüri szájadéknál lezárt. 4 hét múlva kontroll

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!