Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
nekem laparral együtt csinálták, mert volt endóm is!Tehát nem tudom megmondani mit éreztem, mert altattak!Annyit tudok, hogy egy kék folyadékot nyomtak át a vezetőkön ami napokon keresztűl távozott belőlem, tehát betét használata kötelező volt!Az elején a tisztasági nem ért semmi!Fájdalom biztos van, nem volt a műtét miatt, hogy milyen mértékű csak átjárhatósági esetén nem tudom!
Remélem azért tudtam valami segíteni!
plumeria14
2014-07-18 11:31:09
Moha,
nem tudom, hogy olvasol-e bennünket, de mindenekelőtt neked küldök sok-sok pozitív energiát! Tudd, hogy veled vagyunk, drukkolunk nektek!!!!! Nagyon hiányzol ám!
Én tegnap nagyon közel voltam ahhoz, hogy feladjam…szerda este megjött és tegnap elkezdtem számolgatni, hogy akkor mikor is kell majd elkezdeni az injekciót, mikor kell mennem tüszőkukkra és kb. mikor lehet számítani az inszemre. Teljesen kiborultam, mert a 3-ból 2 hétvégére esik…most mi lesz? Teljesen kétségbe estem. Ráadásul, amikor a 9. és 10. napokra időpontot akartam kérni a dokimhoz, kiderült, hogy a 9. napon még lesz, de utána néhány napra szabira megy és csak a 13. ciklusnapomon lesz legközelebb…Még idegesebb és kétségbeesettebb lettem. Pont most, amikor ezt a hormoninjekciót kell adni, csak egyszer lát majd a doki???? Ok, hogy pénteken tudok másik orvoshoz is menni, de én őt nem ismerem és ő fogja nekem megmondani, hogy mikor adjam be a tüszőrepesztőt. Összezavarodtam, nem tudtam, hogy mi legyen, ezért azt láttam a legjobbnak, ha beszaladok és beszélek a dokimmal, hogy neki mi erről a véleménye. 50 percet vártam arra kismamák és babák társaságában, hogy 2 percet tudjak vele beszélni…ez az egész olyan szinten kikészített, hogy hazaérve még a párommal is veszekedtem. Megkérdeztem ugyanis, hogy neki mi erről a véleménye, amire azt a választ kaptam, hogy csináljam úgy, ahogy nekem jó. Hát szuper, ha csak ezen múlna, akkor minden olyan egyszerű lenne. Ráadásul az első szurit szombaton kell beadni, így a dokim asszisztense meg se tudja nekem mutatni, hogy utána magam is meg tudjam csinálni…mehetek megint az ügyeletre. Szóval minden olyan hülyén alakul most, hogy elegem volt! Ráadásul vagy meglesznek még a tüszőim a 13. ciklusnapon vagy nem. Eddig a 3 inszemből 2 a 12. napon volt, így elég necces a történet. Így bár szerda este jött meg, amit most nulladik napnak veszünk, ezért nem a hivatalos 3., hanem 4. napon kezdjük el a szurit, így hátha jól jövünk ki belőle. De ez most lutri, pont most, amikor hormonokkal kell magam döfködni. Nem tudom, hogy miért állít ilyen helyzetek elé az élet….Tényleg nagyon kész voltam tegnap, bőgtem, kilátástalannak láttam a helyzetet és még a doki is felbaszta (megint) az agyam, amikor azt mondta, hogy ő nem tud ennyi feltételnek megfelelni! Mi van???????? Na mindegy, a lényeg, hogy kiváltottam a „készletet” és indulhat a buli!
Ildibaba81
2014-07-18 10:29:58
Sziasztok!
Plum! :( nagyon drukkoltam!
Mai kálváriám: bementem a kórházba vérvételre. Már az kikészített, hogy nem kávézhattam reggel,aztán, mivel nem kávéztam, túlhajtottam, így fordulhattam vissza. A vérvétel állati volt: a jobb karomban 2 ampulla után szétrobbant az ér, ezután a másik karomból vették le a másik két ampullával. :S
A csúcs az volt, hogy hazafelé beragadtam a liftbe, ahol kb.20 percet töltöttem el. Szóval szép kis nap volt... rendesen ki is fáradtam... :(
nikinokedli
2014-07-18 09:12:07
Kira84: tényleg elég fura görbe, de még bármi lehet belőle..
emikez: tényleg tesztelhetnél... :)
moha: Ne add fel!!
Niki95: én már betöltöttem a 6. hetet, az aluszékonyságon kívül az ég világon semmi más tünetem sincs. Tünetek nélkül is lehetsz terhes.
Plum: sajnálom, hogy új ciklust kezdtél, de reméljük ez sikeresebb lesz!
Akiket nem nevesítettem meg, nektek is mielőbbi babásodást kívánok!
Archangel85
2014-07-18 08:20:58
IziszM szia nekem volt már ilyen jobban mondva nem hsg hanem hycosy. Semmit nem éreztem nem fájt, nemvolt kellemetlen kb 5 percig tartott. A hsg nem tudom milyen nekem szerencsém volt, mert a megyei kórházban hycosyt csinálnak. :)))))
Semmi gyógyszert nem vettem be, nem véreztem, minden oké volt. :)
IziSzM
2014-07-18 06:52:24
Jó reggelt lányok!
Kicsit izgulok, mert a dokimmal tegnap egyeztettünk, hogy csinálunk egy petevezeték átjárhatósági vizsgálatot, de nem nagyon tudom, hogy mire számítsak...
Utánaolvasgattam és maga a folyamat tiszta, de akinek már volt ilyen, az elmondaná a tapasztalatait? Hogy mit érzett, mennyi ideig tartott és lett e valami következménye? Aggódom kicsit...
Nagyon köszi a választ!
Szép napot nektek!
emikez
2014-07-18 06:07:10
Én ma igy várok még atesztelésel mert mostanában mindig hétvégén jön meg max ha nem kedden fogok melleim bedurantak fáj még a bimbo
monika80
2014-07-17 22:30:42
Moha13
Az orvosok hány hetesnek állapítottak meg?
Nekem tegnap volt 5085 a hcg-ém 5 -dik hétben vagyok.
Te is kb ugyan abban a hétben lehetsz mint én akkor viszont nem akarlak elkeseríteni de akkor kevés. De mondjuk ez terhesség függő.
Én is vérezgetek,és Hétfőn megyek én is ultrahangra. Izgulok én is. De kitartás,reméljük nem lesz semmi baj.
Moha, remélem minden oké!!!!Írj majd mihamarabb!
IziSzM,
nekem laparral együtt csinálták, mert volt endóm is!Tehát nem tudom megmondani mit éreztem, mert altattak!Annyit tudok, hogy egy kék folyadékot nyomtak át a vezetőkön ami napokon keresztűl távozott belőlem, tehát betét használata kötelező volt!Az elején a tisztasági nem ért semmi!Fájdalom biztos van, nem volt a műtét miatt, hogy milyen mértékű csak átjárhatósági esetén nem tudom!
Remélem azért tudtam valami segíteni!