Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Itt a görbém még csak 6 napja volt meg az ovum tuti nem volt korábban...látszik hogy onnan kezdett el felfelé menni. :) vagy te nem így látod?? nem értem hogy miért tennéd korábbra az ovut mert ott nem is volt egyértelmű emelkedés hanem mindíg leesett...szerintem úgy volt ahogy a fertility húzta. Itt van nézd :) De aranyos vagy hogy izgulsz :D
Dzsudzsa!
Gratula és állati izgi, mert majdnem tök párhuzamksak vagyunk (én a 6. héten), szívhangot nem hallottam, de láttam, ahogy dobog neki :)
Majd írj folyamatosan, kíváncsi vagyok, hogy haladtok! :)
Dzsudzsa
2014-07-18 20:26:51
Lányok!
Egy kis jó hír ma estére.
Ma voltam uh-on. 7,3 hétnél járok. A baba 11mm és nem csak láttuk, de hallottuk is a szívcsőpulzálást !!!
Nagyon ideges voltam (az előzményeket páran ismeritek), de hála Istennek minden megfelel a számolt időnek. Legközelebb 10 hetesen megyek újabb uh-ra. Az orvosom azt ondta, hogy 12. hét a következő, vagy ha szeretném mehetek 10. héten is. Naná!!!!!! Én megyek előbb.
Kitartást Nektek! Tudom min mentek keresztül. Nekem is volt egy nehéz kerek 1 évem. A missed AB, majd a pozitív tesztek folyamatosan, aminek a vége egy újabb ciklus lett...
De most minden rendben lesz! Rendben kell lennie!!!!!
Mohának én is nagyon szurkolok! Valahol együtt indultunk.
plumeria14
2014-07-18 19:30:59
Moha,
mi újság nálad? Hazaengedtek vagy még bent kellett maradnod a kórházban?
KatkaManó,
több oka is van annak, hogy nem gondolkoztam azon, hogy a Forgácsban csinálják meg az inszemet: egyrészt egész júliusban zárva vannak, másrészt nagyon messze vannak ahhoz, hogy oda szaladgáljak tüszőmérésre, harmadrészt pedig a dokim már írt egy olyan igazolást, hogy 5 sikertelen inszemen vagyok túl és javasolja a lombikot.
Az 1 hónap várással is van néhány gondom…egyrészt lehet, hogy akkor meg aug. 20. zavar be, másrészt augusztusban már el szeretném kezdeni a Forgácsban a kivizsgálásokat, hogy ha a 4. inszem se sikerülne, akkor nekifuthassunk a lombiknak.
Végül már megbékéltem az egésszel és bár elég érdekes lesz, de megoldható. Most hétvégén Siófokon vagyunk és már beszéltem a kórházzal, ahol a nőgyógyászaton állandóan van ügyelet és ott be tudják adni nekem a szurit. A hétköznapok viszonylag egyszerűek lesznek, csütörtökön lesz a saját dokim, utána meg majd meglátjuk. Mondjuk jövő hétvégén Nyíregyházán leszünk a szülőknél, de ott is van kórház és ha kell, akkor kiharcolok magamnak egy tüszőmérést és egy tüszőrepesztő beadást…
Egyébként a dokim csinál hétvégén is inszemet, de most szabin van, ezért ilyen macerás az egész és nyár lévén mi is utazgatunk, ami szintén nem könnyíti meg a helyzetet.
maximail,
hát, rám csak minimálisan hatott a closty – 1 helyett 2 tüszőm érett, de nem igazán lettek nagyobbak, úgyhogy én nem gondolom, hogy a mostani ciklusomra is kihatással lenne..az én dokim száját ilyen szavak nem hagyták el…
Magándokihoz járok…jó doki egyébként, csak sajnos mostanában nagyon felkapott lett és egy kicsit sok pácienset vállal…de már csak 1 inszem és utána jön a Forgács. Itt a finisben nem akarok már ugrándozni. Már voltunk konzultáción a Forgácsban és sajnos egyéb ötlet nem igazán van. Ott is átbeszéltünk mindent, az értékeink nagyon jók és mégsem.
Tegnap egyébként azért is voltam annyira kibukva, mert reggeli kávézás közben megint azzal szembesültem, hogy az egyik ismerősöm (még nem is házasodtak össze) babát vár…az ilyen hírek mostanában sokkal jobban megviselnek…eddig nem ment fel bennem ennyire a pumpa, de idén nyáron valahogy potyognak a babák az égből, csak az én pocimba nem akarja magát befészkelni.
Az Immunológiai és hematológiai laborvizsgálatok pontosan mit takarnak? Gondolom, ha szükséges, akkor ezeket is nézni fogják a lombik előtt és nálam tutira minden lehetséges dolgot meg fognak nézni, mert elmúltam 37 éves, így a „veszélyeztetett” korosztályba tartozom.
Ildibaba81
2014-07-18 17:49:48
Niki!
Ha most sem tesztelsz, hát nem tudom, mikor. Remélem, most már egyetértesz velem, hogy ez több mint gyanús....
Lécciiii!
Bár a hétvégén nem leszek net közelben, de hétfőn megnézem, ha megírod!
maximail
2014-07-18 17:01:51
Plum!
Nem akarsz inkább várni egy hónapot? Tudom, a "várásból" már jutott nekünk éppen elég, de legalább ezen nem kellene pluszban idegeskedned.
Nekem egy doki amúgy is azt mondta, hogy a closty még plusz két hónapig dolgozik. Az egyik nagyon jó barátnőm is úgy lett terhes, hogy két hónapig szedte a clostyt, aztán abbahagyta, és akkor esett teherbe teljesen spontán. Illetve a dokid amúgy magán, vagy államiban csinálja? Ez a "hétvégén nincs inszem" elég bénán hangzik... Ha meg amúgy is így áll hozzád, és felbosszant, akkor lehet, hogy kellene keresned valaki mást. Lehet, hogy lesz egyéb ötlete is...
Immunológiai és hematológiai laborod volt már amúgy?
Moha nagyon drukkolék én is hogy minden rendben legyen !!!
Plumeria, nem gondoltál arra, hogy a Forgács Intézetben csináltasd meg az inszemet ?
Ott hétvégén is dolgoznak pont azért, mert erre nagyon oda kell figyelni.
A dokidat nem is igazán értem, hogy azt mondta nem tud mindennek megfelelni. Amelyik doki inszemet vállal, akkor az kisérje is végig, mert csak akkor van értelme.
Tudom, hogy nagyon szeretnél túl lenni rajta, de nem lenne jobb ha várnál 1 hónapot?!
Akkor a dokid se menne szabira és te is egy kicsit nyugodtabb lennél.
A szuri miatt ne aggódj igazából elrontani sem tudod a beadását.
Nagyon szurkolok kitartás :)
Ildibaba81
2014-07-18 12:42:10
Plum!
Nagyon szorítok nektek! A párodat próbáld ne nagyon osztani, elég nehéz lehet szegénynek kitalálni, mivel tesz a legjobbat neked - gondolom, neki az a legfontosabb,hogy megnyugodj és neked a körülményekhez képest a lehető legjobb legyen.
Moha!
Szurkolok neked! Írj, hogy hogy alakulnak a dolgok!
ancsika10
2014-07-18 12:06:08
IziSzM
Szia!Nekem is volt átjárhatóságim.a beavatkozás nem tartott túl sokáig.Nekem csak egy petevezetőm van ami átjárható volt,de nekem nagyon feszített mintha szét akartam volna szakadni belülről.De ez nem azt jelenti hogy neked is fájni fog ennyire, mert halottam olyat akinek meg sem kottyant az egész.
Itt a görbém még csak 6 napja volt meg az ovum tuti nem volt korábban...látszik hogy onnan kezdett el felfelé menni. :) vagy te nem így látod?? nem értem hogy miért tennéd korábbra az ovut mert ott nem is volt egyértelmű emelkedés hanem mindíg leesett...szerintem úgy volt ahogy a fertility húzta. Itt van nézd :) De aranyos vagy hogy izgulsz :D
http://kepfeltoltes.hu/view/140718/chartgraph_module.php_www.kepfeltoltes.hu_.png