Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
jniki82
2014-07-19 13:29:10

Megjöttem, jelentem jól vaygunk!A baba szépen látszik és van erős szívhangja!Nem láttak semmi gondot!Ugyanúgy mint az én dokim magnéziumot javasolt és sok pihenést!Tehát úgy döntöttem táppénzelem magam mától!
plumeria14
2014-07-19 10:37:24

jniki,
szerintem ne várj a dokidra és biztos, ami biztos menj be az ügyeletre, ne kockáztass! Tesztet csináltál azóta?
jniki82
2014-07-19 10:10:30

Kösz Csajok!
Írtam a dokimnak, hogy átváltott a barnázás sötét sűrű folyássá igaz nem sok csak egy csepp vot és mit kaptam egy szomorú smile jelet!Na,nekem itt lett elegem belőle!Normális az ilyen!!!!!Lehet elmegy a baba vagy mit tudom én ez meg elpoénkodja!!!
Szilvia1980
2014-07-19 09:13:41

Sziasztok!

jniki82 :(:( Remeljuk minden rendben lesz, nagyon szoritok Neked is!
napsugar24
2014-07-19 09:13:19

Jniki!
Menj ügyeletre, s mond el mi a gond, és kérj progeszteron pótlást, ártani nem árthatsz vele, de ha az a gond segíthetsz!
kedina
2014-07-19 09:13:17

jniki82
Laza filmnézős délután! Tessék pihenni! Minden rendben lesz!!!!!
kedina
2014-07-19 09:12:00

Plum
Nézd, lesz egy laza hónapotok! Ne mérj, élvezzétek a lazulást, aztán irány a köv hónap! Gyűjts egy kis erőt!
Én a 68-as inzulinra szedem a Ganoultrát. Babához magas ez az érték. Így most a 120 perces érték 27. Nem mindegy. Bár így sem tökéletes, mert felmegy és ott is marad..Szedek diabetesz tinktúrát is. És csicsókát, meg ha nem felejtem el d vitamint...Ja meg b vitamin komlexet...
Ha szeptemberig nem jön a kis kölköm, akkor mens mentis...
De jövőhéten akupunktúra. Hol ennek a vége??? :D
A gatyánkat is ráköltjük erre a kis szarosra.

Azt tudni kell hogy tavaly óta minden értékem a jó irányba mozdult el, még az is még jobb lett, ami egyébként jó volt, úgy érzem jó úton haladunk!
plumeria14
2014-07-19 08:58:00

KatkaManó, maximail,
végül nektek lett igazatok, mert tegnap este úgy döntöttünk a párommal, hogy inkább kihagyjuk ezt a hónapot…Megkönnyebbültem! Túl macerás és necces lett volna, és én azt szeretném, ha a dokim követné végig a Merionalos inszemet. Tegnap egész nap ezen járt az agyam és estére szinte már biztos voltam abban, hogy „programváltozás” lesz, amiben a párom is megerősített. Az egész procedúrában az zavart a leginkább, hogy vagy ott lesznek még a tüszőcskéim (gondolom több lett volna a Merional miatt) vagy nem. De ha hétfő reggelre megrepednének (feltételezés), akkor semmi értelme nem lenne az inszemnek, mert nem tudnánk pontosan, hogy mikor repedtek meg és akkor feleslegesen csinálnánk mindent.
Azért örülök, hogy tegnap este végre normálisan tudtam erről beszélni a párommal, mert az én döntésemben benne volt a bulldog habitusom, hogy menjünk előre bármi áron is…de most be kellett látnom, hogy ennek így semmi értelme nem lenne.

Dzsudzsa,
nagyon örülök nektek és vigyázzatok magatokra!

kedina,
te mire kezdted el szedni a gyógygombát?
jniki82
2014-07-19 08:51:13

Hali Lányok!

Lehet korai volt az örömöm a pozi teszt miatt!Tegnap este hazaérve a munkából láttam, hogy folyt egy kevés vér ill. ma van barnás váladék!Hát persze, hogy velem fordul elő és pont hétvégén!Felhívtam a dokit aki nospat magne b3-ot és c vitamint mindott, hogy szedjek.Csütörtökön mennék hozzá, de most tiszta ideg vagyok, hogy nem lesz-e az már késő!?
A baba várás miért nem tud nyugodt lenni én eddig minden napját csak végig izgultam és még hol a vége, ha addig eljutok!!!!:(

Moha, mi van veled????
kedina
2014-07-18 23:12:19

Ez az pocakosok! Gömbölyödni, gömbölyödni!! :)

Nekem is volt Uh-os átjárhatósági, kicsit kellemetlen mikor a ballont elkezdik felfújni, de utána nekem nem fájt semmi! Pedig jól beparáztattam magamat előtte a fórumokkal...

Megvan az eredményem:
0' inzulin 8,7
30' 31,8
60' 29,3
90' 31,4
120' 27

A vércukrom szerintem ok. Azt tudni kell, hogy 4 hónapja a 0' inzulin 4, míg a 120-as 68!! volt.
Éljenek a gyógygombák!!!!!! :D

A cukrom most az
éhomi 4,2
30' 7,3
60' 5,8
90' 5,9
120' 5,8.

érdekes, hogy mindkettőnél a 30pecnél van a csúcs

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!