Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok multhéten irtam hogy teleletem patanásal majd leszeked a derekam felkészültemrá hogy meg jönn de nem jöt még meg patanásaim elmultak sima let az arcom a cicik még fájnak meg a bimbo is de már nem ojan erösen de azért érzem mi a véleményetek ja és menzesz elöt krémes folyás szokot leni most meg száraz vagyok mint a sivatag
csillka
2014-07-19 16:44:01
Szerintem nincs mitől tartanod. Én a + teszt után azonnal kezdtem szedni. (volt otthon előző alkalomtól)És pár nap múlva kerültem orvoshoz és ő is azt mondta mindenképpen kell, az előzmények ismeretében.
12. hétig 2*1 200 mg-os. 12-14 hét között napi 1 db 200 mg-os.
Dzsudzsa
2014-07-19 16:16:23
Csillka!
Köszönöm!
Akkor elkezdem, nincs mitől tartanom. Nekem az orvos azonnal jelezte, hogy hüvelykapszula!
Mennyit kellett naponta használnod.
Nekem 3x1-et mondott az orvos.
csillka
2014-07-19 16:09:09
jniki,
örülök, hogy minden rendben. A magnézium valóban jó, én is rögtön a legkisebb nyilalásra, görcsre kapdostam. Most már minden nap szedem a dokim javaslatára.
Dzsudzsa,
én szedtem az utrogestant első 14 hétben. Ha szájon át vettem be szédültem, rosszul voltam. Azt gondoltam ez a várandósság velejárója. Aztán amikor kiderült, hogy ettől van, akkor áttértem hüvelyire. Attól semmi bajom nem volt. Kicsit kellemetlen amikor visszajön belőle, de ez legyen a legnagyobb gond. Én tudom, hogy nekem ez segített. Főként, hogy volt egy vetélésem amit én a prog. hiánynak tudok be.
napsugar24
2014-07-19 16:07:37
Jniki!
Nagyon örülök, azért vigyázz magatokra!
Látod, így nem kellett várni 24-ig :-)
Jniki!
De jó!!!! Ez igazán jó hír!!!
Pihenj, pihenj és pihenj!
Csak magnéziumot kaptál?
Én tegnap említettem az orvosnak, hogy 2x volt halványbarna min. folyásom.
Azonnal felírta az Utrogestant. Mivel volt már egy vetélésem, azt mondta, hogy ez csak segíthet! Tegnap óta vacilálok, de azt hiszem nem kockáztatok, holnap elkezdem használni.
Ki az aki használta már közületek? Kíváncsi vagyok atapasztalatokra.
Ha jól emlékszem Moha is kapta. De jó lenne már hírt hallani Róluk!!!!!
Szilvia1980
2014-07-19 14:00:23
jniki82: Szuper hir!! Orulok neki, nagyon vigyazz magadra es pihenj minel tobbet:)
maximail
2014-07-19 13:34:42
Jinki! Úgy örülök! :-)
Moháékkal mi lehet?
Plum:
Immun panel: azt vizsgálják, nem működik-e túl az immunrendszered, ami így túlreagálja a spermát, vagy az embriót, és kilöki, mielőtt bármi lehetne belőle.
Hematológia: A véralvadást nézi,aminek szintén lehet valami köze a beágyazódási nehézséghez.
maximail
2014-07-19 13:32:22
Plum!
Képzeld, én is beszélgettem tegnap a férjemmel, és mi is valami hasonlóra jutottunk. :-)
Megismerkedtünk pár napja a strandon egy tök jófej párral, akikről kiderült, hogy a férfi nőgyógyász, a nő meg szülésfelkészítő tanfolyamokat, meg babaváró kurzusokat tart.
És tegnap kikértem a véleményét erről az egészről. És képzeljétek, teljesen lehiggasztott!
A javaslatára augusztusban kérünk egy kontrollt a postcoitális tesztre, ami anno nálunk nagyon rossz lett, csak az akkori doki azt mondta, szerinte ez a méhszájseb miatt van. De mi van, ha mégse? Mert akkor csak az inszem jöhet szóba. De ha az eredmény most jó, akkor adunk még magunknak 3 hónapot. Ha a saját dokim javasolta volna ezt, valószínűleg megsértődtem volna, és úgy érzetem volna, hogy nem veszi komolyan a problémámat. De így, puszta tanácsként valahogy egészen másként hatott, és megnyugodtam. Azt mondta ez az orvos, hogy ha minden rendben, akkor simán lehet, hogy összejön spontán annak ellenére, hogy 2,5 éve nem. Hogy el kell fogadni, hogy ez ilyen. De azt is elmagyarázta, hogy utána miért hihetek az inszemben.
Szóval nekem nagyon jót tett ez a beszélgetés! :-)