Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
emikez
csinálhatnál, csinálhattál volna.
ha pozitív és vérzel már lenne kiinduló pontod. Látom mohának is megjött, amikor már ott volt a baba...
De te tudod.
emikez
2014-07-21 07:35:38
Sajnos nem kell már a teszt reggelre megjött de a cici fájás még mindig,nem mult semi elöjele nem volt hogy meg jöne nem értem enyire felborultak volna a hormonok:(
Monika5
2014-07-20 23:24:44
Dzsudzsa (és akit még esetleg érint),
én is utrogestant kaptam, amikor 6,5 hetesen először barnáztam, majd véreztem is. Nekem szájon át bevehetőt írtak fel és 2X1-et kellett bevennem a 13. hétig. Nekem nem okozott semmi mellékhatást, és a barnázgatás/vérzés is elmúlt az alkalmazást követő 3-4 napon belül. :)
Moha, drukkolok!
Plumeria, neked is. Remélem, a következő inszemed sikeres lesz, vagy a mostani spontán ciklusod!:)
niki95
2014-07-20 21:35:57
Fantasyc
Ez lehet hogy nem is a mensi volt hanem beágyazódás esetleg..de majd csak egy-két nap múlva lehetne ezt jobban tudni...ha visszamegy a hőd akk lehet hogy nem is mensi...ha nem akkor valószínűbb hogy mensi volt. :)
szilvita
2014-07-20 21:25:04
Dzsudzsa, én is kaptam, 2*2- t használok. Jobb a hüvelykapszula, én az elsőnél gyógyszert kaptam, baromi szédelgős és álmos voltam tőle, most mondta egy doki, hogy az attól van, és most tényleg jobban viselem.
Emikez, ha negatív, később is az lesz. Szerintem is tesztelhetnél egyet:-)
emikez
2014-07-20 20:39:09
Holnap holnapután merekcsak félek a NEGATIVTOL
Fantasyc
2014-07-20 19:07:38
Sziasztok!
jniki, örülök, hogy minden rendben, de sokat pihenj és feküdj, nehogy gond legyen!
emikez: nagyon babás görbéd van és a tünetek is erre árulkodnak, tesztelj szerintem. Hajrá!!!! :-)
Lányok, a tanácsotokat kérném:
A ciklusom valami miatt nagyon rövid lett, ráadásul egy kis délutáni barnázás után reggelre sűrű alvadt véres nagy pacám volt. Utána a mensi 2 napig tartott és ma maszatolás. Nekem mindenestül (barnázás előtte+mensi+barnázás utána)olyan 5 napig szokott tartani. Most ez rövid, ráadásul hamarabb is jött. Mi lehet ez????? A program is kiírta, hogy az átlagtól eltérő adatokat mutatok, kezdek aggódni. Ha van ötletetek, akkor szívesen venném.
csinálhatnál, csinálhattál volna.
ha pozitív és vérzel már lenne kiinduló pontod. Látom mohának is megjött, amikor már ott volt a baba...
De te tudod.