Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha!
Annyira sajnálom, pedig nagyon drukkoltam. :(
KLANITA
2014-07-21 20:06:06
Moha, sajálom ;-( nehéz lehet. Kitartás.
jniki82
2014-07-21 17:59:56
Moha, annyira sajnálom!:(Tudom mit érzel én is így voltam szombaton!Várunk és ha kiöntenéd a szívd itt vagyun!Sokat gondoltam Rád!!!
plumeria14
2014-07-21 17:25:42
Moha drága,
jajj istenem, nem is tudom, hogy mit mondjak most! Értetlenül állok a híred előtt, letaglózott! Annyit de annyit aggódtunk és imádkoztunk érted/értetek!
Megvárjuk, amíg rendbe jössz annyira, hogy beszélni tudj róla, de tudd, hogy továbbra is számíthatsz ránk! Ha most itt lennél, akkor magamhoz ölelnélek…szavak nélkül…mert ilyenkor nincsenek „jó” szavak!
kedina
2014-07-21 17:22:01
Moha13
ez hosszú menet volt...:( Nem tudom mit mondjak..Ha úgy érzed szükséged lenne egy kineziológusra, akkor tudok egy jót ajánlani. Nagyon sok erőt kívánok most neked, nektek.
Ó, ezek után nem is siránkozok itt nektek.
Voltam akupunktúrán. Be voltam tojva rendesen, de nagyon kedves volt a doktornő. Hát az a tudat, hogy teleszurkálnak tűvel.. hát az nagyon kemény..Megnézte az összes leletemet. AZt mondta szépen lement 68ról 27re az inzulinom (120 perces), de ez még mindig IR!! Kemény. Tudtam, de eddig egyik orvos sem mondta ki, csak legyintett rá... No, úgyhogy 3-4 hónapos kezelés jön. Ha ezalatt nem jön a baba, akkor új terhelés és annak függvényében merkformin. De legalább úgy érzem haladunk valamerre. VÉGRE! Határozottan javasolta a cickafarkteát és a palástfüvet. És megnyugodtam. Bár azok a szavak, hogy inszem és lombik, nem hangzottak túl jól a szájából... Na mindegy.
Azt mondta nem áll túl jól a vese és a lép energiája, ami a legfontosabb lenne a babához. Most ezeket töltjük és a petefészek munkájára is rásegített kicsit.
tenuitas.hu és DR Potoczki Katalin, ha valakit érdekel.
niki95
2014-07-21 16:54:23
Ildibaba81
Onnan tudom hogy nem korábban volt az ovum hogy nem kezdett el fájni a mellem pedig nekem mindíg ovu után 1-2 nappal kezd el fájni. Most volt tuti a 46.cn-on mert ott volt leesés is és el is kezdett fájni a mellem és onnantól kezdett emelkedni..ugyh még várok a teszteléssel.
Szerintem a 46.napon volt az ovu mert rá 1napra elkezdett fájni a mellem ami nekem csak ovu után van. Szerintetek?
Moha13
2014-07-21 16:11:50
Sziasztok!
Ma engedtek haza a kórházból...egyedül. Nincs baba. Nem is tudom, milyen állapotban vagyok most lelkileg, asszem, ennek idő kell.
Majd mesélek, most mennem kell...
jniki82
2014-07-21 16:10:00
Sziasztok!
Köszi, hogy így aggódtatok értem/értünk!
Lányok tud valaki Moháról?Remélem semmi gond nincs Nála!
Annyira sajnálom, pedig nagyon drukkoltam. :(