Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ildibaba81
2014-07-31 17:51:58

Kedina!

Kösz a tanácsot, remélem, nem nagyon lesz több, a lányomnál is csak 1szer hánytam. Ma jól jött ki, a kaja így bent maradt... :)
FBAndi
2014-07-31 17:49:29

kedina, még annyit, hogy én soha nem mérem, csak reggel, de most megmértem a hőmet, 37,1 :D. De ez is számít ? Nem csak a reggeli ?
FBAndi
2014-07-31 17:45:38

Hello Mindenki!

Plumeria, Moha! Nem, még nem voltam hormonvizsgálaton... Szeretnék nagyon elmenni, de egyelőre nem tudok (külföld, biztosítás, stb.) Már folyamatban van a dolog, addig is gondoltam iszogatom ezeket a teákat. Igazából, nekem még az intimtornán mondták egyszer, hogy nyugodtan lehet inni, mert segíti a menstruációs görcsöket, stb. Hát nem tudom.. Azt hiszem kedina is bátorított :)

Egyébként kedina, ezt nem értem, hogy miért írtad nekem : "Nekem a fórummal nincs bajom, a munkám része is nagyban hasonlít, így nem stresszel a fórumozás, viszont nem mérek." :) Nekem sincs a fórummal semmi problémám :) Valahol ezt írtam volna?! Egyébként jóóóó magason van a hőd! Mikorra nem várod? Most hogy nem hőmérőzöl és nem csatolod a görbédet fogalmam sincs... Azt tudom, hogy előttem vagy pár nappal. Én ma így:
kedina
2014-07-31 17:38:09

Reggel óta érzem, hogy megsülök. du hőm 37,5... ?? Aki ovu után van: Nektek szokott ilyen magas lenni a hő, ha reggel mondjuk 37,2?
Na mindegy. És nem érzem, hogy beteg lennék..

Éva1981
Elárulok egy titkot: a legelfuseráltabb görbéből is lehet baba! :)

niki95
A gyogyi fenntarthatja a hőd? Max hha holnap nega esetleg egy vérvétel, ha semmi akkor meg nem húzod a saját idődet. Azért drukkolok! :) Neked mennyi így du a hőd?

Katicabogár5
Ígéretes! :)

Fantasyc
Szerintem sem volt. Váladék sincsen?

IziSzM
Szép! :)

Ildibaba81
Áldott állapot! :D Jó rosszulléteket és jó nyaralást! Egy ismerősöm azt csinálta, hogy reggeli előtt mindig ivott egy pohár vizet, az visszajött a reggeli viszont utána így már bent maradt! :))

KLANITA
Ne keseredj el, vannak ilyen hónapok!
Nem jelent ez semmit!

FBAndi
Nekem a fórummal nincs bajom, a munkám része is nagyban hasonlít, így nem stresszel a fórumozás, viszont nem mérek. És az jó! :) De nálad lehet még ovu. a 2 tizedes ugrálás szinte semmi, csak hülyén látszik ezen a grafikonon..

Ildibaba81
2014-07-31 15:58:42

Évi!
Az még (vagyis már) benne van! :)
niki95
2014-07-31 14:12:00

Éva1981

Igen az jó időzítés lehet. :) De ha holnapra még lejjebb esik a hőd lehet hogy meg fog jönni :/ Remélem holnap feljebb megy :)
Éva1981
2014-07-31 14:09:17

Köszönöm Ildi a hozzászólást!
Szerintetek ha 13.-n voltunk együtt az egyébként optimális lehet/lehetne?!
Ildibaba81
2014-07-31 12:43:29

Éva!

Sztem.jó helyre húzta az ovut: ott 2-t ugrott ahőd, a végén a lefele görbülés jelezheti a mensit. Gyanús, h. 1-2 nap múla megjön...
niki95
2014-07-31 11:50:36

Éva1981

Nincs mit! Drukkolok hogy tesztelj egy szép pozit :))
Éva1981
2014-07-31 11:48:41

Köszönöm a gyors választ Niki95!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!