Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Zséba
2014-08-05 15:41:52

Köszi Dmonalizi!

Eddig én is azt hittem hogy nagy...:-)
Ma akciózni kellene, hogy összejöjjön végre a baba, csak nem értem miért fájhat még mindig...
Dmonalizi
2014-08-05 15:25:01

Zséba.
Nekem kétszer volt átjárhatósági, mind a kettő után terhes lettem. Nekem nem fájt utána , de nekem elég nagy a fájdalomküszöböm.
Én ma így állok. Tegnap kellet volna megjönnie. Elvileg. De én már nem tudom.
niki95
2014-08-05 15:07:45

Sziasztok! Én ezt most már tényleg nem értem, elkezdtem tegnap vérezni és ma is de nem esett le teljesen a hőm...tegnap 36,6 volt ma pedig 36,7. Érti ezt valaki?
Zséba
2014-08-05 15:06:49

Sziasztok!

Tegnap délután voltam ultrahangos átjárhatósági vizsgálaton. Nagy nehezen és nagy nyomással mindkét petevezetékem átjárható lett...de...normális az, hogy még ma is alig tudok járni a fájdalomtól mert mindenen feszül a hasüregemben?

Volt már ilyen valakinek?
kedina
2014-08-05 14:32:11

plum
Akkor már többet mozogsz, mint én :)
Akinél én voltam azt mondta peteérés előtt erősebben stimulálnak, mint utána. Gondolom azért nem akart ebbe belepiszkálni, no de nem akarom védeni őt, hisz szólhattak volna előre. Az én dokimnál nem volt gond, hogy a 10. nap mentem először. Mindig mondanom kell hol járak, amikor megyek. Nálam a gülü szemeim miatt piszkál mindenki a pajzsmiriggyel, mondjuk ő nem tette. :)) Ez van.
plumeria14
2014-08-05 14:25:32

Moha,
abszolút igazad van, ezért is írtam, hogy akkor kellett volna felállnom, csak én hülye, akkor még hittem ebben a cérnás akupunktúrás dologban… Sajnos pasi nem dolgozik ott, de megpróbálok az intézetvezetőhöz kerülni…most fel is hívtam őket és mondtam, hogy a doktornő hozzáállása számomra elfogadhatatlan, ezért mindenképpen máshoz szeretnék kerülni…13-án egyeztetek időpontot, mert akkor fogom látni, hogy alakul a ciklusom, a dokinő úgyis csak 25-én lesz legközelebb. Nagyon idegesít ez az egész, azt hittem, hogy sima ügy lesz, odamegyek időpontra, megcsinálják én meg bízva a sikerben boldogan jövök majd haza…hát nem!

kedina,
persze, mindenben van némi igazság, de nekem ne mondja senki, hogy rámnéz valaki és tudja mi a gond…amikor diétáztam és edzettem, akkor esküszöm még kövérebb voltam…nekem ilyen az alkatom, mert ezeregy dolgot próbáltam, de én akkor is ez a csöcsös-faros-magyar fajta maradok…
Nem stresszelem túl magam a munka miatt, nem is a stressz a ok, hanem a munka mennyisége! Mondjuk akkor sem jártam sikerrel, amikor nem dolgoztam és semmi stressz nem volt az életemben…akkor tudatosan nem is kerestem állást, mert azt akartam, hogy a baba miatt teljesen nyugis legyen…nem jött be.
Megpróbálok odafigyelni arra, hogy rendszeresen egyek, de nekem reggel egyszerűen nem megy! Az endokrinológussal is beszéltünk erről és mondta, hogy ezt a pajzsmirigy okozza. Valahol olvastam, hogy ez is egy tünet, hogy az illető reggel képtelen enni.
Napi 4-szer megyek sétálni a szőrös gyermekemmel, így a mozgás is megvan.
kedina
2014-08-05 12:49:16

Szesen
A diéta szó sanyargatás... Igen én inkább életmód váltásnak nevezem. Én nem sanyargatom magam!! :D Eszek és éhes is csak akkor vagyok, amikor itt az ideje. PL most.:D
De látod! Te is mozogtál! Az aviva is szépen növeli a vérellátását az alhasi szerveknek, miközben átmozgat! :)
De jó lehet, hogy rugdos! Nagyon várom én is ezt az érzést! :)

Katicabogár5
IZGI!! :)

Moha13
Apropó, dokival beszéltél a vérezgetés miatt?
kedina
2014-08-05 12:42:42

Moha
Jó hogy itt vagy, és jó hogy jó a kedved! Puszillak! :)

Cseppecske
üdv! :) Igaza van mohának! 2 naponta, ha lehet, abból baj nem lehet. Ha szigorúan az LH tesztet nézzük, akkor a pozitív teszt után elvileg 3-4 napon belül bekövetkezik az ovu (Nem feltétlenül akkor, amikor a teszt pozitív.), de van, akinél többször is pozi.

plumeria14
Sajnálom, hogy ilyen rossz volt a tapasztalatod. Mondjuk azért egyetértek a dokival, bár a stílus lehetett volna más. A rendszeres étkezés nagyon fontos, hogy a vércukrod ne ingadozzon. Sajnos van, akinek sokkal érzékenyebb erre a petefészke és a beágyazódást is befolyásolja. És a mozgás is nagyon fontos! Tudom, tudom... Én most kezdtem el. Jóga itthon, bringázok és hétvégén együtt elmentünk a férjemmel tollasozni, tök jó program volt! Én nem egy embert ismerek, aki szutykokatt evett, de elkezdett mozogni és pár hónap alatt beköszöntött a gólya. (3-4 éves próbálkozásokról beszélek).
De ne a gyerek változtasson meg. Sok lesz az egyszerre. Látom az anyukákon. Méricskélni nem kell, DE reggelizz, tízórai keksz, alma, ebédelj, egyél vmit délután, aztán vacsi. Lehetőleg lassú felszívódású legyen reggel, este. Én csak ennyire figyelek és tök jó lett a 2. terheléses eredményem! Legalábbis az elsőhöz képest. De nem akartam Plum okoskodni.. Pláne nem, jó ha ez téged stresszel.De ha ennyire stresszes a meló, a stresszhormonok sem túl segítőkészek.
Egyébként én 14-et fizettem, onnantól a szurkálások 7e ft.
Egyébként az ő is végignézett rajtam, aztán nyomta mi a gond.. Ők más szemmel néznek rád, mind egy "normál orvos".
:*
Cseppecske
2014-08-05 11:27:58

Köszike a hozzászólásokat :) akkor 2 naponta hajrà :) viszont nektek is :)
Moha13
2014-08-05 11:13:15

...ja, még annyit, hogy a 37 fokra felugrás is csak tankönyvi megállapítás, azt is az átlag alaphőmérséklethez viszonyítva írják, ha valakinek az alaphője 36,5-6, akkor nála felmehet 37-re meg fölé is, de ha Neked csak 36, 2, akkor nem kell a 37-en izgulnod, a lényeg, hogy a minimum 2-3 tizedes emelkedés meglegyen és ez fenn is maradjon mensiig, és ez legalább 12 nap legyen, hogy legyen idő a beágyazódásra. Ha kevesebb, mint 10 nap, akkor az nem túl jó.
Szóval az a lényeg, hogy amikor egész a görbe, szépen elkülönüljön egymástól az ovu előtti és az ovu utáni szint. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!