Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Január óta olvasom a fórumot és szeptemberben lesz 2 éve, hogy várjuk a kistesót. Eleinte nem aggódtunk, aztán csak nem történt meg a várva várt csoda! Arról érdeklődnék, hogy kinek milyen tapasztalata van a ciklus második feléről, mert én jó néhány alkalommal éreztem a korai terhesség jeleit, egy két nap késéssel mégis elkezdődik a vérzés, és ekkor erőteljesebb és gyorsabb lefolyású, mint egyébként. Ebből arra következtetek, hogy a fogantatás megtörténik, de mégsem marad meg! Az orvosomnak is említettem, aki csak annyit mondott, hogy lehetséges, de semmi lépést nem tett. Van valakinek hasonló tapasztalata? Zs
FBAndi
2014-08-06 12:00:36
Fantasyc,
A próféta szóljon belőled!! :)
Katicabogár5
2014-08-06 11:44:25
Hát lehet az volt kíváncsi vagyok.. nagyon jó lenne ha baba lenne de ha nem sikerült akkor a mostani hónap majd meghozza :D
Fantasyc
2014-08-06 11:30:11
Katicabogár: :-) :-) :-) akkor csak csendben drukkolok. :-)
FBAndi: Én azt mondtam, hogy ez a hónap lesz az enyém, de ha ez a ciklus nem jön össze, a következő is ebben a hónapban lesz. :-) Csak pozitívan!!!!!! :-)
FBAndi
2014-08-06 10:38:10
Sziasztok Lányok,
Én ma így! Nem tartom valószínűnek, hogy sikeres volt ez a ciklus... De majd a következő :)
Zséba
2014-08-06 10:21:00
Katicabogár5, nem lehet hogy a beágyazódás jele volt?
Katicabogár5
2014-08-06 10:12:15
Fantasyc van még remény tegnap volt egy kis barna maszat azóta semmi és a hőm is feljebb ment a görcs is múlik. Hát lehet megvárom a vasárnapot ha addig nem jön meg akkor hétfőn tesztelek.
Zséba
2014-08-06 09:37:37
Sziasztok!
Köszönöm a bíztató szavakat lányok. Sajnos tényleg nagyon fájdamalas volt, de mondta a doki hogy nagy nyomás kellett...:-(
Ma a 15 napon vagyok, 2 napja volt a "vizsgálat" és még ma sem vagyok 100%-osan jól, a hasam még mindig feszül...a kontraszt anyag tényleg ártalmas lehet a babára?
maximail
2014-08-06 09:06:20
Zséba!
Én utána napokig véreztem, és olyan volt, mintha egy kis felfújt lufi feszítene belülről.