Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Katicabogár5
2014-08-17 19:44:40

Azt Nettának írtam és küldtem a görbém.
Neked Moha ott lehetett peteérésed ahol Neked lement a hőd és másnap még felugrot
BVeronika
2014-08-17 18:22:40

Atthemoment, nagyon szépen összefoglaltad, valóban ezt érzem én is. Az én babócám még meg sem fogant, de már most ő a főnök. :-D Nem akkor jön, amikor én akarom, hanem akkor, amikor ő úgy érzi itt az ideje. :-D Nincs hatalmam felette! :-)
Moha13
2014-08-17 17:50:22

atthemoment
Hát igen...erősek vagyunk és előbb-utóbb megkapjuk a magunkét...:)

Katicabogár5
Értem. Szóval szerinted nekem ott van peteérésem, ahol Neked lement a hőd...:D
Katicabogár5
2014-08-17 13:14:10

Netta igen hasonló mint a tied meg is mutatom hogy lásd
maximail
2014-08-17 10:52:28

Netta!

Drukkolok! :-)

És persze mindenki másnak is! :-)
Netta0818
2014-08-17 09:55:19

Maximail igen.8kg lement. Remélem már nem nagyon várat magára a csoda. Héten szép lenne tesztelni egy erős zebrát :)
atthemoment
2014-08-17 09:53:41

Sziasztok!

Moha

Nekem is az volt a gondolatom amikor ránéztem, hogy ott lehetett peteérésed, és most emelkedik.

Netta0818

Hát ígéretes, szépen alakul.

Nekem sajnos reggel lement a hőm, úgyhogy a nap folyamán vérezni is fogok. Reggel csak barnáztam meg tegnap előtt este és tegnap este is.

A napokban még azt mondtam, hogy ha most sem akkor januárig elengedjük, jegeljük a dolgokat...

De tudjátok nem véletlen, hogy nekünk nőknek kell ezt végigcsinálni. Ezt egy férfi ki sem bírná. Az én férjem is velem van mindenben, empatikus és megértő, de ezt ők tuti nem bírnák ki. Az a remény, az a bizakodás ami bennünk van! Mindannyian akik itt is vagyunk, mekkora erővel állunk fel minden alkalommal amikor újra megjön és csalódunk. Hónapról hónapra küzdünk a babánkért.

Én ezt valahogy úgy képzelem, hogy amikor eldöntöttük -ti is, én is- abban a pillanatban Anyák lettünk. Valaki először, valaki ismét. Szerintem láthatatlanul fogják a kezünket is! A születendő gyermekek már velünk vannak lányok és biztosra veszem ők adnak erőt nekünk. Ők súgják, hogy ne adjuk fel!anya ne add fel, majd érkezem!
Úgyhogy akarni fogom megint ebben a hónapban is. Nekem aztán mondhatja bárki, hogy jegeljem a témát, ha kell egész nap hőt mérek és tesztelek és jeleket figyelek magamon.
Általában úgy van, hogy reggel tesztelek pl. az ovut követő 9. napon, ami ugye jó korai. A fürdőszobában látom,hogy 1 csík. Akkor kimegyek az erkélyre még mindig tele reménnyel, hogy majd a napfényen jobban látszik. Percekig forgatom, még mindig egy csík. Mondom a tesztnek, hogy ez igazán nem szép dolog, mert meddig tartana még egy nyüves, halvány csíkot mutatni?! Félreteszem, pár óra múltán nagy reménnyel megint megnézem, hátha...persze semmi. Mérgesen kihajítom a kukába, amit persze az ismert módon este kikukázok:-))
Netta0818
2014-08-17 09:53:17

Katicabogár ilyen egyenesből mint amilyen most az enyém? :)
maximail
2014-08-17 09:44:31

És a "kis"-en van a hangsúly! :-)
maximail
2014-08-17 09:43:59

Netta!

A diétát és a sportot is tartod? Ha igen, akkor lehet, hogy már csak egy kis idő kell a szervezetednek, hogy készen álljon! ;-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!