Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fantasyc
Hideg méh meddőség:
http://akupunkturasorvos.hu/minden-rendben-meg-sincs-gyerek.html
Moha13
2014-08-28 19:20:12
KatkaManó
Sajnálom, hogy nem sikerült...:(
Mit mondanak a dokik, mi lehet a gond? Nálad a TSH ugye rendben volt, jól emlékszem?
És most hogyan tovább? Megpróbáljátok kideríteni, mi lehetett a gond? Vagy adtok magatoknak egy kis pihit és megint megpróbáljátok?
Én ma hosszú idő (tavaly március) óta először annak örültem, hogy végre megjött, alig vártam, hogy végre tiszta lappal indulhassak, mert a missed ab után minden borult, előző ciklusomban 2szer is megjött...:X Szóval majd most újra nekivágunk...csak elég nehéz túllépni azon a gondolaton, hogy mi lesz, ha a következőnél is megtörténik...de mindent kibírunk, mert nincs más választásunk.
plumeria14
2014-08-28 15:57:45
KatkaManó,
nagyon sajnálom…annyira bíztam az augusztusi lombikodban. 3 sikertelen után nem vizsgálódnak egy kicsit komolyabban, hogy mi lehet az oka?
A pm vizsgálat mindenkinél ugyanaz, bár nekik szerintem nem „fontos”, hogy a TSH 1-1,5 körül legyen, legalábbis erről még nem olvastam.
atthemoment,
a görbe sajnos nem mindig mutatja, ha bibi van, erre sajnos nem lehet alapozni. Nekem mindig tankönyvi volt a görbém, mégis kell szednem bogyót a pajzsmirigyemre. A gyulladást/antitestek jelenlétét csak vérvétellel lehet kimutatni.
Én is Letroxot szedek és nekem semmilyen változást nem okozott a görbémben.
Fantasyc,
nekem van itthon lámpám, úgyhogy lámpázásra fel! Egyszer már elkezdtem, mert valahol én is olvastam róla, de aztán valamiért abbamaradt az egész, de most jó, hogy ismét eszembe jutattad!
KLANITA
2014-08-28 14:38:31
Katkamanó, köszi :_)
KatkaManó
2014-08-28 12:59:50
atthemoment, megtaláltam :)
Jniki, mindenkinek a maga gondja a legnagyobb. Te sem vagy könnyű helyzetben, hiszen a 8. hétig elég sok idő eltelik ahhoz, hogy az ember beleélje magát. Ilyen szempontból kegyesnek tartom a sorsot, hogy nálam el sem indult a terhesség, így is nagy a csalódás, de a te eseted lehet hogy jobban fájna...
Mindenki megtalálja azt ami igazán megvígasztalja és tovább tud lépni, hisz mi Nők sose adjuk fel :)
atthemoment
2014-08-28 12:47:41
Fantasyc
A TSH-t KatkaManó kérdezte de gondolom megtalálja a válaszod:-)
A rendszer tette át akkorra az ovut és én meg mindig tesztelek de múlt hónapban fel akartam hagyni a tesztelgetéssel és pont nem. Viszont az ovu utáni nap az nekem mindig fixen 14 nap a menstruációig. Szóval azért gondolom, hogy tényleg ott lehet, ahol behúzta. Együtt voltunk végig minden nap, csak menstruáció alatt nem és a menstruáció előtti napok maradtak ki. Szóval akármikor akart lenni az az ovu mi megadtuk az esélyt:-)Egyébként én is jónak találtam a görbém és nagyon reménykedtem... A mostani sokkal hektikusabb és csúnyább.
jniki82
szerintem mindegy miben, de valamiben kell hinni. Az segítheti a legtöbbet.
Egy kolléganőm nagyon nagy szörnyűséget élt át sok évvel ezelőtt, mert a kislányát 40. héten úgy szülte meg, hogy azt hiszem pár nappal előtte a köldökzsinór rátekeredett a nyakára és angyalka lett a kislányából. Aztán 1 éven át minden nap futott, és közben arra gondolt, hogy meg kell erősödnie, ha újra terhes szeretne lenni. És jött is a kisfia, aki nagyon egészséges és szép 6 éves nagyfiú. Amikor belépett hozzánk dolgozni a kolléganő és nem sokkal rá ezt elmesélte a múltjából akkor végigsírtam a történetét. Persze akkor már a fia is megvolt és úgy mégis más volt. De példás ahogy nem adta fel, nem roppant össze, csak futott és futott minden reggel.
jniki82
2014-08-28 12:25:24
KatkaManó,
sajnálom én itt tisztára oda vagyok meg vissza, pedig Te sokkal nehezebb helyzeten mész át!Nekem legalább össszejött spontán ez vígyasztal.
atthemoment,
semmit nem tudok.A 8. héten egyszerűen megállt a szive azt mondta a doki.És még a szövettanból sem derűl ki semmi!
Beszéltem egy biorezonanciával gyógyítóval aki azt mondta, hogy olyan helyen tapadt vagy próbált életben maradni ahol a méhem még nem volt teljesen gyógyúlt a műtét után!Ill. rávilágított több olyan lelki dologra ami miatt nem maradt velünk.Lehet, hogy furán hangik, de én hiszek Neki!Valamiben hinnem kell, mert különben minden erőm elmegy a dologtól!Úgy jellemzett, hogy beszeretnék lépni egy ajtón de nem nyitom ki az ajtót.Ott állok, akarom is de valamiért nem csinálom!
Most kerestem egy kineziológust és majd hétfőn talán okosabb leszek!
Fantasyc
2014-08-28 12:21:35
Ez egy másik cikk a lámpázásról:
Sziasztok! Igazából mindenkinek írnék aki babát akar. Röviden a történetem. 6 évet küzdöttünk babáért sajnos nem sok eredménnyel. ez idő alatt 6 inszemináción és 9 lombikon voltunk túl ja és két vetélésen. és persze már mindent kipróbáltam már, gyógynövények, csodaszerek, akupunktúra de semmi eredmény. hozzá kell tennem hogy elég durva PCO-m van, inzulinrezisztenciám és kettes diabetesz. szóval nem sok sikerrel kecsegtettek már. :( Egyszer olvastam a bioptron lámpáról és azt gondoltuk hogy nincs mit veszteni meg adjuk még az esélyt. az utolsó sikertelen lombik után nekiestünk. minden este 10 percet lámpáztuk a petefészek körüli tájékomat. és hihetetlen dolog történt. két hónap kezelés után spontán lettem várandós. most másfél éves a kis csodababánk. és persze megint elkezdtük a lámpa használatát, mert kistesót szeretnénk. és most egy hónap kezelés után pozitív a tesztem. merjetek nagyot álmodni és csoda nálunk duplán jön. :) NAGYON SOK SIKERT KÍVÁNOK MINDENKINEK, ÉS REMÉLEM EGY KIS REMÉNYT ÉS SEGÍTSÉGET TUDTAM ADNI NEKTEK!
Fantasyc
2014-08-28 12:16:27
KatkaManó: igazán sajnálom!!! Erre tényleg nem tudok semmi vigasztalót írni, gondolom már eleged van abból, hogy majd a következő... :-(
Épp most olvastam, hogy valaki 8 év után esett spontán teherbe, már 5 sikertelen lombik volt előtte. Ami változás: lámpázta a hasát és a petefészkét. Erről még nem hallottam és sajnos most a cikket sem találom, de ha valaki hallott már erről, akkor én szívesen olvasnék erről bővebben.
Szóval Kitartás!!!!
atthemoment: Sajnos nem tudom, hogy a férfiaknál hogy és mit vizsgálnak, de a TSH, T4 náluk is jelen van szerintem, talán a többiek többet tudnak róla.
Azonban lenne egy kérdésem a görbéddel kapcsolatban:
A 14. napon volt a hőm. esésed, de az ovudat mégis a 19. napra húzta be a rendszer. Azt írtad, hogy ovu tesztet is csináltál, akkor volt ovud is??? Bennem még mindig az él, hogy a hőm esést követően van az ovu, de neked ott 4 napig stagnál.
Nekem pm alulműködésem van, ez abból is látszik "állítólag", hogy az alaphőm alacsony. A Te görbéd viszont olyan szép, hogy simán azt hittem múltkor, hogy babás vagy. Sajnos azonban ez nem így lett. :-(
Lenne mára is egy kérdésem. :-)
3 hónapja szedem a Letroxot és azóta azt tapasztalom, hogy a görbéimen egyre kevésbé észrevehető az ovu. Szerintetek lehet valami összefüggés??? A gyógyszer szedéséig gyönyörűen elkülönültek a fázisok, mára viszont teljesen összemosódik. Vagy szerintetek ez valami másra utalhat???
Előre is köszönöm a válaszokat.
atthemoment
2014-08-28 11:47:55
Lányok!
Már többször írtam, hogy mi még nem jártunk orvosnál. De tőletek azért megkérdezem, ha valamilyen ösztrogén/progeszteron vagy pajzsmirigy vagy PCOS problémám lenne, akkor az a hőgörbémből kiderülne, nem? A ciklus második felében mindig emelkedik, ovum is van mert teszttel nézem(csak most múlt hóban nem), 31 és 33 napos ciklusaim vannak. A második fele a ciklusomnak mindig 14 nap. A lenti a múlt havi görbém-ezt többször fel is töltöttem ide-.
jniki82
Sajnálom ami történt, innen viszont sokan küldik a pozitív energiát. Lehet tudni, hogy miért lett ilyen szomorú vége?
:( Sajnálom..
Fantasyc
Hideg méh meddőség:
http://akupunkturasorvos.hu/minden-rendben-meg-sincs-gyerek.html