Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Plumeria,
A doki szerint nincs gond, mert a hcg nem magas, de hétfőn ellenőrzik!Olvasgattam a neten és találtam orvos válaszol oldalon, hasonló esetre írta az orvos, ha méhen belűli volt a terhesség akkor nincs aggódni való!Na, most nálam 2 doki is látta méhen belűl amikor még volt szívhang4Hát remélem, hogy hétfőre még alacsonyabb lesz a hcg és a ciszta is eltűnik idővel!
plumeria14
2014-08-27 16:58:34
jniki82,
nagyon sajnálom a veled történteket és hogy még mindig "szenvedned" kell. Ez azt jelenti, hogy a "kaparékban" nem volt semmi, ami a magzatra utalt volna? Lehet, hogy rossz helyen végezték a műtétet? Fogalmam sincs hogy fordulhatott elő ilyen. Nem lehet, hogy a cisztikus képlet lehet az? Izgulok érted!
jniki82
2014-08-27 15:14:00
Hát lányok nagyon rám jár a rúd!Nem elég ugye, hogy 1,5 év és egy csomó gond után 8 hetesen missed ab lett a történet vége, ma elmentem szövettanért ahol az mondta az orvos nem találhatók mised ab-re utalójelek!Tehát uh-ra mentem hátha látnak valami és volt ott egy 32mm-es döntően cistykus képlet ahogy az orvos fogalmazott!Ezután sos hcg vérvétel, mert ha az magas akkor bent kell maradni!
Magyarúl tehát, mert nekem nem mondott konkrétan senki semmit úgy gondolták, hogy lehet bent maradt a magzat a műtét ellenére.Na, hcg 140 ami a doki szerint jó, mert megy lefelé, de hétfőn ismétlés és uh is megint!Na, én most mint buta beteg!1 Hol van a magzat, ha sem bennem sem a durván fogalmazva kaparékba, mert ezt elfelejtettem megkérdezni annyira megörűltem, hogy nem kell ott maradni és nincs műtét!2 honnét jött a ciszta 2 héttel a műtét után?
Ezt érti valaki vagy tapasztalt hasonlót?
KLANITA
2014-08-27 14:04:03
Egyedül, aztán mentem fel hozzá!
Dokihoz bejelentkeztem 09.16 ra (szülinapom), már 5 hetesen.
atthemoment
2014-08-27 12:01:09
KLANITA, együtt teszteltél a pároddal vagy rohantál és ébresztetted?:-)
KLANITA
2014-08-27 11:58:10
Akkor jó! :-)
FBAndi
2014-08-27 11:18:52
KLANITA, nekem nem mentél az agyamra :D
KLANITA
2014-08-27 11:10:43
FBAndi, na végre elmozdultál ez tök jó. Nagyon szorítok neked a sznapi ajándékhoz ;-)
atthemoment, hát elég érdekes. Igazából tegnap állt össze a kép.
Ovum nagyon korán a 6. napon volt, és a mensi után végig barnáztam a 9. napig (nem szokott ilyen lenni) aztán a 10-12. napon ovu teszt poz lett és kicsit variáltam a görbével hogy ha már ovu teszt poz akkor legyen a görbém is ott.
Hétfőn erős fájás hajnalba (gondoltam biztos most volt az ovum) előtte és utána is fájdogált mint amikor meg fog jönni és a mellem is. Aztán tegnap olvasgattam hogy lehet jós teszt ovu teszt és visszaraktam a görbémet az eredeti ovu szerint és láttam hogy meg volt az ovum 6. napon és előtte 2X is együtt voltunk. Du-án hogy haza értem hőemelkedésem volt akkor már gyanús volt. Már kezdetem mindenkinek itt az agyára menni. :-) Hát reggel megpróbáltam :-). Most is érzem és szerintem a hétfői fájdalom a beágyazódás lehetett.
FBAndi
2014-08-27 10:21:35
BVeronika,
micsoda barátaid vannak!! :D Varázskanapé?! :DDDD Ezen nagyon jót nevettem :)Legalább nem unatkozol mellettük ;)
emikez,
remélem kedden erős kétcsíkosat tesztelsz!! :)
KLANTIA,
ja igen, a reggeli nagy örömömben, hogy pozitívat teszteltél, elfelejtettem a görbét :)
Hát íme:
BVeronika
2014-08-27 10:13:25
Atthemoment, a "csesztetés" nálunk is megvan... Engem a baráti jó tanácsok készítenek ki igazán. Pl.: "nálunk mindkét gyerek elsőre összejött a varázskanapén"... vagy "jól be kell rúgni előtte, az lesz a tuti".... :D
A doki szerint nincs gond, mert a hcg nem magas, de hétfőn ellenőrzik!Olvasgattam a neten és találtam orvos válaszol oldalon, hasonló esetre írta az orvos, ha méhen belűli volt a terhesség akkor nincs aggódni való!Na, most nálam 2 doki is látta méhen belűl amikor még volt szívhang4Hát remélem, hogy hétfőre még alacsonyabb lesz a hcg és a ciszta is eltűnik idővel!