Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KatkaManó
2014-08-28 11:13:49

Sziasztok!

Mostanában jó ritkán jöttem, de mindig olvastalak titeket és nagyon szurkolok mindenkinek!

KLANITA, gratulálok Neked :)

Jniki, fel a fejjel, idővel kicsit jobb lesz főleg, ha hamarosan lapul valaki a pocakodban.

Velem röviden annyi, hogy a 3. lombikom sem sikerült :(

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek a pasiknál is a pajzsmirigy vizsgálat ugyan az mint nálunk? Már mint, hogy nekik is kell a TSH, T3,T4, meg az ANTI-TPO ?

Előre is köszönöm a segítségeteket!
Fantasyc
2014-08-28 10:00:00

jniki: Nagyon sajnálom, hogy ennyi megpróbáltatáson kell átmenned, de ki kell tartani, hiszen nemsokára újra próbálkozhattok és ahhoz egy egészséges, erős szervezetre van szükség!!! Kitartás!

BVeronika
2014-08-28 09:32:27

Jniki fel a fejjel, gondolj arra, hogy a sok szenvedés után, majd milyen nagy ajándék lesz az élettől a pici baba! :)
KLANITA
2014-08-28 09:15:36

Jniki82, köszi. Én meg nagy sajnálattal olvastam mi történt, remélem hamar felépülsz testileg és lelkileg!

Azt kívánom,hogy mindenki meg élje, hogy méri a hőjét mert már nem tud felkelni a mozdulat nélkül és a mért hőt nem tudja berögziteni mert már ott a poz teszt és egy pici gombóc (most így nevezem) a pocakba! ;-(
Hihetetlen jó dolog 9 hónapon át és aztán egy egész életen át most már minden pillanatba a gondolatodba van és ők a legfontosabak! :-)
Moha13
2014-08-28 08:55:30

jniki
Sajnálom, hogy így alakult, nem lehetett egyszerű mindenkinek elmagyarázni, hogy vége...:(
jniki82
2014-08-28 08:29:18

Én sem akartam elmondani.A munkahelyemen fizikai munkát kell végezni és amikor megtudtam akkor egyből szóltam a főnökömnek, hogy amíg nem látott doki és nincs róla papírom, hogy a pocakban van addig ne tegyen a megszokott helyemre!Ebből összerakták a kollégák a dolgot és amikor rákérdeztek nem hazudtam!Felesleges lett volna, mert nem is tudok!
A család meg megint egy szerencsétlen véletlen folytaán tudta meg, mert mikor be kellett menni az ügyeletre a párom dolgozott és egy rokont kellett megkérnem vigyen be így onnantól fogva már nem volt titok!De egyáltalán nem akartam elmondan, mert pont ettől féltem!
Ha öszejön a következő tuti, hogy az első 3 hónapban nem mondom el senkinek!
plumeria14
2014-08-28 08:25:19

kedina,
nálam semmi különös...kb ovu után 1 héttel lehetek. Hétfőn és egnap kíváncsiságból mértem, 36,8 és 36,9 volt, ahogy ez nálam szokott lenni. Tegnap egy kis krémes nyák, nem tudom, hogy ez utalhat-e valamire, de semmi különös...szept 9-én megtudom.

moha,
hát ez a görbe tényleg nagyon érdekes...drukkolok a mihamarabbi új ciklusodnak, hogy ne várasson sokáig!
Moha13
2014-08-28 08:15:51

jniki
Én senkinek sem mondtam el, csak a férjem és a szüleim (meg nővérem) tudják. A férjem családja pl. semmit sem tud, csak azt, hogy kórházban voltam. Nekem valahogy nincs kedvem ezt mesélgetni mindenkinek, nekem ez ilyen magánügy. Mondjuk eleve csak anyukám tudta volna meg a férjem, csak hát közben úgy alakult, hogy apukámat is be kellett vonni, mert 12 napig voltam kórházban és nem hazudhattam...
jniki82
2014-08-28 08:09:54

Moha,

kösz a bíztatást már nagyon remélem én is, hogy mihamarabb kikeveredek belőle, mert unom!
És tényleg remélem, hogy itt mindenkinek ennyi idő után már csak jó jöhet!A baj az, hogy azt hittem ennyi szenvedés után már nem lesz semmi gond és végre fellélegezhetünk!És mégis tud újat mutatni az élet!
Kívánom Neked, hogy jöjjön meg mihamarabb, mi még várunk!Azt nem tum, hogy a 3 hónapot amit a doki írt vagy amikor már nem félek az újabb csalódástól!
A sírás pedig nem egyedi eset.Tegnap voltam a munkahelyemen 5-6emberig semmi bajom nem volt egész jól tudtam beszélni a dologról és utána törött el a mécses!Szóval nálam is ott van még!

Klanit, Neked pedig nagy gratuláció!
Moha13
2014-08-28 08:01:44

Én már nem értem ezt a görbét...hová megy még?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!