Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
jniki
Nem is tudom,lehet e ilyenkor mit írni. Sajnos előfordul, az amit írtál. Kitartást kívánok!
Plum?
Maximail?
Mizu, mizu?
Én a 20. napot taposom. ma 5 perces méréssel 36,9 volt a hőm, cicik fájnak. Kb a szokásos. Egyébként a canesten és a Gynoflor együtt megtette a hatását, jól vagyok. Az utóbbit még használom.
monika80
2014-08-28 07:36:53
KLANITA
Ez nagyon jó ötlet és biztos örülni fognak.
KLANITA
2014-08-28 07:14:22
mónika80, köszi! 09.16 akkor már 5 hetesek leszünk! :-)
a szülinapomon akarom megmondani a szüleimnek és a húgoméknak!
monika80
2014-08-28 05:14:30
KLANITA
Nagyon Gratulálok!! és kívánom hogy minden rendben legyen veletek.
Mikor van a születésnapod??
KLANITA
2014-08-28 05:09:40
Köszönöm a gratulációkat és kivánom hogy nektek is hamaosan sikrüljön.
Moha13
2014-08-27 21:10:31
Ha esetleg érdekel valakit pajzsmirigyszűrés akció:
http://maikupon.hu/a6md_bovjn_hkor
Moha13
2014-08-27 20:55:37
Ja, és engem 1111 Hcg-bel engedtek haza. Két nappal előtte még 1200 körül volt.
Moha13
2014-08-27 20:53:59
jniki
Sajnálom, hogy még mindig benne vagy ebben az egészben, remélem, hamarosan minden megoldódik és végre tiszta lappal indulhatsz. Én már alig várom, hogy megjöjjön, mert akkor elvileg már egy normális ciklusom lesz, az első az eset óta...
Nekem egyébként egy 6cm-es ciszta volt a jobb petefészkemben, 21-n még ott volt, aznap engedtek ki a kórházból, 31-én voltam dokinál, UH-n akkor már semmi sem látszott, valószínűleg felszívódott. A Tied kisebb, szóval szerintem azzal sem lesz semmi gond, egyszer csak eltűnik...engem minden doki megnyugtatott, hogy el fog tűnni, egyszer csak kidurran, vagy felszívódik. Ha esetleg nem, akkor jöhet szóba lapar. Ezt szerencsére megúsztam.
Kitartás! Ennyi rossz után csak valami nagyon jó jöhet...én ezzel biztatom magam...csak nagyon nehéz. Én is nehezen viselem, és néha csak úgy rám jön a sírás...
Nem is tudom,lehet e ilyenkor mit írni. Sajnos előfordul, az amit írtál. Kitartást kívánok!
Plum?
Maximail?
Mizu, mizu?
Én a 20. napot taposom. ma 5 perces méréssel 36,9 volt a hőm, cicik fájnak. Kb a szokásos. Egyébként a canesten és a Gynoflor együtt megtette a hatását, jól vagyok. Az utóbbit még használom.