Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
emikez
2014-08-30 10:19:43

Hát nem kell keddig várnom meg jött ma:(
FlóraP
2014-08-29 14:20:25

Köszönöm a kedves szavakat , nagyon reménykedek benne , hogy ügyesek voltunk , sajnos múlt hónapban nem sikerült .. :/ Szorítsatok :)
kedina
2014-08-29 14:19:39

KatkaManó
Amerikában a TB fizeti az akkupunktúrás kezelést a lombik mellé. Hmm? Csak egy ötlet.

Én a 20. napon, a 6-7. dpo lehetett, volt egy pötty, de tényleg nem több, piros vér a tisztaságin...(?) Azóta sincs semmi. Csütörtökön lesz a ciklus 27 napja, de múltkor is már a 29-en jött meg. Jájj, de utálom ezt a várakozást. Bár most a gomba miatt sok reményt nem fűzök hozzá, ami szerencsére szedte a sátorfáját és arrébb állt!
KatkaManó
2014-08-29 13:28:44

Maximail,
Nagyon köszönöm :)
A férjem már minden genetikai és kromoszóma vizsgálaton túl van vérből és spermaképből is. Szerencsére ezek rendben voltak :)
A lombik a mennyiség miatt szüksége. Egyébként az orvos szerint 6 gyönyörű szépen fejlődő embriónk lett, amiből mára már csak 2 van...de baba még nincs...ez aggyaszt egy kicsit.

Arra gondolok, hogy esetleg nálam van valami gond ami miatt nem történik meg a beágyazódás...
erdibetty
2014-08-29 12:32:43

FlòraP

Esély mindig van! Ha ügyesek voltatok,2 hét múlva pozit tesztelhetsz!! :))
maximail
2014-08-29 12:28:05

KatkaManó!

A férjednél is végeztek genetikai vizsgálatot? Van, amit vérből néznek, illetve van speciális sperma vizsgálat is. Utóbbi is nagyban befolyásolhatja a lombik eredményét is! Itt az oldalon is van egy cikk erről!
KLANITA
2014-08-29 10:39:41

FlóraP, szerintem simán lehet!
FlóraP
2014-08-29 09:52:59

Sziasztok , kíváncsiságból szeretném kérdezni tőletek , szerintetek, a görbém szerint ,összejöhet ebben a hónapban a baba ? :) Tegnap még pár nappal későbbre írta a termekeny időszakot .. Reménykedek benne hátha .. :) 18. 21. 25. 26. Ezeken a napokon voltunk egyutt , emellett ettük a méhpempőt , és én szedek terhes vitamint is . Köszönöm
KatkaManó
2014-08-29 08:13:07

Sziasztok!

Aranyosak vagytok köszönöm szépen!

A TSH-m 1,1 és az ANTI-TPO-m is rendben. A doki szerint ez így alakult. Szerintük egészséges vagyok nincs semmi gond csak legyek türelmes. Igyekesznek megtenni mindent, de szerintem nagyon leterheltek és a sikertelen lombikok után nem fordítanak időt további vizsgálatokra ! :(
Most magamtól elmentem egy genetikai vizsgálatra arra nagyon kíváncsi leszek.

Elvileg októberben lesz a következő, de arra még egy kicsit kell lelkiekben készülnöm úgy érzem.
AZ IR-em is jó, de 2 hét múlva megyek kontrollra megint.

Egyenlőre többet nem tudok tenni....
MBeatrix
2014-08-28 21:57:49

Sziasztok!

Elég régóta olvaslak benneteket... Mostanában észrevettem, hogy a Pajzsmirigy problémákra többször visszatér a téma, így megosztanám a tapasztalatom Veletek! 2014 decemberében hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta kisebb megszakításokkal vezettem a hőm (néha elegem lett) az első 3 hónapban igen alacsony volt a hómérsékletem és "peteérés" után sem ment fel. Az első "normális hónap" rögtön nagy reménnyel kecsegtetett minket, így hatalmas csalódás lett a negatív teszt főleg mert késett és sokat barnáztam abban a hónapban ami nem volt normális. Az akkori nőgyógyászomhoz el is mentünk nem kevés pénzért és undoksággal közölte semmi baj mit aggódok ennyit. Tudtam valami nincs rendben. Elmentem az akkori háziorvosomhoz és labort kéretem. Az eredmény teljesen kikészített TSH 20,51-es érték (2014.06.19). Mire közölte a háziorvos visszanézte a leleteim már 2009-ben 4,9 volt. ekkor döntöttünk a férjemmel a háziorvos váltás mellett. A tünetek visszatekintve egyértelműek voltak. 15 kg-t híztam (gondoltam friss házasok ülőmunka) székrekedés, fázás, hideg végtagok (ez kiskorom óta) haj hullás töredezett haj.. stb... Ultrahang eredménye Autoimmun Pajzsmirigy gyulladás (nincs göb nincs elváltozás) L-Thyroxint szedek.25 mg-al indultam ez mellett gondoltam adok pluszt. Méhpempé+Propolisz méz. szelén, D vitamin, Folsav, C vitamin, Magne B6, Omega 3. Eredményem a mai napon TSH 11,9. 50 mg-ra emelték az adagom. az új nőgyógyászomhoz szeptemberben viszem a részletes hormonképet és kapok valamit, hogy legyen peteérésem, mert bár a hőm szép váladék is. NINCS Peteérésem . Pozitívan állok a dolgokhoz továbbra is szedem a vitaminokat és a mézeket. Idén még babásak leszünk. Jaaaa és - 3 kg és végre alszom rendesen :)Hát remélem Információval szolgálhattam a Pajzsmirigy után érdeklődőknek.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!