Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Elvileg az ovud napja pont 38 hét a terhesség. Utolsó menstruáció+40 hét, de ez csak azoknál igaz akiknek 14. napon van ovuja.Én így tudom.
KLANITA
2014-08-27 10:01:03
Köszönöm a sok gratuláció és kívánom mindenkinek hogy sikerüljön ez a csoda, akár szülinapra. :-)
FBAndi, hogy áll a görbéd? Maradtál.
Emikez, elég szép a görbéd.
Megnézetem egy pár terhességi kalkulátoron hogy kb 2015 máj 20 körülre írja a várható születést, ez az oldal meg amikor belépek azt írja hogy máj 05. Kismamák nektek is van eltérés?
Lehet azért mert ez a program tudja hogy korán volt az ovum.
atthemoment
2014-08-27 09:55:06
KLANITA
Gratulálok! Jó érzés volt olvasni.Arról tudnál mondani valamit, hogy az ovudtól a tesztig lévő idő most valamiben más érzés volt mint korábban? Szóval a lelked mélyén gyanakodtál már? Amúgy szerintem is ikergyanús:-)
Mi úgy állunk, hogy megfogadtuk nem görcsölünk és januárban megyünk csak orvoshoz, akkor lesz 1 év próbálkozás.Addig meg szeretjük egymást minél többször:-) Aztán amikor múlt héten hétfőn megjött...szokásos kesergés aztán rendeltem megint egy csomó ovu- és terhességi tesztet a netről. Én ettől megnyugszom, hogy látom tényleg van ovum stb...Szerintem nem vagyok görcsös, csak olyan kis jól elvagyok a tesztjeimmel:-) Attól viszont befeszülök, hogy állandóan csesztetnek: hogy nem akartok még babát? Áááá, fel tudnék robbani, de csak vigyorgok mérgemben.
emikez
2014-08-27 09:42:11
Én is tesztelnék szívem szerint de kibirom most nagy az akkarat eröm keddig várom biztos ami biztos ha ott van ugyse jön meg probálom igy felfogni.
BVeronika
2014-08-27 09:36:57
Emikez, szerintem is tesztelj! :)
BVeronika
2014-08-27 09:34:47
KLANITA! Szívből gratulálok nektek!!!! :) Annyira jó olvasni, amikor valakinek sikerül! :) Boldog babavárást, jó egészséget!!! :)
Katicabogár5
2014-08-27 09:26:37
Klanita gratulálok nagyon örülök neked. Jó baba várást és egészséget nektek.
A mi családunkban is van iker, én is az vagyok és a férjem családjában is van. Az nem biztos hogy attól még nekem ikreim lesznek egyszer. Majd ha voltál dokinál írd meg hogy mi volt. Ez olyan jó..... :) mégegyszer gratulálok
Fantasyc
2014-08-27 09:00:58
KLANITA: Gratulálok!!!!!!!! :-) Ez nagyon jó hír!!! :-) Ez aztán a nagy ajándék!!! :-) Éljen a hőemelkedés!
emikez: Te nem tesztelsz??? A Te görbéd is ígéretes szerintem!
Én már tényleg nem tudom, hogy mi van nálam...valamiért nem emelkedik a hőm. :-(
Szilvia1980
2014-08-27 08:40:35
Sziasztok lanyok!
KLANITA: Hatalmas GRATULAAAA! :)
KLANITA
2014-08-27 08:34:44
Moha, hát elég bonyulult! Az ÉN gondolatamba már kb 1 éve ott van! Férjem jan ba mondot rá áment, aztán pont akkor kirúgták. Sztornó! Kb máj-jún újra téma lett már lett meloja, de még mindig ott volt hogy nem nagyon akarta. Meg az is hogy nem legyen kos baba (bocs érte de nekünk múmus) aztán kb 3-4 hete már nem szakitotta meg és végül úgy jött össze hogy akkor nem is azért voltunk együtt!
Hát tören ez a mi történetünk!
Elvileg az ovud napja pont 38 hét a terhesség. Utolsó menstruáció+40 hét, de ez csak azoknál igaz akiknek 14. napon van ovuja.Én így tudom.