Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jniki82, nekem a műtét után volt egy kis probléma, de miután elmúlt (újabb műtéttel „rendet raktak” bent), 3 teljes ciklust vártunk ki, és ez az első – újból - próbálkozós hónapunk.
jniki82
2014-09-08 09:02:38
Lányok Ti mennyit várnátok a műtét után a következő probálkozással?Elvileg okt. 25-e körnékén lesz a 3. ciklusom szerintetek onnantól belevághatunk?
Nem mtudom mennyire borította fel ez az egész a ciklusomat.Lassan, de biztosan beállt 25 napra nam tudom most mi lesz!
ancsika10
2014-09-08 09:02:17
Plum!
Mi Tapolcára járunk,mert az van hozzánk a legközelebb ez szerintem azért fontos mert lesz amikor 2 naponta kell menni uh-ra és így is több mint 1 óra az utazás.június 19.én volt az első konzultációnk amin elküldtek minket az immunológiai vizsgálatra amit Zalaegerszegen csináltattunk csak az volt a probléma hogy augusztus 4.-ére kaptunk időpontot.Ennek az eredménye 1 hónap alatt jött meg.Szeptember 4.-én visszamentünk Tapolcára Decemberre van a hivatalos időpontunk,de mivel mi fizetőst választottuk(95000ft+kb 70000ft az injekciók)így októberben lesz a beülti.A ciklus 21.napján kell kezdeni a szurit még nem tudom miket de ha jól halottam a Gonal-fet.ja és fél évesnél nem régebbi eredményeket fogadnak el a lombiknál.
popi532
2014-09-08 08:38:06
Sziasztok lányok,így állok most.
plumeria14
2014-09-08 08:23:17
kedina,
most találtam egy vietnámi intézetet, ami közelebb is van és ott is csinálnak cérnás akupunktúrát – szerintem felhívom őket.
KatkaManó,
pont holnap van a 4. nap és kedd is – ez szuper! Ma felhívom őket, hogy mi a teendő…
Lehet, hogy mégis jól fog alakulni ez a ciklus? :)
KatkaManó
2014-09-08 08:01:23
Sziasztok!
Plumeira, sajnálom, hogy nem tudjátok elkezdeni az inszemet, de lehet ennek most így kell lennie...
Szerintem nem kell megint konzultáció, de egy telefont megér. A ciklus 3-4 napján odamész az a legjobb ha ez keddre vagy csütörtökre esik, mert akkor kevesebben vannak.
Nem kell fizetni, csak az AMH ért, de ez neked akkor már megvan. Meg a spermavizsgálatért. De mikor mész a 3. napon akkor adnak kis tégelyt és a 21. napi vérvételre már viheted is. A párodnak meg vagy a 3. napin vagy a 21. napin leveszik a szükséges vért a vizsgálatokhoz.
kedina
2014-09-08 07:54:22
plumeria14
Ahh... NO ez egy égi jel. Nyugodj meg! Sipirc az akupunktúrára! :) Egyébként nekem első hónapban kellett csak hetente menni. Most a ciklus első felében megyek egyszer és a másodikban még egyszer. Magyarul 2 hetente..
Én alakulok. 10. görbém itt.. és több mint a 20. egyébként...:S
indhra
2014-09-08 07:32:35
Jó reggelt Lányok!
Nekem roppant érdekesen alakul az e havi görbém...
Lehet hogy (még) nem is volt ovu? Egy éve mérem, de eddig a 11-15 nap között mindig egyértelmű volt az emelkedés (max. 1 napra esett vissza).
maximail
2014-09-08 07:31:51
Sziasztok!
Jár valaki a Róbert Károly klinikára inszemre? Vagy valami más miatt?
plumeria14
2014-09-08 07:30:40
Jó reggelt,
ma ismét elkezdtem mérni - ez a jó hír, a rossz pedig az, hogy a nődokim pont azon a héten lesz külföldön, amikor esedékes lenne az inszem, így ma nem kezdem el a szurit :(
Jniki82, nekem a műtét után volt egy kis probléma, de miután elmúlt (újabb műtéttel „rendet raktak” bent), 3 teljes ciklust vártunk ki, és ez az első – újból - próbálkozós hónapunk.