Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha13 igen jól emlékszel és utána rendeltem Gyuri bácsi oldaláról Közönséges galaj teát és megittam 2 cs-al és a köv vérvételkor lentebb ment a TSH-m 3,360-ról 1,260 ra, amiket írtál vitaminokat 2 hónapja szedem és minden értékem jó már, Ma adom be este utolsó Gonal f 300-as szurit és holnap megyek UH-ra Debrecenbe Dr. Farkas Ágihoz. Remélem jó hírt kapunk tőle :)
indhra
2014-09-08 11:14:49
wow, milyen szép a görbéd atthemoment! :)
Fantasyc
2014-09-08 10:58:17
Atthemoment: bíztam benne, de már nem idegeskedek rajta. :-(
A tiéd viszont gyönyörűen megemelkedett, szép görbe, csak maradjon is fenn a hőd!!!
Szorítok érte!!! :-)
atthemoment
2014-09-08 10:55:22
Fantasyc
jó kis görbéd volt pedig:-(
Én így állok ma. Soha nem volt ilyen fura görbe,most egy fejét felemelő kúszó kígyóra hasonlít:-)
Fantasyc
2014-09-08 10:44:44
Sziasztok!
popi, nagyon szépen alakul a görbéd, szorítok. :-)
Lányok, nem csináltam tesztet, mert tegnap délutánra megjött rendesen és mára a hőm is leesett, szóval új ciklus, hajrá!!! :-)
Ami viszont jó, hogy ma megyünk a párommal a dokihoz, már nagyon várom, hogy mit mond neki. Nagyon fél, fogyott is vagy 15 kilot, mióta kiderült, hogy műteni kell. :-(
Plumeria: Ma voltam endomókusnál, de tartoztam az ördögnek ezzel az úttal, mert szabadságon van. Reggel direkt betelefonáltam és kérdeztem hogy rendel, mikor beértem, akkor közölték, hogy szabin van 11-ig. :-( Felküldtek a szobájához, hogy beszéljek az asszisztenssel, de Ő meg kiakadt, hogy mit zaklatom. Próbáltam új időpontot kérni, mire mondták, hogy azt lent kell. Újra lementem, akkor már azt mondták, hogy holnap reggel 7-re menjek, mert már lesz doki. Kérdem én, akkor mégsem 11-ig van szabin??? Na mindegy, holnap újra megpróbálom.
Hazafelé megálltam a házidokimnál, aki megemelte az adagomat, de szerintem megvárom az endomókus véleményét is, hisz Ő írta fel a gyógyszert. Rákérdeztem az NK vizsgálatra és azt mondta, hogy nődoki felírhatja TB-re. ezt is meg szeretném kérdezni, mert ahogy láttam, nincs teljesen tisztában a pm dolgokkal, hisz a mostani 3,66-os tsh-nak is nagyon örült. :-( Elmagyaráztam neki, hogy 2 alatt kellene lennie babához, akkor már nem mondott mást. :-)
Szóval holnap újabb körök, csak engedjenek el szabira...
Viktória4
2014-09-08 10:22:21
Ha valami gond lett volna,pl erős vérzés,addigra meg is halhattam volna akár.Amúgy tisztaság volt,de összességében én mást vàrtam volna egy magánklinikától.Ja és enni sem kaptam!Reggelit a műtét miatt,ebédet meg nem tudom miért.3 órakkor mehettem haza.Szóval ennyit a Róbert klinikáról.
Viktória4
2014-09-08 10:17:56
Sziasztok!
Maximail!
Nekem a missed ab-m után a műtétemet csinálták a Róbert klinikán,mert az orvosom akihez már tizenkét éve jártam oda ment dolgozni.Nekem nem volt túl jó tapasztalatom.Elég mufurcok voltak a nővérek és nem igazán foglalkoztak a betegekkel.Nekem 9 körül kezdődött a műtétem,1/2 10-kor már ébren voltam.Úgy keltem,hogy csurom vér volt s lepedőm,mert se egy
gy betétet sem semmit nem tettek alám és először 1/2 1-kor jött be egy nővér a s
Dzsudzsa
2014-09-08 10:09:55
Maximail!
Én igen, oda járok. Ha van kérdésed, emailban szívesen válaszolok.
popi532
2014-09-08 09:54:11
Köszönöm lányok.
IziSzM
2014-09-08 09:46:01
Popi
Nagyon szep a gorbed!! Izgii
Jniki
Nekunk is 3 honapot mondott a doki hogy varjunk, aztan a mutet napjan rakerdeztem, hogy lehet e hamarabb, ha az ultrahangon minden rendben van es a ciklus is elott helyreall, azt mondta a doki hogy lehet. Szoval szerintem menj el egy uh-ra es ha eleg vastag a nyalkahartya akkor mehet!