Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
atthemoment
2014-09-14 19:55:55

Érték=értek:-) bocs csak telefonról írtam
atthemoment
2014-09-14 19:54:29

Indhra, szívemből szóltál.Minden szavaddal egyetérték.
indhra
2014-09-14 19:21:39

Erika12,
szép görbe, de sajnos saját tapasztalatból tudom, hogy a peteéréstől a ciklus végéig tartó másfél - 2 hét nem más mint egy óriási türelemjáték...
Ebből még így szerintem nem sok mindent lehet megállapítani. Mi több mint egy éve próbálkozunk, ezalatt több görbém is mintaszerű volt, aztán mensi napján mégis puff bedőlt az egész.
Nem elkeseríteni akarlak, mert szívemből drukkolok mindenkinek ezen a fórumon (sok mindenen mentünk/megyünk keresztül), de sajnos tényleg nincs más mint az adott és alkalmas időszakban beleadni mindent, odafigyelni az étrendre és/vagy vitaminokat szedni, aztán megvárni hogy nagynehezen elteljen a ciklus 2. fele, és REMÉNYKEDNI...
És soha fel nem adni, mert nem tudhatjuk hogy hónapok, vagy már csak napok kérdése hogy eljöjjön hozzánk a Babánk! :-) Mert mindannyiunkhoz eljön, ez nem kérdés, ugye Lányok?
Tudom hogy nem könnyű, sőt! Ès tudom magamról hogy az ember mindig minden egyes nap a tüneteket/ jeleket keresi magán, a hőgörbén, bújja a netet, válaszokat keres , lehet hogy még jegyzetel is, stb... persze természetesen én is ezt teszem...

És bízva bízok abban, hogy már nemsokára én is megtapasztalhatom az anyaság érzését!
Na kicsit belemerültem bocsi, napokat tudnék erről beszélni, lényeg hogy ígéretes görbe, és izgatottan várjuk hogy hogyan alakul majd az elkövetkezendő napokban!
Remélem figyelmes és jó orvosod van! Sok szerencsét! :-)
szilvita
2014-09-14 19:10:49

Erika, szépen emelkedik, de még korai bármit megállapítani.
jniki82
2014-09-14 18:51:43

Archangel85,

Gratula, látom itt a csajok írták akkor siker?:))))
Nem olvastam a tegnapi hozzászólásokat!
jniki82
2014-09-14 18:50:19

Erika12,

remény mindig van azt ne add fel soha!Sokat nem értek a görbékhez, én jó magam is csak pár hónapig vezettem, hogy tisztába legyek azzal mikor van ovum!Így utólag bánom, mert kíváncsi lettem volna a babás görbémre!Ez a mai csökkenés lehet beágyazódásos esés is!
Egy pár np és okosabb leszel!Drukkolok :)
Erika12
2014-09-14 18:27:26

Nem válaszol senki? Én 45 éves vagyok és új kapcsolatomból szeretnék gyermeket.Van reményem mit gondoltok ??
KLANITA
2014-09-14 17:49:24

Archangel85- Gratulálok neketek!! :-)
Erika12
2014-09-14 17:28:21

Sziasztok csajok én még új vagyok itt.Mit szóltok a görbémhez milyen jól alakul szerintetek?
atthemoment
2014-09-14 17:17:04

Popi

Jó görbe!

Moha

Jól alakul a te görbéd is. És na légyszi, légyszi!!:-)miért vagy nap hőse?:-)

Köszi mindenkinek, aki tegnap írt nekem. Egyébként nem akartam tesztelni tegnap, mert megfogadtam, hogy csak a nemvárt napján, de hát az a kis ördög nem hagyott békén..:-)és csak megcsináltam..még mindig megvan a fürdőszobapolcon a teszt, hátha átváltozik:-)legközelebb a nemvárt napján tesztelek.
A hőm nem alakul rosszul. Tünetem semmi, nem érzek semmit, de majd kiderül. Ha most sem sikerül akkor valószínű mi is elkezdjük a vizsgálatokat, bár korábban ezzel a januárt céloztam be. De ahogy itt olvaslak benneteket, nem kell félni a vizsgálatoktól neki kell indulni, minél előbb derüljön ki, hogy mi a baj.31 éves vagyok ez a 9. próbálkozós ciklus.
Ma így:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!