Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Plum
Hááát...szerintem tegnap lehetett, vagy ma hajnalban, mert tegnap, tegnapelőtt jó sok nyálkám volt...ma reggelre felment a hőm és egész nap fel van puffadva a pocim...úgyhogy szerintem megvolt. Kicsit késve (13-15. cn között jellemző) de így az előzményeket nézve még mindig jobb később, mint soha. :)
plumeria14
2014-09-13 18:20:05
Moha,
igen, most megnyugtató számomra, hogy megint van mibe kapaszkodnom és mire készülődnöm :)
Nálad ovu van/volt/lesz?
Moha13
2014-09-13 18:04:18
Adrienn830
Köszi a leírást :)
Plum
Akkor most jól elfogalódtál a sok teendővel...de biztos jó érzés, hogy haladsz lassan a cél felé...:)
Atthemoment
Szerintem ilyenkor az egyetlen, amit tehetsz, a türelmes várakozás, a tesztelgetést 9. dpo-nál fölöslegesnek tartom. Már csak pár nap, és minden kiderül, kitartás! :)
nikinokedli
2014-09-13 17:33:06
atthemoment:
én is mindig jóval előtte teszteltem, mert úgy voltam vele, hogy ha terhes vagyok, mielőbb tudni akarom. Ha pedig a nemvárt napján negatív, akkor is tuti azzal ámítom magam, hogy még biztosan korai volt, biztos valahogyan későbbre csúszott az ovum.
A csalódás mindkét esetben ugyanúgy fennáll szerintem.
de azért a 9. nap tutira korai.
Nekem először a 12. napon volt a one step 10-es olyan halványan pozi, hogy a bolhapiszok jobban látható annál, ezért ki is dobtam, viszont másnap csináltam one step-et meg másikat is. A one step akkor is alig látható volt, míg a másik egyértelmű. Egyébként általában 14 nap volt a luteálisom.
Ja, és a 6. hétig az ég világon semmi de semmi de semmi tünetem nem volt. Abszolút nem gondoltam, nem vettem észre, hogy terhes vagyok, vagy valami más lenne...
jniki82
2014-09-13 16:53:17
Beus, Schandlról én is hallottam aztán olvastam róla más kismamiktl és nem vagyok meggyőzve róla!A missed ab-mat is ő csinálta legalábbis a papíron az ő neve szerepelt.Látni nem láttam, mert mire bejött a műtőbe én addigra ko voltam!
plumeria14
2014-09-13 14:19:40
atthemoment,
én nem vagyok híve az ilyen korai tesztelésnek, mert csak lelombozza az embert és csak nagyon-nagyon ritka esetben látszik még ilyenkor a 2. csík. Szerintem a nemvárt napján ismételd meg a tesztet.
Én ma 1 órával később mértem, de a hőmre ez semmilyen hatással nem volt...
indhra
2014-09-13 12:30:47
atthemoment, nem törvényszerű a beágyazodásos vérzés. Amikor én tavasszal teherbe estem (megjegyzés: csak ugye a pici akkor úgy döntött hogy nem marad velünk), akkor nekem nem volt semmiféle olyan pecsételés mint amiről oly sok nőnél hallok. Ovukor sem szokott lenni az égvilágon semmi. Ezt mondjuk sajnálom mert lényegesen megkönnyítené a dolgokat. Gondolom én... :) Egyébként gyönyörű görbe!!! Drukkolok nagyon! Én a 8. dpo- n vagyok, péntekre nem várom... Bár sanszos hogy úszott a hónap, mert borzasztóan beteg ( náthás ) vagyok napok óta :-(
Adrienn830
2014-09-13 12:22:19
plumeria14
Inszem előtt nem csináltak nekem Uh-ot. Akkor leirom mi volt a menete kezdettől
Inszemináció menete:
Mensim 1. napja 2014.Aug 30. Mensi 3.napján kellett mennem alaphormon vérvételre. Ott meg is kellett várnom eredményt majd fél 2 kor kezdett rendelni az orvosom, ő megnézte eredményt és az alapján írta fel nekem a stimulációs szereket. A clostyt szednem kellett mensi 3.napján 1 szemet, 4.napon-7.napig kellett 2x1 szemet. A Gonal f 300-as szurit kellett a ciklus 5.naptól- 10.napi 37,5Ne adni majd ciklus 11.napján volt az Uh Endometrium/méhnyálka/ 8mm, Bo: 1x17 mm, Jo: 3x17 mm es tüszők, majd este gonal f szuriból kellett beadnom dupla adagot 75Ne egységet. Ciklus 12. napján este 21 órakor kellett beadnom tüszőrepesztő szurit. Ciklus 14. napján volt az inszemináció.
atthemoment
2014-09-13 12:12:53
Jó reggelt!
Én ma így. Reggel elsőből csináltam egy 10es one step márkájú netes tesztet. Persze akkora negatív mint a szél.
Valószínű ebben a hóban sem lesz semmi. Már kellett volna valami beágyazódásos barnázásnak lenni nem?
Érezni nem érzek semmit, csak hogy nem fáj a mellem mint ahogy ilyenkor szokott és nem fáj a bal oldalon a hasam. Nekem a peteéréses tünetek meg szoktak lenni mensiig. Kell, hogy legyen ilyenkor már valami tünet? Ez már a 9. nap peteérés után.
Csütörtökön van a nemvárt. Csak a rendszer a múlt hónap alapján rátett 2 napot.
Adrienn830
2014-09-13 12:11:12
Moha13
Nekem az inszeminációt tegnap Debrecenbe csinálták a Klinikán a Meddőségi szakrendelőben Dr. Farkas Ágnes csinálta. Nekem Clostyt és Gonal f 300-as injekciót kellett kiváltanom ez 26000 ft volt az Ovitrelle tüszőrepesztő szuri volt 7200 ft összesen az első inszemünk benne volt 33200 ft ba. Maga az inszem TB alapon ment.
Hááát...szerintem tegnap lehetett, vagy ma hajnalban, mert tegnap, tegnapelőtt jó sok nyálkám volt...ma reggelre felment a hőm és egész nap fel van puffadva a pocim...úgyhogy szerintem megvolt. Kicsit késve (13-15. cn között jellemző) de így az előzményeket nézve még mindig jobb később, mint soha. :)