Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
indhra
2014-09-15 10:02:00

Erika12, a saját orvost csak azért kérdeztem/mondtam, mert nekem sajnos eléggé rossz tapasztalataim vannak az sztk-s, futószalagos, nemtörődöm nőgyógyászati szakdolgozókkal. Bár ez csak az én véleményem, de nekem már korábban is volt egy vetélésem amiatt hogy az ambulancián az ügyeletes doki szó szerint leüvöltött és hazazavart amikor tobb mint 5 hetesen bementem barnázás miatt :-( De előtte durván, idegből megvizsgált és flegmán közölte hogy ne hisztizzek, meg fog jönni és kész.
Még most is azt vallom, hogy ha akkor normális orvoshoz megyek, akinek van ideje és türelme, akkor talán máshogy alakul a dolog...
Ezt csak azert írtam le, mert sokáig én sem ragaszkodtam a magán dokihoz, de sajnos akkora csalódás volt nekem ez az eset amit elmeséltem, hogy megfogadtam, soha többé nem fogom kitenni magam még egy ilyen megalázó helyzetnek. Nem beszélve arról hogy nálam sem babra megy a játék, már én is jóval túl vagyok a 30-on, és az első babámért küzdök.
A "kezdőségedért" isten őrizz, nem nevet ki szerintem senki, mi is kezdők voltunk valamikor, és megmondom őszinten én még a mai napig sem vagyok teljesen tisztában a görbevezetés rejtelmeivel :-)
Példaul ma így állok, de fogalmam sincs hogy minek tulajdonítsam a hőleesést... Látod ez ilyen dolog... ezt írtam tegnap is, ciklus végéig soha semmi nem biztos.
Most is a netet bújom, és nézegetenpm a hasonló girbe-görbéket :-)
Moha13
2014-09-15 09:14:58

KatkaManó
Szerintem szépek ezek az eredmények, nincs velük gond. A TSH szépen kettő alatt, a többi meg tartományon belül. Én nagyon örülnék ilyennek...:)
Moha13
2014-09-15 09:13:22

nikinokedli
Köszi a reményhozós bejegyzést, igazán részletes lett...:)

Egyébként a pm-gyógyszerrel kapcsolatban mindenütt írják, hogy nem szabad abbahagyni, amikor megtudod, hogy összejött a baba, mert a terhesség kezdetén hirtelen megnő a pajzsmirigy feladata, és inkább növelni kell az adagot, mint simán abbahagyni, mert az veszélyes. Nyilván nem véletlenül mondta a doki, hogy ha babás vagy, menj issza és emel az adagon. Majd mindenképp írd meg, hogy mi lett a TSH-s vérvétel eredménye, remélem, minden ok lesz!
KatkaManó
2014-09-15 09:11:08

Sziasztok!

Üdv az újaknak :)
Van itt egy-két ígéretes görbe :)

Plumeria, október 17-e körülre fog esni a beültetés.

Lányok egy kis segítségre lenne szükségem:

TSH 1,36
FT4 18,65 Ref. 12,00-22,00
FT3 4,21 Ref. 3,10-6,80

Az ft3-nak nem magasabbnak kéne lennie ?
Moha13
2014-09-15 08:43:53

Jó reggelt!
Úgy tűnik, megvolt az ovum...jön a várakozás...
kedina
2014-09-15 07:51:18

Erika12
változókorban az ösztrogén termelés csökken, azt érdemes pótolni. Jó szolgálatot tesz ilyenkor a ciklus első felében a cickafark. A ciklus első napján kell kezdeni, a 14-en abbahagyni. Napi 1-2 csésze forrázat, mindig frissen csináld.
kedina
2014-09-15 07:47:27

Hú, lányok zajlik az élet itt.

Sziasztok Újak!

Én ma így. Hétvégén tojásfehérjeszerű volt a nyákom. Tegnap nyitott méhszáj. Szerintem legkésőbb ma van ovu..

emikez
2014-09-15 06:50:11

sziasztok ma így,már nem kell sokat várnom.
Erika12
2014-09-14 21:38:17

indhra orvosom nőgyógyászom soha nem volt, én ahoz mentem aki éppen a rákszűrést végezte ,nekem arra pénzem nincs,ezt a görbét is azért csináltam mert azt mondták változókorban vagyok, nem lesz neked már.Elolvastam hogy kell, sok velem egykorú nem tudja mi az a hőgörbe csajok én sem tudtam .Ne nevessetek ki!
Erika12
2014-09-14 21:21:39

Irtam nektek sokat de nem tudom hova lett.Azt írja sikeres volt de nem látom sehol, köszönöm a visszajelzéseiteket majd jelenkezem :}.}

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!