Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én nem sértésképen írtam,hogy nincs dokim,hanem nem bízok bennük!Sem az ultrahangban ,én vitáztam az ultrahangossal, mert azt mondta kicsi a gyermek a szülés előtt 1 héttel kétkilóhusz volt, mikor megszültem háromötven lett.Nagyon drukkolok az itlévő fiatal kismama jelölteknek,minnél hamarabb babások legyetek.Megdöbbentem amiket itt olvastam, mit megtesztek azért hogy megszülessen a kis trónörökös.Régen nem volt ilyen ,ha kellett ha nem jött:-O jniki82 áldjon meg a Jó Isten gyermekkel minél hamarabb sajnálom ,hogy úgy alakult :( Indhara néztem a görbéd,sok ilyet láttam mert én is keresgéltem terhes hőgörbéket és babás volt ,hinni kell és kérni Istent, mert csak ő adhat,mindig kérem az Urat áldjon meg.
kedina
2014-09-15 15:11:07
Moha13, Plum
Nagyon együtt ovulálunk most.
KatkaManó
Szerintem jók ezek az értékek. De az FT3 FT4 arányokat nem tudom.
kedina
2014-09-15 15:08:29
Zonett
Hali. Hormonszinteket néztek nálad?
Amikor halványan húzza be az ovut, akkor csak átlagot számít. Jósol. Valószínűleg az is megzavarja a gépezetet, hogy ismételten leeset a hőd. Viszont UH szerint volt, akkor volt. Kérdés, hogy a petefészkek kellőképpen termelik e a hormonokat. Ha van valami progi, ösztrogén egyensúly probléma, attól nézhet így ki. Ha csak 10 napos a luteális fázisod (peteérés utáni napok a menzeszig),az kevés. De ezt egy jó szakember jobban tudná. Én csak agyalok.
Mióta próbálkoztok?
Zonett
2014-09-15 14:53:09
Sziasztok! Én még új vagyok az oldalon,és vélhetően tapasztaltabbak vagytok a görbék terén, mint én. 09.09-én volt ovulációm UH alapján, de a görbén máshol mutatja. Miért? Még csak ez az első ciklusom, mióta hőmérőzök, de nem igazán sikerült még magam kiokosítani, hogy melyik hő mit is jelent pontosan. Tudnátok segíteni abban, hogy ez alapján ti mit láttok? Köszönöm!
indhra
2014-09-15 13:20:32
Ja az más, én a hónapok során érzékenységben és márkában is többfélét próbáltam, lehet hogy itt rontottam el. Most netes one step 25-ös érzékenységűm van. Te milyet használsz?
jniki82
2014-09-15 12:18:50
indhra,
én eddig is ezt a fajtát használtam és mindig volt pozitív tesztem.Nem adom fel próbálom tovább hátha csak odébb csúszott!
indhra
2014-09-15 12:11:06
Lehetnek ilyen hónapok sajnos. Nekünk is ez az első próbálkozós hónapunk a missed ab óta, és nekem is. pont most volt negatív az ovuteszt: a ciklus 7. napjától 9 napon át néztem és még csak halvány tesztcsík sem volt. Semmi. Pedig a görbe szerint elvileg volt, és itt a tervezettbabán is azt írta a rendszer hogy sikerült ovut észlelni...
Hát nem tudom... Sok helyen olvastam már hogy ezek a tesztek sem mindig mutatják ki hogy mi a szitu, és ezt magamon is tapasztaltam :-(
Én azelőtt is hónapokig használtam (előírás szerint) és max. 2x volt dupla csíkos , és amikor negatívat mutatott, több esetben is volt peteérésem... érdekes. Van akinek bejön van akinél más módszereket kell alkalmazni. Bár ez a hőmérőzés néha már csak arra jó hogy még jobban idegesítsem magam :-)
jniki82
2014-09-15 11:43:23
Lányok ezt nem értem!Most van az első ciklusom a missed óta és nem akar pozitív lenni az ovu tesztem!Nekem mindig a 11-12. nap környékén szokott pé-m lenni.Ez a napom a 11., de semmi, ha nagyon nézem a tesztet akkor látom a 2. csíkot, de lehet csak oda képzelem.Most mi van?Megörülök, ha most meg nem lesz peteérésem.
Görbém nincs, mert nem vezettem hónapok óta és most meg mindig elfelejtem mérni!
KatkaManó
2014-09-15 10:15:06
Moha, köszi :)
Örülök, neki :) Főleg a TSH-nak.
jniki82
2014-09-15 10:09:48
Erika12,
ne aggódj a "kezdőségért".Lassan 2 éve próbálkozun abbol 1,5 éve vagyok az oldalon, de a görbékhez nagyon én sem értek és hozzá dem merek szólni, mert nem tudom.Nekem sokan szokták mondani ovu után nagyon bíztató a görbém, de aztán rájöttem nekem alapból a magas a hőm így nemjelent semmit!ezért is nem vezettem, mert nem akartam magam bíztatni.
Az sztk-s rendelésnél pedig csatlakozom indhrahoz!A missed ab-t sajnos nem a dokim csináltam így sztk-s rendelésre kellet járnom, egy rémálom, hogy mindig más van mindenki mást mond és soha nem érnek rá mert sokan vannak és siessek és ne kérdezzek!De, ember ez nem olyan, hogy elhagytam az esernyőm majd lesz helyett másik!Nekem Ő egy kis emberke volt még akkor is, ha csak 8 hetes!
De értelek Téged is, nem olcsó mulatság egy doki!!