Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-09-15 21:20:22

erdibetty,
én eddig egy inszemes ciklusban szedtem a Clostyt, de különösebb hatást nem érzékeltem…nem érett meg több petém és az az egy sem lett nagyobb…így erről többet sajnos nem is tudok segíteni neked…szerintem 5 nap alatt nem vékonyítja el a méhnyálkahártyát, ami nekem a 9. napon 7 mm volt…nekem egyébként a ciklus 3-7. napja között kellett szednem. Ha mész vérvételre, akkor szerintem Anti-TPO-t is kellene nézetned, ami a pajzsmirigy esetleges gyulladását mutatja meg, amire a TSH érték nem utal.
Szerintem előzetes vizsgálatok alapján ne szedd és célszerű lenne, ha azt a ciklust ultrahanggal követné a doki...Átjárható a petevezetőd? Ha ilyen vizsgálat még nem volt, akkor felesleges bármilyen stimuláció!
Neska86
2014-09-15 21:00:01

sziasztok. Huu..nagy lett a forgalom par nap alatt:) Minden jot az ujaknak!
En ma igy allok, uj honap, uj remeny...
Zséba
2014-09-15 20:28:17

Erdibetty, én most vagyok túl az első "closis" hónapon. 1 év próbálkozás, 3. Illetve 21. Napi vérvételt követően és egy ultrahangos átjárhatóságin túl...mindent rendben találtak a páromnál is, ezután kaptam a gyógyszert. A gyógyszernek volt pár mellékhatása...jó és nem túl kellemes is. Pl hőhullámaim voltak, naponta többször lefőttem mint a kávé a legváratlanabb pillanatokban...ami pozitívum volt hogy nagyon kívánós lettem tőle...:)az eredményt egyelőre nem tudom igazolni mert pár nap van a nem vártig.
vision
2014-09-15 20:16:58

Erdybetti,
Nekem pajzsmirigygyulladásom van és IR-em. Azt mondta az orvos a MensMentis-ben, hogyha nem az alapproblémát kezeljük, lehet összejön a terhesség a Clostilbegyttel, de könnyen vetélés lehet a vége. Így inkább várakozok, bár nem túl türelmesen.
erdibetty
2014-09-15 20:08:46

Sziasztok. Elvileg a jövő héten lesz aktuális a 3. Napi vérvétel. Erre kaptam is beutalòt( teljes majd, vesefunkciò, vizelet, hormonsor, TSH, T3, T4. Én is azon csodálkoztam, hogy ùgy írta fel a doki, és 4 havit,hogy még eredményeket nem is látott, ja meg 21. napi vizsgálatot nem is kért. De ha ez így is marad, akkor majd én csináltatok. Szóval most ez a helyzet. Agonizàlok, hogy majd ha eljön az ideje elkezdjem e szedni, vagy sem. A ciklusom 2 napjától kellene szednem 5 napig,2 x 1et.
KatkaManó
2014-09-15 19:58:13

Erdibetty osztom Kedina vèlemènyèt.
Mâs hormonvizsgàlatod sem volt ? 3. ès 21. napi vèrvètel?
Amìg nem derül ki hol a gond addig èn sem szednèm a gyógyszert.
kedina
2014-09-15 19:34:04

plumeria14
csak arra emlékeztem, hogy a napokban puffadást és peteérést emlegettél. :) Szép, nyugodt eddig a görbéd. :)
kedina
2014-09-15 19:32:18

erdibetty
Nézd, az én véleményem az, hogy vérvételi értékek nélkül csak úgy clostyval belenyúlni hülyeség. Ha nincs gond és győz a türelmetlenség akkor ok. Ha viszont van valahol gubanc, hiába szeded azt is és csak megkevered a szervezeted. De ez csak egy vélemény, az enyém.

erdibetty
2014-09-15 17:46:28

Sziasztok lányok. Ne haragudjatok, de próbálok minél kevesebbet agyalni a dolgokon, ìgy ritkán jelentkezem, de persze akkor szinte majdnem mindent elolvasok amit ìrtatok, és jó látni hogy azért hétről hétre vannak babàsodòk! A többiek pedig nagyon bizakodòk, és pozitívak, ennek ìgy is kell maradnia!!! Hamarosan a mindenkinek eljön az ideje!!!!
Viszont lenne egy konkrét kérdésem: van valakinek Clostilbegyttel kapcsolatos tapasztalata? Nemrég ìrtatok fel az orvosom, elvileg jövő hét elején kell elkezdenem szedni. Olvastam róla, hogy vékonyìtja a méhnyàlkahártyàt, ezért vettem E- vitamint,állítòlag az segít szinten tartani vagy javìtani.
Ja, és jövő héten megyek megint vérvételre, amin végre megnézni nekem is a TSH-t, T3, T4. Nagyon kíváncsi leszek az eredményre!
Én ma így:
plumeria14
2014-09-15 17:05:05

kedina,
én ma vagyok a 10. napon, de a mai ovu tesztem még negatív...várok...azt nem mondanám, hogy türelmesen, de ez van!

katkaManó,
én valahol azt olvastam, hogy minden értéknél (kivéve persze a TSHT-t) az a jó, ha valahol a tartomány közepén van az érték. A TSH-ra is igaz lehetne ez, ha végre a 4 helyett a 2,5-öt használnák.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!