Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KatkaManó
2014-10-05 08:54:55

Tomka, az első szabàly nem olvassuk el a betegtàjèkoztatót :)
Én is hallottam sok rémséget mielőtt belevàgtunk volna és mindig azzal nyugtattam magam ha ez ennyire szörnyű lenne akkor senki nem vàgna bele az 4...5..8..10 lombikba.
Nekem szerencsére soha semmi bajom nem volt utàna is rendben voltak a ciklusaim és a hormoneredmènyeim :)
A cisztàkról hallottam de azok egy következő ciklus soràn simàn felszívódnak minden nagyobb baj nélkül :)
Neked ez inszem ugye ?

Most az utolsó borult meg de annak màs oka volt.

Szóval nyugi ès kèszülj a kismamisàgra :)
Èn szurkolom neked is :)
KatkaManó
2014-10-05 08:47:05

Sziasztok!

Plum, az endodoki azt mondta hogy a kontrol terhelèses cukor vizsgàlatom nem lett olyan rossz mint èn gondoltam. Szerinte mindent megtettem a javulàsèrt tartom a diètàt fogytam majd 25kilot ez nem lehet akadàlya a sikertelenségnek. Egyèbkènt az IR Inkàbb vetèlèst okoz, nekem pedig egyik sem tapadt meg...
A màsik a genetikai vizsgàlat ami nem lett jó. Szerinte nem vèszes arra kell figyelni hogy a folsavat a szerveztemben nem szìvodik fel rendesen ezèrt csak a femibion jó mert az az egyetlen ami aktív folsavat tartalmaz ès azonnal felszívódik.
Az immun vizsgàlatokról meg az a vèlemènye hogy többre nincs gyógymód mint amire van így ha kiderülne bàrmi is nem biztos hogy előrèbb lennèk. Itt valaki csinàltatott alloimun vizsgàlatot ?
tomka
2014-10-04 22:08:01

Sziasztok,

ma este beadtam magamnak az első injekciót, meg bevettem a hozzá tartozó closty-adagomat is, és őszintén szólva nem is volt annyira szörnyű, rosszabbra számítottam.

De! Elkövettem azt a hibát, hogy elolvastam a betegtájékoztatókat, és azóta túlstimulációt meg petefészek-cisztákat vizionálok. KatkaManó, neked már többször volt "lehetőséged" végigcsinálni ezt a tortúrát, ha nem nagy kérés, megnyugtatnál, hogy csak feleslegesen ijesztgetik az embert, és valójában teljesen biztonságos és zökkenőmentes az egész kezelés...?

Nagyon hálás lennék néhány jó szóért. (Sóhajtotta elgyötörten.)
plumeria14
2014-10-04 17:43:23

KatkaManó,
mit mondott az endodoki? Én 17-én megyek. 2 hete járok egy reflexológus talpmasszőrhöz, így a stimulált inszem megint elmarad, mert azt mondta (igaz a lobikra), hogy ezzel a kezeléssel bekavarnak a hormonháztartásba, ezért 2-3 hónapig nem "javasolja". Ezért már nem is izgatom magam amiatt, hogy csak november 5-re van időpontom a Forgácsba. A 21. napi vérvétel eredményét sajnos nem tudom, de a lényegen már úgysem változtat. Most elég fájdalmasan kezdődött ez a mensi, de legalább nem előzte meg barnázás.
Nagyon drukkolok majd neked a lombikhoz, tiszta szívből kívánom, hogy sikerrel járjatok!
KatkaManó
2014-10-04 15:36:48

Sziasztok!
Szikszaizsu gratulàlok :) Mióta próbàlkoztatok?

Plum! sajnàlom pedig olyan szèp volt az a görbe...

Làtom a hèten mindenki maga alatt volt... èn sem voltam különb hangulatban :(
A hèten voltam endodokinàl elèggè megnyugtatott de ezt a vàrakozàst remènykedèst egyre nehezebben viselem. Vègre megjött ritka de ennek most örülök mert így jöhet októberben a 4. lombik :)
plumeria14
2014-10-04 10:49:15

Ahogy sejtettem...ma reggel már nem is mértem...26. ciklus indul :(
BTrixy
2014-10-03 21:51:17

szikszaizsu
Szívből gratulálok én is! A reményhozót tényleg ne felejtsd majd el. :)
Amikor először jártam az oldalon, azt találtam meg először, egyszerűen feldobta a kereső. Amiatt tetszett meg az oldal. Egy nagyon jó ötlet volt elindítani Moha13. :)
Moha13
2014-10-03 20:07:56

szikszaizsu
Gratulálok, és szerintem a 13.-i lehetett a befutó! :)
Majd írj lécci a reményhozóba is, köszi!
jniki82
2014-10-03 20:04:28

szikszaizsu gratulálok!
KLANITA
2014-10-03 19:15:28

szikszaizsu- Gratulálok!! :-)

Ma délután voltam végre dokinál (10.000 Ft volt, hát nem kevés de sokkal rendesebb és alaposabb volt mint a másik kettő).

Megvizsgált rendben volt minden, aztán ultrahanggal is minden tiszta volt. Nem kell semmit tenni. Azt mondta, hogy van ilyen és jobb hogy így történt, mert ha megmaradt beteg lett volna.
A következő menstruációm akár 6-8 hétre is kitolodhat. Ha újra megjön akkor mehet a probálkozás megint. :-)

Gondolom most azért ilyen fura a görbém.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!