Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szia Adri88! Üdv a klubban, és/de reméljük már nem kell sokáig itt dekkolnunk :)Milyen jó lesz majd amikor a "babások" fórumon fogjuk megosztani a napi tapasztalatokat :)
indhra
2014-10-06 10:51:49
Sziasztok Lányok!
Na végre megjelent az ovum is, a 15. ciklusnapon...
Nem tudom mi baja volt, de mindig a 10.-13. napon van, úgyhogy most csúszott valamiért.
Mondjuk elég baj hogy pont most csinálta ezt, mert az uram a görbe szerinti legjobb időben pont nem volt itthon 2 napig :(
A 12. napon és 15.-i napon késő este tudtunk együtt lenni, és bár elvileg a 15. nap akár jó is lehet, jobb lett volna inkább a 14.-en, mert így sanszos hogy lemaradtunk... :/
A hőm először szépen megugrott, de az sajnos csak addig tartott, azóta nem nagyon erőlteti magát, hiába szugerálom a hőmérőt :( :)
Adri88
2014-10-06 10:40:44
Sziasztok!
Nagyon régóta olvasgatlak Benneteket, most szántam rá magam, hogy én is közétek tartozzak :) Ha lehet :)
26 éves vagyok, 2 éve szeretnénk babát. 3 hónapja derült ki, hogy PCOS-em, IR-em van, és a TSH-m magas. Az összes többi pm hormonom jó. Elkezdtem diétázni, nekiálltam heti 3-4 alkalommal edzeni, Meforalt és Letroxot szedek. A mesijeim nagyon összevisszák voltak, mióta rendezem az életem, azóta volt egy 37 napos mensim, és kb hétvégére várom a mostanit. Előtte 2-3-4 havonta jelentkezett, sokszor gyógyszerrel kellett rásegíteni.
Ez a mostani ciklusom, szépnek tűnik :)
Bocsánat, ha hosszú voltam :)
Éva1981
2014-10-06 10:01:23
VeDi84
Nagyon szépen köszönöm!
Sajnos akkor a húgom nem adományozhat nekem, mert hiába 35 alatti nincs még gyermeke (nem is akar)!
A múlt héten hallottam a középidős fájdalomról, eddig nem is tudtam, hogy van ilyen.
(nekem még soha nem volt - vajon az baj?!
Szép napot!
VeDi84
2014-10-06 09:57:07
Szia Éva!
Ugyan nem egy friss oldal, de talán hasznos lehet:
https://www.webbeteg.hu/cikkek/terhesseg/12151/petesejt-adomanyozas
Éva1981
2014-10-06 09:16:30
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy Magyarországon milyen törvényi szabályozások vannak a petesejtadományozásra?
Sajnos ez már a 2. hónap, hogy nincs érett petesejt, egyébként is kevesen vannak, félő, hogy már csak ez segíthet.
Köszönöm, ha segítetek:
Éva
Zonett
2014-10-06 08:34:50
Azt pedig eléggé kétlem, hogy a 11. napi leesés ovu lett volna, túl korai, ha az átlag 32 napos ciklusaimat nézem. Szerintetek?
Zonett
2014-10-06 08:33:27
Így állok eddig, sajnos még nem lett pozitív az ovu tesztem, bár a múlt hónapban is a 22.napon volt, jól ki is tolta a ciklusomat. DE, nem értem ezt a programot, behúzta az ovumat akkorra amikor még mensesem volt és azóta sem mozdult el. Bár a mostani görbém teljesen más, mint az előző havi, ugyanolyan hőket mérek napról-napra...
plumeria14
2014-10-06 08:32:28
Köszönöm lányok, aranyosak vagytok, hogy drukkoltok! Felspanoltatok, úgyhogy nem is kérdés, hogy lesz szuri...Ma elfelejtettem mérni, de most még talán annyira nem vészes.
VeDi84
2014-10-06 08:14:12
Jó reggelt Lányok!
Szikszaizsu, nagy gratuláció. Szerintem a 13. nap volt a befutó.
plum, drukkolok, hogy ez az inszem sikeres legyen.
Moha, úgy látszik most ilyen "korszakot" élnek a pasik. Az elmúlt 1 hétben szinte könyörögnöm kellett a férjemnek, hogy történjen valami.
Mindezek ellenére ovuról biztosan nem csúsztunk le, mert a görbém alapján nem is volt. És szerintem nem is lesz. :(