Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha
Búj mellé valami dögös hacukában. :)
Nem mindig bírják jól a kényszert drágák. Csak olyan nehezen húzza ki belőlük az ember, ha bajuk van... :S
Én szépen araszolgatok. Ma családi program van délutánra, 16-ig meg muszáj bent lennem, mert elkezdtem a helyettesítést, nem tudok elkéredzkedni..Így ugrik az e heti szurka piszka... :(
Moha13
2014-10-06 06:57:44
Plum
Menni fog, szorítok!
Én szépen mérem a hőmet, minden nap...úgyhogy tuti sikerülni fog ebben a hónapban, főleg, ha még szexelnénk is néha, na de az végülis nem olyan fontos. Az a lényeg, hogy mérjem a hőmet...:X
tomka
2014-10-05 21:07:59
plum,
én GonalF nevű injekcióban nyomulok (megtámogatva egy kis clostyval), de gondolom ezek lényegében mind egyformák.
Ami a beadást illeti, rosszabbnak tűnik, mint amilyen - igazából egyetlen pillanatig lehet csak egy picike kis szúrást érezni, utána teljesen fájdalommentes az egész. Ami a para része, hogy _saját magadba_ kell beledöfnöd egy tűt, de ha nem hagysz magadnak túl sok időt a gondolkodásra, akkor ezt is át lehet hidalni. (Legalábbis ezzel biztatom magam, mert bár az elsőn már túl vagyok, de a másodikat most kell mindjárt beadnom. Meg utána még négyet, plusz a tüszőrepesztő.)
Szóval ha az orvosod is zöld jelzést ad, akkor hajrá-hajrá!
szilvita
2014-10-05 21:00:00
Szikszaizsu, gratulálok! Ha 13. napiból, kislány lesz:-), ha 19, akkor meg fiúnak kell lennie:-)
KatkaManó
2014-10-05 20:36:35
Plum, az hogy milyen szurival stimulàlnak azt úgyis a doki dönti el. Ha jól emlèkszem az AMH vizsgàlatod jó lett úgy a stimulàlàssal nem lesz gond.
Az inszem meg mèg így se annyira megterhelő mint a lombik.
Aztàn hàtha nem is kell az a konzultàció ;)
plumeria14
2014-10-05 18:40:31
tomka,
köszönöm véleményedet...holnap du-án megbeszélem a dokimmal és lehet, hogy estétől már indul is a szuriparty :)
Te milyen injekciót kaptál? Tényleg nem vészes a beadása?
tomka
2014-10-05 14:48:22
plum,
szerintem a reflexológus és a hormonkezelés egyirányba mutat, mármint a reflexológus is ugyanazokat a dolgokat stimulálja, serkenti, csak nem ugyanazzal a módszerrel. Szóval - bár a lehető legkevésbé sem vagyok szakértője a témának, de - szerintem nem "akasztanak keresztbe" egymásnak, lehet egyszerre csinálni a kettőt.
kedina
2014-10-05 14:08:40
Plum
Nehéz erre választ adni. Én türelmes (?) vagyok, de 28 éves. Nem tudom mi a jó döntés.
Tomka
Hát, kár volt utána elolvasni, ha előtte nem tetted meg.. (szerintem szemétség hogy nem tájékoztatott az orvos... ) De arra gondolj, hogy minden rendben lesz.
Én ma reggel olyan fejfájással keltem, hogy kidobtam a kis vukkot, most algopirinnel szép az élet.. Én a gyógyszer elllenes..
plumeria14
2014-10-05 10:02:06
Jó reggelt lányok,
mivel tegnap megjött, ezért hétfőre bejelentkeztem a nődokihoz, hogy megbeszéljük a Merionalos inszem részleteit...amiatt vacilálok, hogy a reflexológiás talpmasszázs és a Merional nem üti-e ki egymást, mert nem szeretném, ha a nagy igyekezetben rosszat tennék. Az a helyzet, hogy a lombikig, ami lehet, hogy csak januárban lesz, nem tudok hátradőlve várni, egyszerűen kell valami, amibe megint kapaszkodhatok, amibe reménykedhetek.
A másik, ami miatt elgondolkoztam rajta, hogy így legalább kiderülne (még lombik előtt), hogy a Merional-ra reagálok-e.
Nektek mi a véleményetek erről?
tomka
2014-10-05 09:31:34
KatkaManó,
köszönöm a megnyugtató szavakat, jó hallani, hogy az ember belekacaghat a hormonkezelések arcába... :-)
Nekem egyébként nem inszemem lesz, csak egy kis "rásegítést" kapok, úgymond. Más orvosok ilyenkor csak clostyt írnak fel, de az enyém hisz abban, hogy ha már hormonok, meg stimulált ciklus, akkor ne vacakoljunk, hanem küldjünk emberes dózist, ezzel is növelve az esélyeket. Remélem, hogy igaza lesz, mást úgysem nagyon tehetek, nem igaz?
Búj mellé valami dögös hacukában. :)
Nem mindig bírják jól a kényszert drágák. Csak olyan nehezen húzza ki belőlük az ember, ha bajuk van... :S
Én szépen araszolgatok. Ma családi program van délutánra, 16-ig meg muszáj bent lennem, mert elkezdtem a helyettesítést, nem tudok elkéredzkedni..Így ugrik az e heti szurka piszka... :(