Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amicsek
2014-10-08 10:18:42
 
Sziasztok! Tudnátok egy picikèt segíteni azzal,hogy rápillantotok a görbèmre? Nem èrtek a hőmèrsèkleti változásokhoz mi a jó,mi nem,.de azt sejtem,hogy ovu után a süllyedès már nem kedvező. :( köszönöm !
erdibetty
2014-10-08 10:13:07
 
Katkamanò
Remélem jòt találtam meg, azthiszem ez lesz az.
Én ma ìgy
erdibetty
2014-10-08 10:07:23
 
PCT postcoitalis teszt "összeférhetetlenségi" vizsgálat
KatkaManó
2014-10-08 08:24:12
 
Sziasztok!

Moha igen arra, de mi annak a neve ?
Nem tudja valaki véletlenül ?

Előre is köszi!
kedina
2014-10-08 08:01:17
 
Micsoda eszmefuttatások :)
Nekem a véleményem, hogy irányít valami. És simán lehet, hogy a pénz az egyik alattomos bűnös és a hatalomvágy.
Egyik kismama ismerősömet megkérdezte a dokija, hogy beszéltek e már a szülésről. Mondta a lányzó, hogy nem, és gondolta majd a folyamatáról beszélten. Erre a doki csak annyit mondott 100 ezer lesz... Pfu.....%D Kemény..

Moha
Van, hogy nekem is vannak ilyen sötét napjaim. De aztán jobb lesz. És összejön nektek is! Hinni kell ezt! :)
Egyébként meg xenoösztrogén egy sor dologban van, aminek a 90 %-át kiiktattad, de nehezen ürül sajnos. A másik meg az, hogy az ivóvíz is tele van hormonokkal. Hát 10-ből 6 tuti folyamatosan szedi a fogigátlót.. :( És ez megy a szennyvízbe, be a folyókba és uzsgyi, vissza is kapod.

Plum
Szóval szuri. Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön vége!

Helyzet nálam változattlan, ma van nyákom, szombaton kb ovu. Órára pontosan tudom mikor van és mégis másfél éve nem jön a kölök. Igyekszünk most is, aztán meglátjuk ügyesek voltunk e. :)
Moha13
2014-10-08 07:46:41
 
Jó reggelt!

KatkaManó
Nem tudom, a genetikaira gondolsz?
KatkaManó
2014-10-07 20:58:35
 
Sziasztok!
Tudnàtok segíteni ?
Mi annak a vizsgàlatnak a neve amivel kiderül hogy egy pàr összefèrhető-e hogy babàjuk legyen?

Mi most elhalasztjuk a lombikot novemberre...úgy döntöttünk hogy picit pihenünk mert màr mi is kicsit ràgörcsöltünk...
plumeria14
2014-10-07 19:31:06
 
Moha,
az én koromnak is megvan a maga „előnye”, mert én 3-4 inszem után mehetek lombikra. Igen, jól emlékszel, volt 2 spontán, 1 Clostis és most az utolsó Merional injekciós.
Ti aztán jól megnéztek mindent. Én azt gondolom egyébként, hogy mindenkinek megvan a maga „keresztje”, de kinek ezért, kinek meg azért nem jön össze.

tomka,
szerintem senkit nem bántottál meg...én csupán a vitaminokkal kapcsolatban érzem azt, hogy egy nagy átbaszás az egész, merthogy sok esetben közel annyi sincs bennük, amire a szervezet reagálna vagy éppen feleslegesen sok van belőle, amit úgyis kipisil az ember.
tomka
2014-10-07 19:23:17
 
Hát lányok, valószínűleg nem leszek népszerű a véleményemmel, de bevallom, hogy én nem vagyok túl fogékony az összeesküvés-elméletekre. Őszintén szólva nem hiszem, hogy létezik egy titokzatos "ők", amolyan árnyékhatalom, akik a háttérből irányítják a világ eseményeit.

Hogy akkor mi a válaszom a felvetett kérdésre? Szerintem ez a blue car effect, tudjátok, ha egyszer veszel egy kék autót, onnan kezdve mindenhol ilyeneket fogsz látni, holott nem az ilyen színű járművek száma emelkedett meg, hanem egyszerűen fogékonyabb lettél a látványukra. Szóval úgy gondolom, hogy mivel érthetően foglalkoztatnak minket a meddőséggel kapcsolatos dolgok, így nagyobb eséllyel halljuk és jegyezzük meg a vonatkozó információkat, ezért aránytalanul felülreprezentáltnak tűnhetnek számunkra az ilyen esetek.

Persze vannak a statisztikák, de mivel a lombik program is csak olyan harminc éve működik, így szerintem ezekből még nem lehet hosszútávú prognózisokat felállítani. (Másrészt persze az is igaz, hogy két pont már meghatároz egy egyenest, mely esetben tényleg nem túl kecsegtető a helyzet.)

Remélem nem bántottam meg senkit, nem ez volt a célom, csak gondoltam elmondom, hogy egy néha lelombozóan pragmatikus elme hogyan látja a felvetett kérdést.
Moha13
2014-10-07 18:23:01
 
Moha-féle összeesküvésjelző csengő...:D:D:D Ez jó! :)
Úgy gondoltam, megalapítom a conteó vallást, ki csatlakozik? :)

Plum
Már az utolsó inszem jön? Nahát, akkor én most vagy lemaradtam, vagy Neked ugye nem kell 6-ot végigcsinálni? Én úgy emlékszem, hogy volt 2 spontán ciklusban meg egy gyógyszeres, jól emlékszem? Akkor most a 4. jön?
Igen, igazad van, a fogamzásgátlók évekig szedése sem tesz túl jót, de én pl. soha életemben nem szedtem ilyesmit...és mégis itt küszködök 2 éve...
És nem elég, hogy soha nem szedtem semmi mérget, most is nagyon figyelek mindenre, fluoridmentes fogkrém, fluorid- és jódmentes ásványvíz, mindenféleméregmentes sampon, tusfürdő, mosószer, mosogatószer, takarítani ecettel és mosószódával szoktam, évek óta nem látott a bőröm cillitet és társait, nem fújkálunk a lakásban légfrissítőnek becézett szagosmérgeket, bio a deónk, a szempillaspirálom, az alapozóm, stb., kidobtuk a teflonos serpenyőket (miután olvastam dr. Balázs Csaba cikkét, miszerint ez is káros a pajzsmirigyre), nem eszünk fehér lisztet, jódozott sót, vörös húst, nem dohányzunk, nem iszunk, bla-bla-bla-bla...
...és mégsem.
2013 márciusa óta 1szer jött össze, és összesen 1 hetet örülhettem...
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!