Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Tetszik a meglátásod, hozzáállásod, csak ne lenne ennyire nehéz megvalósítani vagy ha az elhatározás megvan ne lenne nehéz hosszú ideig be is tartani, legalábbis nekem. :)
Nem szeretnék senki lelkében kutakodni, de van köztetek olyan, akit lelkileg más probléma is gyötör? (nem párkapcsolati és nem is a babára várakozással kapcsolatos problémára gondolok). Tudtok esetleg egy jó pszichológust vagy kineziológust ajánlani, akár saját, akár ismerős tapasztalatai alapján?
kedina
2014-10-09 13:29:52
Moha
Hát tudod vannak elvárásaim magammal szemben. És alapjában véve ezen nem segít a védőnő szakmám, még ha a világ legjobb helyén dolgozok sem. Elő, elő jön bennem az érzés, hogy nekem menni fog e.
És hétfőn baráti társaságban összehozott a sors egy "varázsló" nővel. Beszélgettünk (beszélt) szellemekről halottakról, energiáról, közénk érkező kis lelkekről. Fogalma sem volt mivel küzdök, vívom a magam harcát. És akkor rákérdeztem mi az oka szerinte, hogy ha valakinek nem sikerül. Azt mondta a babák jönnek, mindig jönnek. Mi vagyunk az okai, a félelmeink, és az egzisztenciánk, ami visszatartja őket. És akkor eldöntöttem, hogy lerakom a félelmeimet és jó anya leszek, mert miért ne lennék az! :) Ezen ne múljon. Nem foglalkozom, azzal, ha valami nem úgy sikerül, ahogy elképzeltem és megpróbálom úgy elfogadni az életemet ahogy van.
Hát így jött ez. :)
Viktória4
2014-10-09 10:32:11
Köszönöm Kedina!
Ma feljebb ment a hőm 2 tizedet.Remélem megrepedt.Előző nap reggel voltunk együtt a párommal.Remélem nem maradtunk le!?
jniki82
2014-10-09 09:15:35
Ezt még így nem figyeltem meg!Eddig mindig 11-12. nap környékén volt ovum.Most a műtét után nem tudom belőni, igaz a múltkori volt az első rendes ciklusom!
De figyelgetem majd magam!
Nikdia
2014-10-09 09:13:50
Zonett,
nekem a lelki kimerültségtől és a sírástól szokott hőemelkedésem lenni..:/
Tudom, hogy nagyon rossz, amikor körülötted mindenkinek van babája, ebben az évben a baráti társaságunkban 4 baba született..és 3-an várandósak..nehéz nagyon. A férjem, nem érti miért fáj nekem ez. :( De hiába is magyaráznám neki, már van az előző házasságából egy kisfiú, aki szakítás utáni piálásból lett és azért házasodtak, mert jött a pici..persze elváltak, mert nem bírták egymást elviselni, hiába volt ott a gyerkőc..
Zonett
2014-10-09 09:02:02
jniki82
Jól megfogalmaztad, én sem sajnálom senkitől, csak magamat, ami tudom, hogy nem tesz jót egyikőnknek sem. Próba képpen beírtam a 36,7-et és egyből átrakta az ovumat szombatra, nem tudom hagyjam e így. Te tapasztaltál már olyat, hogy ha lelkileg nem vagy jól azt kihat a hődre?
Én ma már nem vagyok jól, görcsöl a poci, fáj a fejem, melegem van, minden rossz :/
Szombat vagy vasárnap kéne nem jönnie :/
jniki82
2014-10-09 08:54:22
Zonett,
szerintem mindegyőnk tudja, hogy mit érzel.Legalább is én!
Van egy fiatal házaspár a rokonságban a lány nem a fiú szeretne gyereket!Na, ezen felállásban én már csak azt várom nekik mikor jön össze, mert tuti hamarabb lesz mint nünk.
Nem sajnálom én senkitől csak magamat.Én mindent megtennék érte másnak meg minden különösebb erőfeszítés nélkűl megy.
Nem tesz jót nekem a szabi, mert nagyon letargikus hangulatba kerülök!Sok időm van gondolkodni!
Zonett
2014-10-09 08:46:44
Hát lányok, nálam sem jobb a helyzet lelki oldalról. Tegnap és tegnap előtt este is síró görcs gyötört,meg most is, ordítani tudnék...Ráadásul ma hajnalban kaptuk a hírt, hogy a férjem tesójáéknál megszületett a baba. Persze, persze nagy öröm, jó hír de mintha kést forgatnának bennem. Elöljáróban erről annyit, hogy tavaly decemberben eldöntötték, hogy idén karácsonyra kisbabát kérnek és lám, elsőre sikerült is. Ne haragudjatok, hogy ennyire negatív vagyok, de a férjemen kívül nem igen beszélek ezekről a belső érzéseimről másnak és most nagyon nem vagyok jól. Ráadásul reggel 36,7-et mértem, nem tudom, hogy beírjam-e egyáltalán?
Tetszik a meglátásod, hozzáállásod, csak ne lenne ennyire nehéz megvalósítani vagy ha az elhatározás megvan ne lenne nehéz hosszú ideig be is tartani, legalábbis nekem. :)
Nem szeretnék senki lelkében kutakodni, de van köztetek olyan, akit lelkileg más probléma is gyötör? (nem párkapcsolati és nem is a babára várakozással kapcsolatos problémára gondolok). Tudtok esetleg egy jó pszichológust vagy kineziológust ajánlani, akár saját, akár ismerős tapasztalatai alapján?