Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-10-05 11:40:42

Tegnap beszéltem egyetemi csop.társammal és mondta h.neki is volt már átjárhatósagija 2x és mindkétszer azután esett teherbe miután ezt megcsinálták neki.átjárható volt de mondta h.akkor mindent kitisztitanak megkönnyítve a spermák útját. Hát bízom benne h.nekem is hatásos lesz. Ja és ő is Ir-es volt de mégis teherbeesett.persze kezelt Ir-rel neki is bevált a merckformin a diéta és a sport.ő kigyógyult az ir-ből de mind a mai napig vigyáz magára nehogy visszatérjen mindig diétázik és sportol.a fiai már nagyok.
Jozsa85
2019-10-05 10:46:24

Sziasztok! Tegnap annyira szurt a petefeszek tajekan.Raadasul most a jobb oldal, nekem a bal az aktivabb.Lehet hogy mar ennyivel elobb jelez??VlMasra nem tudok gondolni..A hom nem biztos hogy jo ma ,mert osszebujas utan tudtam csak merni.Dehat mit csinaljak???!!! A szombat az szombat :)
Andi198729
2019-10-04 17:48:59

Edit bízzunk benne hogy ez a hónap sikeres lesz és nem kell menned átjárhatóságira. Én is úgy vagyok vele h.csak legyek rajta túl végre meg ezen az egész procedúrán és derüljön ki mi az oka a sikertelenségnek. De ha esetleg inszemre kerülne a sor attól is félek h.telenyomnak hormonokkal és ha az is hiábavaló lesz és az sem sikerül ? Csak a szervezetem fog kikészülni. Mindegy meg kell próbálni ha kell a lombikig is elmegyünk.
Edit én úgy látom h.a 15.ciklusnapi ovuteszt volt a legerősebb. Úgyh.vagy a 16.v.a 17.ciklusnapon várható az ovu.Sztem még ma is csábítsd el a férjed;) nem árt az;)
Edit90
2019-10-04 14:50:45

Milla: Ami szàmíthat eddig a 12,14,15 ciklusnapokon voltunk együtt, majd ma kiderül az esti tesztböl,hogy ma is lesz e csàbítàs ;)
Milla880529
2019-10-04 14:41:55

Edit, sikerült elkapni a párod? :)
Edit90
2019-10-04 14:06:11

https://kepkuldes.com/image/ebkHce
Edit90
2019-10-04 14:02:46

Elena: nagyon szèp a görbèd,tudom milyen kemèny az utolsó napok vàrakozàsa. Èn àltalàban ilyenkor tiszta idegbeteg vagyok,hogy mikor tudom màr meg,hogy sikerült e. Pedig a pozitív teszt sem jelentene feltètlen megnyugvàst,hiszen onnan újabb aggódàs következik,hogy minden renben van e:D Szóval kitartàs:)
Milla,Andi: nekem is megszületett az elhatàrozàs,hogy ha nem sikerül ez a hónap,akkor a következöben megcsinàltatom az àjàrhatósàgit. Èn nem fèlek töle,a fàjdalomtól,inkàbb szeretnèm màr tudni,hogy az e a baj. Na de mièrt is ne sikerülne ez a hónap?!:)
A tojcsis nyàk kifogyott tegnap,most màr csak vizes,elmúlt a hasfeszítès is. Az ovutesztek tegnap este mèg egyforma csíkos pozitívak voltak,a 30as is ès a 40es is. Mèg ma is csinàlok este. A görbèm ilyen:
Elena27
2019-10-04 13:59:51

Igen igen tudom, hogy nem kene figyelgetni a “jeleket”, de annyira nehéz kivárni :) köszönom szépen :)
Milla880529
2019-10-04 13:53:31

Elena, tudom hogy nagyon izgulós időszak, de próbálj meg kikapcsolódni :) Nagyon szép a görbéd, ebből lehet kismanó. Amikor olvasom itt a többiek üzeneteit, mindig akkor jön össze, amikor elengedik a témát. Ne keress jeleket magadon, mert mindenkinél más. Csak egy lebegjen a szemed előtt, összejött és kész :) Ha mégsem, következő hónapban összefog. Szorítok!
Elena27
2019-10-04 13:37:06

Nem tudom most mit szórakozik velem, hogy nem jeleníti meg amit írok végig. : D majd kiderül nemsokára, 14 napos a lutim.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!