Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Tulajdonképpen mindegy a módszer, a lényeg az eredmény, és igazából plumeriánál és nálam is elérte a kívánt hatást a stimuláció, úgyhogy jó lesz az!
(Más kérdés, hogy az elején azon görcsöltem, hogy legyenek szép tüszők, aztán hogy repedjenek meg, de most jön az az időszak, amikor már tenni nem lehet semmit, csak várni és reménykedni, hogy nem volt hiábavaló ez a sok injekció, hormon, meg stressz...)
Ti mikor indultok a stimuval?
maximail
2014-10-19 08:18:46
Tomka, Plum!
Nekem úgy tűnik, ugyanaz a protokoll lesz, mint Tomkának.
IziSzM
2014-10-19 06:34:29
Jo reggelt!
KatkaMano
En a femibiontol farkasehes vagyok, hiztam is miatta, ugyhogy atalltam a mindennapi szedesrol a ket napontara, es csak ovu utan. Igy legalabb csak minden masnap kapargatom a falat :))
Ma igy allok, nem tul valtozatos a gorbem...
monika80
2014-10-19 05:59:34
Jó reggelt mindenkinek
Tegnap kelett volna megjönnie,még mindig semi.
Tesztelem de negatív:(
Én ma így:
KatkaManó
2014-10-18 22:00:43
Sziasztok!
Erdibetty a femibiontól nem vagy éhesebb?
Én 2 hete szedem de esténként olyan éhes vagyok pedig nem szoktam mert szigorúan tartom a diétàt az IR miatt.
erdibetty
2014-10-18 18:04:25
Azt elfelejtettem ìrni, szedek Femibion 800-at és abban van egy kis jòd is.
Szóval E-vitamin, Pharma Nord Szelén50, Femibion800. Egy hónap múlva kontroll vérkép.
Aztán meglàtjuk hogyan tovàbb.
erdibetty
2014-10-18 17:36:40
Moha13
Szia. De teljesen jól emlékszel. 3.02 lett a TSHm, a T3 pedig 6200 és 6300 a max reférték. Kb 2 hete elkezdtem szedni szelént, jòdot nem mertem, mert azt hallottam nem mindig jó a plusz jódbevitel. 1 hònap elteltével majd nézetek megint TSH-t, meg T3-at meg T4-et, és ha nem változott, megyek endodokihoz.
Moha13
2014-10-18 16:08:53
erdibetty
Neked nem volt kicsit magas a TSH-d? Vagy nem jól emlékszem?
Nálam még mindig vár a rendszer...csak tudnám, mire?
Moha13
2014-10-18 16:07:57
monika80
Én már nem tudok erre semmit sem mondani. Türelem.
erdibetty
2014-10-18 08:47:06
Sziasztok,jò reggelt!
Plumera14, Moha
Köszönöm. Remélem az E-vitamin jótékony hatásait tapasztalom, és bár semmi nem előzte meg, ma hajnalban megérkezett a nemvàrt, uh új hónapot kezdtem. Az orvosom ma reggel válaszolt az eredményeimre és az ìrta ezek egészen jòk lettek. Plusz szedjem be a Clostyt, ezzel együtt még 3 havi adag, és addig is szurkol nekem. Majd ha továbbra sem semmi akkor találkozzunk.
Ezek szerint ő nem tartja túl alacsonynak az AMHmat? Vagy a Clostynak erre is van hatàsa? Nem tudom. Reménykedem! Hátha! Hátha kaptatok egy pici karácsonyi ajándékot! Megpòbàlom ezt a 3 hónapot még türelmesen kivàrni!!
Mindenkinek szép napot, kitartást, BABÀSODÀST!!!!
Tulajdonképpen mindegy a módszer, a lényeg az eredmény, és igazából plumeriánál és nálam is elérte a kívánt hatást a stimuláció, úgyhogy jó lesz az!
(Más kérdés, hogy az elején azon görcsöltem, hogy legyenek szép tüszők, aztán hogy repedjenek meg, de most jön az az időszak, amikor már tenni nem lehet semmit, csak várni és reménykedni, hogy nem volt hiábavaló ez a sok injekció, hormon, meg stressz...)
Ti mikor indultok a stimuval?