Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
tomka
2014-10-17 19:07:14

maximail

Bár nem tőlem kérdezted, de én is stimulált ciklusban vagyok - Closty + GonalF, majd tüszőrepesztésre Ovitrelle. Ezek előre töltött, tollas injekciók, én eléggé izgultam miattuk, de meglehetősen hülyebiztos a kialakításuk... :-) Ez a három gyógyszer így együtt olyan 40 ezer forint.

Neked milyen protokollod lesz?
Zonett
2014-10-17 17:36:32

jniki 82, Moha13

Mivel már nem először voltam nála, tudja nagyjából mi a helyzet, hogy állunk, így már hazudni sem tudok semmit. Ez a nagy büdös helyzet. Meglátom kedden mire jutok vele. Csak már annyi nőgyógyásznál voltam, legalább 3-nál, hogy már elegem van belőlük. Azt hittem ez a doki más lesz (anno voltam nála tb-s rendelésen, mert helyettesített valakit és tök normális volt, nem mintha most nem lenne az, csak mégsem, nem vele lehet megbeszélni ilyen dolgokat, pedig ez nekem nagyon fontos. Volt egy másik jó doki, tb-s rendelésen, az utóbbi időben már nem 8-tól rendel, hanem 11-től, így meló előtt esélyem sincs letudni. Lehet elegem lesz, és ha nem tudom vele megbeszélni az ovu utáni vérvételt is, akkor elintézem magán úton és fizetek. Ez a bosszantó!!! Nektek milyen a dokitok?
monika80
2014-10-17 17:02:40

IziSzM

Én 10 hetes voltam mikor elvetéltem.
Agusztus elején. És volt még egy 5 hetes vetélésem Május 20-án. Elég hamar teherbe estem a Májusi vetélésem után,egy hónap rendes vérzésem volt és utána már tehebe is estem.
Hogy most mikor fog sikerülni azt nem tudom :( Olyan rossz hogy várakozik az ember annyira szeretné és a napok is lassabban telnek.
Dmonalizi
2014-10-17 16:19:34

vettem málnalevél teát. Kíváncsi leszek lessz e valami hatása.
jniki82
2014-10-17 15:51:09

Sziasztok!

Tegnap voltam endo dokinál, aki azt mondta a leleteim alapján Őnem mondaná magasnak a prolaktin szintemet, mert az aktív prolaktinok határon blűl vannak!Megnyugtatásként azért elküldött egy vérvételre ismét!
Azt nem is tudtam, hogy a 2. napinak ovu után 7. napon kell lennie.Ez tényleg így van?

Zonett egyébként miért nem hazudod simán, hogy 1 éve próbálkoztok!Bizonyítsa be az ellenkezőjét bárki!
maximail
2014-10-17 15:38:46

Moha!

Nem tudom, ez egy varázstea, fogjuk fel így. :-D
Moha13
2014-10-17 14:51:29

maximail
Köszi, de ez most mire is jó? Vagy problémamentes nemsikerülésre? Vagy...?? :)
maximail
2014-10-17 14:28:00

Na, vissza is hívtak.

Tehát így kellene inni:
csüdfű gyökérszeletek 10 g
angyalgyökérből is 10 g
6 szem jujuba (??)
1,5 l vízbe 30 percig főzve lassú tűzön, és ezt egész napra elosztva meginni.

Állítólag lehet gyógyszeres inszem mellett is.
Alphra
2014-10-17 14:19:28

Zonett
Ha olyan magándokihoz jársz, aki mögött nincs kórház, akkor nem fog tudni beutalót adni :(
A pé utáni vérvételhez feltétlen kell az LH teszt vagy a hőmérőzés hogy tudd mikor volt ovu, mert azt ovu után 7 nappal kell levenni, különben a progeszteron szintedről nem lesz jó eredmény, pedig az nagyon fontos!
Megpróbálhatod a helyi sztk-t, hogy milyen ott a doki, én néha bemegyek és ad kisebb dolgokra beutalót. Hátha...
maximail
2014-10-17 14:12:49

Jaj, csajok!

Még valami! Egy drogériás ismerősünk ajánlott egy gyógynövényt: kínai angyalgyökér a neve.

http://www.drchenpatika.com/termek/kinai-angyalgyoker-szeletek-/

Felhívtam az elérhetőségnél megadott számot, hogy hogyan kell használni. Nagyon kedves volt a hölgy, amúgy kifaggatott a problémánkról és a vizsgálatokról, és azt ígérte, visszahív délután, hogy miket mondott az orvosuk a kérdéseimre.

Amúgy vagy 210 forint a tea, szóval nem egy nagy befektetés. :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!