Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
nyesy
2014-10-20 18:56:00

Sziasztok!
Gond van a pajzsmirigyemmel, alulműködik es Hashimoto autoimmun betegseget diagnosztizaltak szedek Euthyroxot ,probalja a doktornő beallitani a Tshmat 1-2közé,van valaki hasonlo betegseggel itt ?Vagy akinek sikerült így teherbe esnie?köszi!
KatkaManó
2014-10-20 18:34:16

Sziasztok!
Az immungyengìtésről mâr èn is hallottam. Az intèzetben a lànyok többször mesèltèk hogy meg voltak fàzva beülti utàn ès terhesek lettek.
De szerintem igazi recept nem lètezik de mindenki kapaszkodik valamibe hàtha.
A C-vitaminról màr olvastam hogy beültetés környèkèn nem túl szerencsés szedni. Én napi 1000mg-ot szoktam de a beülti előtt egy hèttel ès utàna a tesztig egy szemet se vettem be.
De azt gondolom hogy az ember mindent megpróbàl a cél èrdekèben bàr így sem jàrtam sikerrel...de majd novemberben :)
tomka
2014-10-20 17:56:56

Viktória4,

nekem volt egy laparos műtétem, ami átjárhatósági, petefészek-kukkantás és méhtükrözés is volt egyben, az orvosom úgy volt vele, hogy ha már vág, akkor akár mindent is megnézhet... Azt nem tudom, hogy minden doki így áll-e a kérdéshez.

Maga a műtét nem nagy dolog, bár a körítés kórházról kórházra változik. Itt előtte nap kellett befeküdni, második nap megvolt a műtét, és a harmadik nap reggelén már mehettem is haza. Bár ez minimálinvazív beavatkozásnak minősül, de azért vannak kellemetlen hatásai - néhány napig komolyan húzódik mozgásra az ember hasa, mivel mélyaltatásban, intubálással történik, így a tubus felsérti a torkot, és a gáz, amivel felfújják a hasad, a kulcscsontodnál-válladnál távozik napokon át, ami szorít, nyom, ilyesmi.

Összességében inkább kellemetlennek mondanám a következményeket, semmint fájdalmasnak, és ha nagyon őszinte akarok lenni, nekem az egészből a legrosszabb a két beöntés volt, amit előtte kaptam. (Ezzel kapcsolatban lehet, hogy szerencséd lesz, nem kerül rá sor mindenhol. :-)

Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok, ha tudok.
plumeria14
2014-10-20 17:46:00

napsugar24,
immungyengítésről én még soha nem hallottam. Erre miért van szükség?
Mi november 5-én megyünk a Forgácsba, most már megvárom, hogy ott miket néztek és utána eldöntöm, hogy szeretnék-e még privátban más dolgoknak is utánajárni. Én azon a véleményen vagyok, hogy ne 10 ezer forintos vérvételen múljon már a több mint félmilliós lombik sikere.

jniki82,
én úgy tudom, hogy a hormonokhoz nem kell az éhgyomor.
Viktória4
2014-10-20 17:37:30

Sziasztok!

Van köztetek olyan akinek volt hysteroscopia műtétje altatásban?Érdekelne,hogy hogyan történik,jár -e fájdalommal és,hogy ezzel az eljárással a petevezeték átjárhatósága is kiderül,vagy csak az esetleges méhűri eltérések?

Köszönöm!
tomka
2014-10-20 17:24:51

erdibetty,

én hivatkoztam rád halszakértőként, de a legkevésbé sem akartam ezzel bántó vagy pejoratív lenni, sőt! Igazság szerint lenyűgöz, hogy milyen alaposan és teljeskörűen utánajártál a dolognak.

Szóval a lényeg, hogy sajnálom, ha megbántottalak ezzel a szerencsétlen jelzővel, nem ez volt a célom, kérlek ne haragudj.
Alphra
2014-10-20 17:00:56

Ani0630
Szia! Nőgyógyászhoz és esetleg endokrinológushoz. Alapból pajzsmirigy és inzulinrezisztencia vérvétellel kezdenék! Sok esetben "csak" ez az oka, én csak ezek után mennék meddőségi felé.
jniki82
2014-10-20 16:31:35

lányok!

Minden vérvételere éhgyomorral kell menni!Nekem FSH, LH, 17-OH prog.-ra kellene mennem és munkából hazafelet menet tudnám megoldani, de most addig ne egyek semmit?
Ani0630
2014-10-20 16:28:03

Sziasztok.
Nagyon rég jártam már itt.Egy éve és 9 hónapja próbálkozunk már a babával.
A kérdésem az lenne , hogy előbb nőgyógyászhoz vagy egyből meddőségi szakemberhez forduljunk?
Köszi a válaszokat.
napsugar24
2014-10-20 13:11:32

Sziasztok!
A helyzet nálunk még mindig változatlan, készülünk a lombikra, elvileg minden vizsgálatunk kész, sőt maximálisan is túlteljesítettük magunkat, de időpontunk majd csak januárban van.
Sok véleményt olvastam itt az intézetekről, nekünk sajnos nincs választási lehetőségünk 120 km-re van hozzánk a legközelebbi a Kaali, de kibírom, s bízok az orvosomban, aki nagyon kedves-eddig is ennyit utaztam csak a nőgyógyászomhoz is.
Olvastam most itt vissza több dolgot:
Plumeria-
nem a beágyazódásért felelős génekre gondolsz?
Nekem ezekből már kettőt néztek az immunológiánál, de egy még hiányzik, amit magánlaborban szeretnék hamarosan megcsináltatni.
A másik dolog az immungyengítés- én gyengítem az immunrendszerem, habár csak az első immunom lett nagyon rossz, az ismétlése jó lett, de észrevettem, hogy akkor sikerültek a babók, amikor náthás voltam, vagy nem adagoltam annyira magamnak a vitamint. Egyes intézetekben, pl. majd ahova én is megyek, lombik előtt szedetnek is immungyengítő gyógyszert.
Ma így állok.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!