Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Zonett
2014-10-20 08:17:13

Ma reggel egy kicsit visszaesett a hőm, és Mohához hasonlóan furcsa módon nekem sem fájnak a melleim.
erdibetty
2014-10-20 08:00:24

Sziasztok!
Most nem tudom, hogy megsértődjek, vagy ne foglalkozzak a dologgal!?
NEM vagyok halszakértő!!!!
Egyszerűen aznap reggel ezzel a témával foglalkoztak és mivel személy szerint nagyon szeretem a tengeri herkentyűket, gondoltam utána olvasok. Nem azért másoltam be amit talàltam, hogy vicc tárgya legyen, csak gondoltam hátha rajtam kívül érdekelhet még valait. Ha valakit nem érdekel, nem kell vele foglalkozni!
Bocsánat!! Csak ez ìgy korán reggel egy kicsit felhùzott.
plumeria14
2014-10-20 07:50:54

Moha,
szerintem te nem a rendszer miatt vagy itt, hanem miattunk :)
Moha13
2014-10-20 07:08:42

A hülye rendszer miatt már nincs is kedvem itt vezetni ezt a görbét...mert minek, ha amúgy is rossz helyen van az ovu? :X
Amúgy most én sem figyelek semmit...csak iszom reggel a galajteámat, szedem a D3-cseppeket, reggel méhpempő, este palástfűtea, és furi, hogy egyáltalán nem fájnak a melleim...pedig szoktak.
maximail
2014-10-19 22:08:33

Tomka!

Én ugyanúgy, mint Te! Régebben figyeltem mindenfélére, ovu utáni időszakban nem fürödtem forró vízben (pedig imádom), nem futottam, nem hasaztam, nem emeltem nehezet, úgy időzítettem a wellnesst, hogy nehogy ártson a termálvíz, meg ilyesmik... De ma már abszolút nem érdekelnek ezek...
tomka
2014-10-19 20:32:10

Moha,

a halszakértő nem én vagyok. ;-)

Őszintén szólva így két év után rájöttem, hogy az ember nem élhet folyamatosan úgy, hogy HÁTHA terhes, vagy legalábbis nekem nem megy a szakadatlan készenlét és tudatosság, úgyhogy a magam részéről amíg nincs legalább egy zebrás tesztem, addig nem a kismamáknak javasolt irányzatok szerint élek. Ettől persze még nagyon tiszteletreméltó, ha valaki így tesz - például nézi a halak higanyszintjét, meg mittudomén - de nekem ehhez már nincs erőm.

Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel?
plumeria14
2014-10-19 19:14:04

Moha,
fél évente járok kontrollra és sajnos utána is annyiba kerül…

KatkaManó,
nekem a múltkor lefénymásolták a 3. napi vérvétel eredményét és tutira el fogom kérni, mert én ezeket gyűjtöm.
Amiket a doki mondott, az részben függ(het) össze a pm gyulladással, mert a von Willebrand szindróma (véralvadási zavar IgG, IgA, IgM) nem minden esetben vele született, hanem szerzett betegség is lehet, ami autoimmun gyulladás „mellékhatásaként” jelentkezhet. Legalábbis ezt olvastam a neten és azért kezdett el érdekelni, mert 0- vércsoport esetében gyakoribb lehet. Bennem ugyanis felmerült az a kérdés, hogy ha a szervezetemben vannak pm elleni antitestek, akkor nem lehetnek mondjuk máshol is előfordulnak, ami miatt eddig nem jött össze a baba, mert a megtermékenyülést, esetleg megtapadást gátolják. Kardolipin antitest jelenlétében az embrió nem tud beágyazódni és a placenta kialakulni.
Gondoltam, ezeket célszerűbb lenne még lombik előtt megcsináltatni, mielőtt belevágok ebbe a drága mulatságba.
KatkaManó
2014-10-19 18:42:57

Plum, nagyon szívesen segítenék de én sajnos soha nem làttam azokat a leleteket... Te megkaptad?
Én onnan emlékszem nagyjàból hogy mik voltak rajta mert a konzultàción a Tanàr úrral àtfutottunk rajta.
De amit a te dokid mondott neked vizsgàlatokat azok nagyon extràk ilyet szerintem a Forgàcsban kezdésre nem csinàlnak. Amit írtàl egyet ismerek a többiből egyèbként mi fog kiderülni? Mind pajzsmirigyre kiterjedő?
Ne hari hogy nem tudtam segìteni:(
Nagyon kívàncsi leszek a konzultàciódra mit mondanak Neked, remélem majd elmeséled.
Moha13
2014-10-19 18:33:03

Plum
Még mindig jársz hozzá? Azt szeretném megkérdezni, hogy a többi konzultáció is ugyanannyiba kerül, mint az első? Vagy tud már olcsóbban is fogadni később?
plumeria14
2014-10-19 12:45:20

KatkaManó,
a segítségedet szeretném kérni. Balázs Csaba ajánlott nekem néhány vizsgálatot (A további vizsgálatok közül a von Willebrand genetikai polimorfizmus, ill. a foszfolipid, cardiolipin elleni antitest meghatározást tartom időszerűnek.), de sajnos nem tudom, hogy a Forgácsban pontosan miket néztek a lombik előtt.
November 5-re van időpontom és szeretnék úgy menni a stimulációs megbeszélésre, hogy valóban minden lelet a rendelkezésemre áll. A pajzsmirigy gyulladásom és a vércsoportom miatt eléképzelhető, hogy nekem több érték vizsgálatára lenne szükségem (hajlamosító tényezők), ezért szeretnélek megkérni téged arra, hogy írd le nekem, hogy pontosan milyen értékek szerepelnek a vérvételi papírjaidon.
A 3. napi vérvételen semmi extrát nem láttam, pedig azt gondoltam, hogy az első vérvételkor minden egyebet is néznek, ami a lombikhoz szükséges.
Előre is köszönöm a segítségedet!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!